Partyflock
 
Nieuws 2017
­ Nederland
Xtra Large
donderdag 7 december 2017
Xtra Large bestaat alweer 15 jaar. Wie kent niet die mooie legendarische avonden van Xtra Large? Toen nog in de oude Marcanti en nu in de mooie club The Box! De Xtra Large feesten passen goed in The Box, waar je heerlijk de ruimte hebt om hier mooie shows te geven qua techniek.
Metz gaat op bezoek bij het nieuwe kroonjuweel langs de Kralingseplas in Rotterdam! Zoals genoemd is er een mooie nieuwe locatie gevonden voor Metz on Friday.
It's Showtime
donderdag 19 oktober 2017
Ben jij al klaar voor een avond vol entertainment, een knallende line-up en ben je eraan toe om eens echt in de watten gelegd te worden? Zorg dan dat je 11 november vrijhoudt!
Prijzen van online concert-, theater- en festivaltickets worden nu vermeld inclusief alle onvermijdbare kosten. Dit heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) vastgesteld na een controle bij de primaire online aanbieders van concert-, theater- en festivaltickets. Zij hadden van de ACM tot 1 oktober de tijd gekregen om hun prijzen aan te passen.
Ruben Vitalis nodigt al zn goede dj vrienden uit voor zijn Amsterdam Dance Event Showcase op vrijdag 20 oktober.
De afgelopen jaren is Drum & Bass een beweging geworden in Zeeland. Wat begon als een kleine groep liefhebbers is uitgegroeid tot een heuse scène.
Het legendarische Britse feest Bangface komt vrijdag 13 oktober voor het eerst naar Amsterdam, voor een clubnacht in de Melkweg.
Vrijdag 6- en zaterdag 7 oktober worden de poorten van dé afsluiting van hét festivalseizoen geopend op recreatiepark Hemelrijk in Volkel-Uden!
Er is maar één MAIN.STAGE in het Amsterdamse nachtleven op 30 september!
We gaan AIR Amsterdam op z'n kop zetten met de beste en grootste opkomende DJ namen van de stad!
Multigroove Festival
dinsdag 22 augustus 2017
Er gaan al geruime tijd keiharde geluiden op dat Multigroove met een buitenfeest terug moet komen in Amsterdam.
Club Vie in Rotterdam is voor drie maanden dicht. Burgemeester Aboutaleb heeft de sluiting bevolen omdat de afgelopen anderhalf jaar elf vrouwen zouden zijn gedrogeerd in de nachtclub onder de Willemsbrug. Daarna werden ze aangerand of verkracht.
De bestuursrechter in Zwolle heeft donderdagmiddag besloten dat de tweede editie van Airforce Festival in Enschede door mag gaan.
Grotesque Indoor Festival #300
maandag 24 juli 2017
Op zaterdag 9 december haalt PT Events het Amerikaanse Mardi Gras spektakel naar de Rotterdamse Maassilo voor alweer de achtste editie van het Grotesque Indoor Festival. Met dit veelzijdige en bovenal kleurrijke thema streeft de organisatie naar de ultieme beleving, waar niet alleen zijzelf, maar ook de bezoekers zich volledig in kunnen uitleven.
'Celebrate life', vier het leven. Het motto van het vanavond voor het laatst te houden dancefeest Sensation is bedenker Duncan Stutterheim op het lijf geschreven. Met de verkoop van zijn feestimperium verdiende hij miljoenen.
Aanstormend Nederlands DJ/producer The Boy Next Door is een samenwerking aangegaan met landgenoot Fresh Coast voor de energieke latin dance plaat 'La Colegiala' ('het schoolmeisje').
Sites die kaartjes verkopen voor festivals of concerten moeten boekingskosten en andere extra kosten duidelijker vermelden. Al meteen als iemand een kaartje gaat kopen moeten de extra kosten zichtbaar zijn.
Street Parade Zurich
vrijdag 23 juni 2017
The most colorful music event of the year is coming soon. On August 12, 2017, the Love Mobiles of the 26th Street Parade will roll up to the Zurich Lakeside. With this year's motto, the organizers want to emphasize that while much in life is fleeting, the values of the Street Parade are forever. The love for its ideals will never end.
Na het mega-succes van vorig jaar brengt In Trance We Trust onder leiding van labelbaas Menno de Jong voor de derde keer een spectaculair Trance festival naar de hoofdstad.
ADE LIVE 2017: de tweede editie van het succesvolle showcase festival voor elektronische livemuziek in Melkweg, Paradiso en Sugarfactory
Het festivalseizoen is alweer in volle gang en het is de tijd van het jaar om van drankjes en muziek te genieten in de buitenlucht. Nederland is een echt festival land, tijdens het seizoen is er bijna elke dag wel ergens een festival gaande. Om jou te helpen bij het uitzoeken van de ultieme festivals voor deze zomer heeft ShopAlike een selectie van 22 festivals samengesteld, die jou het meeste waar voor je geld bieden!
Partydop
zondag 21 mei 2017
De doorgewinterde festival bezoeker herkent het wel. Lekker zeuren bij de bar om een dopje voor je flesje te scoren. Ook een heel arsenaal aan dopjes 'smokkelen' is met de Partydop verleden tijd!
De geruchten hingen al een tijdje in de lucht, maar nu is het dan toch echt definitief.
Lakedance
donderdag 18 mei 2017
Aanstaande zaterdag 20 mei 2017 is het tijd voor de eerste editie van Lakedance van dit festivalseizoen! Met meer dan 30 acts verdeeld over 5 verschillende area's wordt het dé ideale vakantiebestemming voor elke festivalganger!
Breeze Festival
vrijdag 5 mei 2017
Breeze Festival presenteert met trots een line-up van Caribische klasse met meer dan 65 artiesten waaronder Tromboranga (live), Dustin Richie (live), Cache Royale (live), Irwan, Johnny 500, BIGGI, Afro Bros, Stefan Vilijn, Genairo Nvilla en Abstract.
Na een zinderende zomerstart in april met Latin Lovers in Bloemendaal kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven.
Het wordt weer een feest der verrassingen op 24 en 25 juni, tijdens de 30e editie van Festival Mundial. Het festival verklapt er al een paar: de volgende topacts laten je deze zomer genieten van hun muziek!
De line-up van Pleinvrees Festival 2017 op zaterdag 2 september is bekend! Wat onderscheidt de line-up van andere festivals in Nederland? Een bonte van verzameling van melodieën, een buslading Berlijnse artiesten en een groot aantal Live optredens.
Nieuw Vrijheidsfestival Rotterdam
woensdag 26 april 2017
Op vrijdag 5 mei wordt Stadion Woudestein in Rotterdam alvast opgewarmd voor de kampioenswedstrijd van Feyenoord twee dagen later.
Ben jij klaar om de sterren uit de hemel te knallen deze zomer? Zet je alvast schrap want op 11, 12 en 13 augustus wordt één van de mooiste festivallocaties in België omgetoverd tot een heus "ravers paradise" voor de 10 jarige jubileumeditie van The Qontinent: "Decade of Dedication"!
Cloud 9 Music is samen met de stichters van het Eindhovense studiocomplex 'De Muziekfabriek' de muziekuitgeverij 040 Music Publishing begonnen.
Op zaterdag 6 mei geeft Armin van Buuren een sneak preview van the Best of Armin Only voor alle leeftijden in de Brabanthallen.
Mazzo is back terug in Radion
dinsdag 11 april 2017
Bekend met namen als Manic Monday, Lucid Interval, Per's Paradise, Choice, The Gathering en/of Sex, Love & Motion? Dan heb je ooit een tijd in Mazzo rondgehangen.
Op vrijdag 21 april 2017 viert Joska Duipmans a.k.a DJ Jaws zijn 20-jarig jubileum als DJ en tevens zijn verjaardag tijdens Shark Attack – 20 Years of DJ Jaws in The Mansion Arnhem.
Op Pinksterzondag 4 juni 2017 is het na een succesvolle editie afgelopen jaar, tijd voor 7th Sunday Festival.
Begin februari kwamen ze naar buiten met de eerste lading namen, onder andere Hernan Cattaneo, Pan-Pot, Rødhåd en Stephan Bodzin Live pronkten op de affiche.
Vandaag verschijnt de videoclip van de track 'Turn The Tide'. Deze samenwerking is de laatste track die van FeestDJRuud zal verschijnen, maar tevens de eerste officiële release van Dutch Movement.
De eerste namen voor Dijkpop 2017
maandag 27 februari 2017
Al 34 jaar is Dijkpop een begrip in West-Friesland.
Megabase Outdoor
zaterdag 25 februari 2017
High Energy Events domineert in 2017 keihard het paasweekend met niet één, maar twéé gruwelijk dikke hardere stijlen evenementen.
Dansen bij Brothers is weer aan
woensdag 22 februari 2017
Vandaag maakt de directie van Brothers bekend dat zij als organisatie weer volop uitgaansavonden gaan organiseren in Bunnik.
De op het Westergasfabriekterrein gevestigde North Sea Jazz Club heeft faillissement aangevraagd.
Wie de gouden tip heeft voor Chris Rox kan zijn leven lang gratis diens feesten bezoeken. De Rotterdamse deejay werd afgelopen weekend bestolen van zijn dure draaiset.
Full Moon presents White Moon
maandag 20 februari 2017
Nog 4 weekjes te gaan en dan komt er weer een geweldige editie van Full Moon: White Moon! 4 mooie areas met topdj's, spectaculaire decoratie, geweldige Led-, laser- en lichtshow en gave acts.
Outdoor festival gevoel
vrijdag 17 februari 2017
Unbound is een nieuwe speler in de dance- en eventindustrie. Een jong en ongebonden team, _alive and kicking_, met als doel de club scene naar een nieuw niveau te brengen.
Het wereldwijde dance-concept 'Don't Let Daddy Know' (DLDK) viert het aankomend jaar zijn vijfjarige jubileum, met op vrijdag 3 en zaterdag 4 maart 2017 twee concerten in Ziggo Dome Amsterdam.
Rotterdam wordt in talloze internationale bladen uitgeroepen als dé stad die je moet beleven. In 2017 krijgt onze Nederlandse havenstad er nog een hoogtepunt bij, Cocktail Fest!
Op 6 mei 2017, zal DGTL in de grootste stad in het zuidelijk halfrond neerdalen. Na vier festivals in Amsterdam, en twee in Barcelona, was 'Sampa' de ideale keuze voor onze volgende avontuur.
We zijn al een stuk op weg met het ontwerpen van 'het nieuwe Partyflock'. We willen nu graag de mening van de dagelijks langskomende bezoeker, de incidentele checker, de professional uit de scene en ook van hen die Partyflock zelden tot nooit bezoeken. Zou je ons willen helpen en commentaar willen geven? Uiteraard klik je door als je alvast wat teasers van de nieuwe site wil zien!
Lancering Artist Rush
maandag 23 januari 2017
Na zo'n 3 jaar onderzoek en ontwikkeling staat het nieuwe artiesten platform Artist Rushop het punt te lanceren.
Nog maar 10 dagen te gaan en dan is het tijd voor het Trance event van Nederland!
Dance-organisatie Cartel en de Westerunie organiseren voor het tweede achtereenvolgende jaar het langstdurende Koningsdagfeest van Amsterdam met een onafgebroken dag- en nachtprogramma dat zowel binnen als buiten plaatsvindt. Het programma bestaat uit lokaal talent en gevestigde namen als Hunee, Marcel Fengler, Mr G, Prosumer en Mike Servito.
7 december 2017
Xtra Large
20 november 2017
Metz on Friday in The Boathouse Rotterdam
19 oktober 2017
It's Showtime
17 oktober 2017
Prijzen van online tickets nu inclusief onvermijdbare kosten dankzij actie ACM
6 oktober 2017
At My House presents: Ruben Vitalis invites
28 september 2017
Drum & Bass in Zeeland blijft groeien, Volt doet mee
Brits bangface brengt neo-rave explosie voor het eerst naar Amsterdam
11 september 2017
FestyLand presenteert complete line-up
8 september 2017
De grote kick-off van ons nieuwe concept MAIN.STAGE met SFB
22 augustus 2017
Multigroove Festival
4 augustus 2017
Nachtclub in Rotterdam dicht na reeks zedenmisdrijven
3 augustus 2017
Rechter beslist: Airforce Festival gaat door
24 juli 2017
Grotesque Indoor Festival #300
8 juli 2017
'Ik kan voor anderen het verschil maken'
6 juli 2017
Nederlands dream team The Boy Next Door & Fresh Coast feat. Jody Bernal presenteert
4 juli 2017
Online aanbieders van tickets moeten onvermijdbare kosten opnemen in prijs
23 juni 2017
Street Parade Zurich
12 juni 2017
In Trance We Trust ADE Festival 2017
9 juni 2017
Eerste artiesten tweede editie ADE LIVE bekend
6 juni 2017
Europese muziekfestival prijzenvergelijking
21 mei 2017
Partydop
18 mei 2017
Alle Funky partypeople uit Nederland opgelet
Lakedance
5 mei 2017
Breeze Festival
3 mei 2017
Pinksteren vier je met Latin Lovers op het strand van Bloemendaal
Line-up Festival Mundial aangevuld met nieuwe namen
2 mei 2017
Pleinvrees Festival maakt line-up bekend
26 april 2017
Nieuw Vrijheidsfestival Rotterdam
24 april 2017
The Qontinent - Line-Up, Website & Tickets
22 april 2017
De Muziekfabriek start nieuwe muziekuitgeverij 040 Music Publishing samen met Cloud 9 Music
18 april 2017
Sneak preview the best of Armin only voor alle leeftijden in Brabanthallen
11 april 2017
Mazzo is back terug in Radion
25 maart 2017
DJ Jaws viert zijn DJ jubileum & birthday tijdens Shark Attack
23 maart 2017
7th Sunday Festival presenteert line-up
17 maart 2017
Labyrinth Open kondigt de volledige line up aan voor hun zomerfestival in Kroatië
11 maart 2017
Eerste release Dutch Movement tevens laatste afscheidscadeau FeestDJRuud
27 februari 2017
De eerste namen voor Dijkpop 2017
25 februari 2017
Megabase Outdoor
22 februari 2017
Dansen bij Brothers is weer aan
21 februari 2017
North Sea Jazz Club vraagt faillissement aan bij rechtbank
Levenslang dance in ruil voor gouden tip over diefstal
20 februari 2017
Full Moon presents White Moon
17 februari 2017
Outdoor festival gevoel
14 februari 2017
Don't Let Daddy Know met Tiësto, Dimitri Vegas & Like Mike en vele anderen bijna uitverkocht
3 februari 2017
Rotterdam wereldwijd uitgeroepen tot 'coolste' stad en nu ook opnieuw een Gay Destination
2 februari 2017
DGTL voegt São Paulo toe aan haar festival- familie
31 januari 2017
De eerste ontwerpen van het nieuwe Partyflock
23 januari 2017
Lancering Artist Rush
20 januari 2017
Trance Nation bedankt bezoekers met actie 'Bring your friend'
17 januari 2017
Cartel en westerunie koningsdag met 19 uursfeest