Partyflock
 
­ Nederland

Martin Garrix met STMPD RCRDS naar Dancefair 2019

gepubliceerd door , op
Martin Garrix met STMPD RCRDS naar Dancefair 2019
31 januari 2019
Dancefair, hét evenement voor DJs, producers en dance ondernemers, kondigt met trots Martin Garrix en zijn label STMPD RCRDS aan.

Martin Garrix zal samen met STMPD RCRDS de mainstage van het evenement hosten op zondag 17 maart. Hier zal een volledig dagprogramma worden gepresenteerd met Q&A's en masterclasses van Garrix zelf en STMPD RCRDS' artiesten zoals CMC$, Bart B More, Loopers en Eauxmar. Programma details en overige activiteiten rondom STMPD RCRDS zullen binnenkort bekend gemaakt worden op dancefair.nl

Wat is Dancefair?
Tijdens het tweedaagse kennis event delen meer dan 120 topartiesten, 80 labels en muziekprofessionals uit de dance hun ervaringen. Dancefair is het grootste educatieve dance event ter wereld met 23 conferentiezalen, 250 programmaonderdelen en ieder jaar 6000 dj's, producers aanstormende event organisatoren en andere music professionals trekt. Naast het ontmoeten van je favoriete artiesten en professionals, biedt Dancefair ook een uitgebreide beursvloer waar meer dan 100 topmerken zoals Native Instruments, Ableton en Pioneer hun nieuwste producten presenteren. Ook nemen tientallen labels deel aan Dancefair waar feedback gegeven wordt aan naar nieuw muziektalent zoals STMPD RCRDS, Spinnin' Records, Revealed, Heldeep en vele anderen. De laatste 8 jaar zijn daar honderden releases uit voortgekomen van bezoekers en het carriére startpunt geweest van onder andere Pep & Rash, Rob Hes, Mark Villa en Paul Mayson.

"Dancefair is de belichaming van onze eigen passie voor elektronische muziek", zegt oprichter Norman Soares. "Na 8 jaar zijn we nog steeds enorm dankbaar voor de steun vanuit de industrie. Het verspreiden van kennis en feedback geven aan de 'motor' van de muziekindustrie is essentieel. Wat ik daarmee bedoel? Naar onze mening is de motor de enorme groep music makers die dag en nacht struinen naar de nieuwste tracks, de laatste plug-ins en gear op de markt testen en aanschaffen en vaak in hun vriendengroep bekend staan als de 'specialist' en aanjager om naar festivals te gaan en nieuwe artiesten te checken."

Dancefair 2019
  • 16/17 Maart 2019
  • Early Bird Tickets zijn nog tot 1 februari verkrijgbaar via: Paylogic.nl


Voor €27,50 per dag en €40,- voor een volledig weekend. Een ticket geeft toegang tot alle zalen, masterclasses, de beursvloer en Demodrops/feeedbacksessies.