Partyflock
 
­ Nederland

7th Sunday Festival presenteert line-up

gepubliceerd door , op
7th Sunday Festival
4 maart 2017
Op Pinksterzondag 4 juni 2017 is het na een succesvolle editie afgelopen jaar, tijd voor 7th Sunday Festival. De 40.000 bezoekers zullen verwelkomt worden met een adembenemende mainstage, passende headliners bij elke area, nieuwe verrassingen op het festivalterrein met leuke niet eerder ontdekte plekjes en een line-up die in de breedte de liefhebbers zal doen verheugen, met onder andere headliner Axwell.

Axwell exclusief op 7th Sunday
7th Sunday Festival lijkt een abonnement op Zweedse headliners te hebben. Na Ingrosso, Steve Angello, en Alesso, staat Axwell dit jaar exclusief op de mainstage. Hiermee hebben de drie DJ's van het voormalige Swedish House Maffia na 4 juni nog iets gemeen, namelijk 7th Sunday Festival. Ook zal Yellow Claw, inmiddels niet vaak in Nederland meer te aanschouwen, een weergaloze set afleveren. Internationale top DJ's als R3hab, Martin Solveig, Blasterjaxx, Tujamo en Kris Kross Amsterdam mogen niet ontbreken in dit prachtige rijtje.

Revealed Recordings
Één van de geheimen van 7th Sunday afgelopen jaar, was het verrassingsoptreden van Hardwell. Die met zijn label Revealed Recordings, primeurde op 7th Sunday. Na het succes van afgelopen jaar is deze area uiteraard weer terug, met helden als Bassjackers, Dannic en Thomas Newson. Daarnaast keert de Playing for the Deeps terug op 7th Sunday. De semi indoor area met zijn outdoor vibes en 100% diepe toekomstige sounds, met een kwaliteitskeurmerk waar je u tegen zegt, ontvangt niemand minder dan onder andere Throttle, Mike Williams en Nora en Pure.

De Hard Nature is voor de harderstyles liefhebber 'the place to be' op 7th Sunday, waar de exclusieve live-act B-Freqz zal headlinen. Daarnaast zal de nummer 1 harstyle DJ van de wereld; Brennan Heart wederom acte de presénce geven en is het mogelijk om 'af te stuiteren' met Angerfist. De rollende techno area; Reboot, heeft al jaren een vaste plek op 7th Sunday en wordt dit jaar flink geüpgrade, met techno-legende Loco Dice. Natuurlijk zal het wederom feest zijn op de SLAMFM stage op de Mountain, onder leiding van de urben hero van het moment Ronnie Flex. Daarnaast zullen Kraantje Pappie, LNY TNZ, Dyna en vele anderen zorgen voor de eclectische sounds.

'Het best bewaarde geheim van Nederland'
7th Sunday staat bekend als 'de parel onder de Brabantse festivals' en heeft naam en eer hoog te houden. Een zichzelf overtreffende line-up, creatief decor en een heerlijke sfeer, zullen voor de negende keer centraal staan op festivalterrein De Roost in Erp. Met het 'Lucky Number 7' thema, wordt iedereen uitgenodigd zijn/haar geluk te beproeven.

Tickets
Het steevast uitverkochte festival zal ook dit jaar weer vroegtijdig uitverkopen. De VIP tickets voor 7th Sunday zijn al bijna uitverkocht en met nog 2,5 maand te gaan, worden ook dit jaar weer alle ticket records gebroken. Reden temeer om niet langer te wachten met het aanschaffen van een ticket à €50,- (ex. fee), verkrijgbaar via 7thSunday.nl.



Line-up 7th Sunday Fesitval 2017


Specials
Overhit (zero's area)
Café de 7e Hemel
HutjeMutje
Mini Disco