Partyflock
 
Nieuws · februari 2016
­ Nederland
Die oranje leeuw, die in ieder van ons schuilt, mag tijdens Absolutely Kingsnight; weer brullen als vanouds! Inmiddels gaat Absolutely Kingsnight haar elfde editie in en is voor velen dan ook een vaste traditie met Koningsnacht! En een kleine week later is het Bevrijdingsdag: Onder het genot van een hapje, drankje en héérlijk deuntjes zullen we dit jaar weer onze vrijheid in stijl vieren!
Insidious: Is het een 1 april grap?
zaterdag 27 februari 2016
Het festivalseizoen staat al bijna voor de deur. Het is tijd om de binnenfeestjes achter je te laten, maar je kunt het seizoen nog één keer goed afsluiten. Juist op deze datum lijkt het allemaal zo onwerkelijk...Op vrijdag 1 april organiseert Clever Events een (raw) hardstyle evenement. Een goede warming up voor het festivalseizoen, zo kun je het wel noemen.
In samenwerking met Dresscode.nl gaat Partyflock iedere maand op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. In maart staan er weer een hoop opvallende evenementen op de agenda. Ons advies: leg je lederhosen, zwemkleding en ordinairste outfit alvast klaar!
Typhoon alias Glenn de Randamie is een van de snelst groeiende artiesten van Nederland op dit moment. Maar dat was in 2009 wel anders. Toen liep de man die later het album Lobi da Basi zou maken, nog met z'n ziel onder de arm en een hoofd vol liefdesverdriet. In een poging vrijheid te ervaren zegde hij de huur van z'n huis op en trok even later, noodgedwongen, in bij zijn vriend Herbert Alphonso. Herbert zag een vriend in nood en ving hem op, maar hij zag ook een fenomeen dat hij wilde filmen. Hij pakte zijn camera en filmde zes jaar lang zijn vriendschap met Glenn, die steeds meer transformeerde naar Typhoon.
Nieuwe releases
donderdag 25 februari 2016
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij! Vandaag: E-Force ft. Nikkita, AFFKT & Thomas Gandey.
Dit is je kans om terug te gaan, terug naar de tijd van buiten spelen en schoolfeesten, terug naar de muziek van Snap!, Captain Jack, K-Liber, Jody Bernal, Def Rhymz, Trafassi en Lange Frans. Wil je lekker zakken bij Def Rhymz, wasjes draaien bij Trafassi en hard gaan bij The The Darkraver, dit is jouw festival! Guilty Pleasure Festival, hét 80's, 90's en 00's festival van Amsterdam, vindt plaats op zondag 14 augustus in Recreactiegebied Gaasperplas. Early birds á €25 gaan op donderdag 25 februari in de voorverkoop.
Aankomende vrijdag 26 februari 2016 is de eigen clubavond van Made in June 'Early Rebel' in Club NYX Amsterdam.
Vandaag is de volledige programmering van Kingshouse Festival 2016 bekend gemaakt! Met o.a. Dannic, Fedde le Grand, Martin Solveig, Sander van Doorn, Ummet Ozcan, Wildstylez en een nog altijd onbekende Mystery Guest barst het Koningsdagevent dit jaar compleet uit zijn voegen. En dat voor slechts €17,50 per ticket!
Zaterdag 11 juni strijkt Drift Festival neer op haar vertrouwde stek voor de zesde voorjaarseditie. Dit keer zijn er vijf podia, gevuld met toonaangevende house en techno artiesten uit binnen- en buitenland. Daarbij komt de nadruk te liggen op het sterke gemeenschapsgevoel waar Drift om bekend staat.
's Werelds langstlopende electronische festival Mysteryland kondigt vandaag met trots de muzikale area's aan, waaronder Spinnin' Sessions, Q-dance, elrow, Milkshake Festival en Kris Kross Amsterdam. De feestvierders kunnen met dit diverse programma genieten van alle relevante dancestromingen, variërend van techno tot italodisco en van house tot hardstyle. Het festival dat ook dit jaar een weekend lang plaatsvindt en steevast uitverkoopt, vindt plaats op 27 en 28 augustus. De festivalcamping is geopend van vrijdag 26 tot en met maandag 29 augustus.
Evasion · The Raw Conspiracy
woensdag 24 februari 2016
We staan aan de vooravond van een revolutie. Een nieuwe wereldwijde revolutie gedreven door slopende kicks en verpletterende screeches. Al velen gingen je voor en bekeerden zich tot de raw. Geleid door zes raw conspirators zullen zij niet rusten tot de hele wereld overtuigd is van de kracht van raw hardstyle. Samen zijn zij: The Raw Conspiracy!
Al maanden is gespeculeerd over de opstelling waarmee de teams gaan komen voor de zondag van Intents Festival. Bijna honderd atleten maken zich op om te gaan strijden in maar liefst acht arena's.
Organisator Matrixx presenteert vol trots de volledige line-up van Emporium Brasil dat op zaterdag 28 mei 2016 plaatsvindt op recreatiegebied De Berendonck in Wijchen. Dit jaar nemen 140 nationale- en internationale helden plaats achter de decks met als absolute headliners Dj Snake, KSHMR en Martin Solveig. De overige headliners zijn o.a. Dyro, Bioweapon, Radical Redemption, Partyraiser, Noisecontrollers & Bass Modulators, Wildstylez, Felix da Housecat, Marcel Woods, FeestDJRuud en Frequencerz.
Pandalife naar Pakhuis 15
maandag 22 februari 2016
Zaterdag 27 februari zal Pandalife terug zijn zoals je van ze gewend bent: de beste R&B ever! De avond zal vol zitten met muziek van onder andere TLC, Sade en Toni Braxton. Maar ook de heerlijke remixes van Sango, Esta en Kaytranada.
Loveland van Oranje is terug! Op 27 april vier je samen de verjaardag van de Koning tijdens het Loveland van Oranje Festival in het Meerpark in Amsterdam. Dit jaar is een extra area toegevoegd. Meer gras, meer ruimte om te dansen en een grote chill-out area. De line-up is inmiddels ook bekend:
Zaterdag 5 maart is er weer een spetterende nieuwe editie van Europa's grootste frenchcore evenement Frenchcore s'il vous plaît. Alle artiesten die op dit moment aan de top staan zijn geboekt om dit evenement wederom tot een succes te maken. Onder andere Dr. Peacock, Maissouille, Radium, Le Bask, The Sickest Squad, The Speed Freak en nog veel meer.
GelreDome wil een paar keer per jaar met evenementen langer doorgaan dan tot 23:00 uur, de huidige eindtijd. Directeur Hèrald van de Bunt ziet ruimte voor 2 à 3 danceconcerten per jaar. Die zouden dan de tijd moeten krijgen tot circa middernacht
Met trots presenteren Salsa Breeze en First Vision de tweede editie van Breeze Festival! Na een succesvolle eerste editie in 2015 en een reeks aan uitverkochte Salsa Breeze edities staat het strand van Aquabest op zondag 26 juni 2016, van 13:00 tot 23:00 uur, weer geheel in het teken van salsa, kizomba, urban en eclectic.
Ohyeah, Kick The Bass Family Members, are you ready for a pre-party? Om alvast een beetje in de stemming te komen voor Kick The Bass XXL 2016, heeft de organisatie samen met J-Shock besloten om 07.05.2016 het dak eraf te knallen in Boxtel. Stampen, hakken, freestylen, dikke bass, maximaal losgaan!
Modular verbreedt muzikale horizon en haalt vrijdag 19 februari onder andere Octave One naar de Rotterdamse Factory 010. Met eerdere succesvolle edities achter de rug in onder andere Toffler, Perron en BIRD is het nu de beurt aan Factory 010 op de 10e verdieping van de Maassilo.
Nieuwe releases
dinsdag 16 februari 2016
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij!
Na het veroveren van steden over de gehele wereld, keert Don't Let Daddy Know (DLDK) over 3 weken, op 5 maart 2016 terug in Amsterdam. Voor de derde keer op rij wordt de Ziggo Dome aangedaan voor dit zeer populaire dance-event. Dit keer met headliner Steve Angello, voormalig lid van de Swedish House Mafia. Tijdens deze editie krijgt Angello support van de crème de la crème van de Nederlandse dj-scene. Onder andere Blasterjaxx, Don Diablo, Sunnery James & Ryan Marciano, Sem Vox, Dannic en R3HAB zullen acte de présence geven op het stijlvolle concept van E&A Events. Met deze line-up van formaat belooft DLDK wederom een spectaculaire avond te worden.
Now & Wow Fest hunkert naar de lente
dinsdag 16 februari 2016
Op 12 maart is het hoog tijd om de bloemetjes buiten te zetten met de vijfde verjaardag van NOW&WOW FEST in de Maassilo. Organisatoren Ted Langenbach en Pietra Ligura beloven bij 'Springlickers' extreem veel sjans, flirts en kriebels.
Dancefeestorganisator Duncan Stutterheim heeft de Gouden Harp toegekend gekregen wegens zijn bijdrage aan de groei van de Nederlandse dancescene. Dat maakte de organisatie Buma/Stemra maandagavond bekend.
Stutterheim is de oprichter van het entertainmentbedrijf ID&T dat grote dancefeesten organiseert. 'Duncan en ID&T hebben bewezen dat je groot kunt denken én je fantasieën waar kunt maken', aldus de jury.
Nieuwe releases
maandag 15 februari 2016
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij! Vandaag: Far East Movement, Gino Christiano X Francesco Yates, Arin Tone & John Christian.
Armada Music en Don't Let Daddy Know richten gezamenlijk een nieuw label op. De Amsterdamse platenmaatschappij bundelt de krachten met de evenementenorganisatie en samen lanceren zij #DLDKMUSIC.
Vieze Poezendek is jarig
vrijdag 12 februari 2016
Poezendek is jarig! Op 26 februari bestaat het Vieze Poezendek twee jaar! Het kindje van Milkshake festival is gegroeid van een champagne dek tot aan een groots sexy openminded hip-hop / R&B stage. Door het ongekende succes is het ontwikkeld tot een terugkerende clubnacht in AIR Amsterdam en voor de viering zullen ze veel kattenkwaad uithalen.
Emporium Festival krijgt de grootste primeur van dance-minded Nederland. Herstel, van dance-minded Europa. De dj en producer KSHMR uit de Verenigde Staten maakt voor het eerst in Europa zijn opwachting tijdens Emporium Brasil op zaterdag 28 mei in Wijchen. KSHMR domineerde het afgelopen jaar met zijn vele producties, remixen en collabs, dat hem als hoogste nieuwe binnenkomer de 23ste plek in de DJ Mag Top 100 heeft opgeleverd.
Teen
donderdag 11 februari 2016
De ideale verjaardag is een vreugdevol en gedeeld feest om te vieren dat je ten volle in het leven staat. Maar wat als je net geboren bent op een dag die er niet altijd is, enkel om de vier jaar? Wel, dan moet je op die verjaardagen gewoon éxtra hard feesten – tenminste vier keer zo hard.
Het staat in de sterren geschreven: Amsterdam Open Air is al vijf jaar op rij het stralende middelpunt van de Amsterdamse zomer. In het weekend van 4 & 5 juni strijkt het festival daarom voor de zesde keer neer in het prachtige Gaasperpark. De pronkstukken van het Amsterdamse nachtleven staan dat weekend op één lijn en versmelten in een muzikaal, culinair en cultureel avontuur.
Zaterdag 27 augustus aanstaande vindt op de NDSM-Werf in Amsterdam de elfde editie van het festival Voltt Loves Summer plaats. Het festival dat in 2006 begon is in de loop der jaren uitgegroeid tot een vaste waarde binnen het dance landschap. Met 1500 bezoekers in het eerste jaar verdubbelde het aantal bezoekers tot het maximaal aantal van 15.000 en de jaren erna. Het festival biedt een spannend scala aan nationale en internationale artiesten op het bijzondere industriële erfgoed van de NDSM-Werf aan het Amsterdamse IJ.
De community van Leo's is inmiddels gewend geraakt aan topentertainment tijdens de Leo's Borrel. De organisatie vond echter dat er nog een schepje bovenop kon. Daarom presenteren zij met trotst hun dikste line-up tot nu toe, met één van de grootste namen uit de dance scene.
Megabase Outdoor line-up release
dinsdag 9 februari 2016
Twee kartels, één ultieme battle en één koelbloedige kingpin die door vriend en vijand wordt gevreesd... Het zijn deze artiesten die het beslissende gevecht met elkaar aan zullen gaan op het Almeerderstrand. Op 23 april wordt het duidelijk wie de langste adem heeft en wat de vernieuwde (live) act "The One Who Knocks" voor jullie in petto heeft.
Zaterdag 4 juni zullen de makers van Full Moon Produkties voor de tweede keer een outdoor festival organiseren op een heel mooi terrein in het bekende recreatiegebied Spaarnwoude Park. Op dit supermooie festivalterrein van Spaarnwoude Park zet Full Moon hier meerdere area's met verschillende populaire stijlen om de hele dag van te genieten. Deze keer zal Full Moon op het festival buiten de mainstagetent zorgen voor goed geluid om bij te dansen.
Zoals bekend vertrok Martin Garrix als donderslag bij heldere hemel het welbekende Spinnin'. Zijn vertrek is nog steeds niet geheel afgerond met een rechtszaak die Spinnin' van plan is aan te spannen om gemiste inkomsten vergoed te krijgen. Vandaag maakt Julian Jordan bekent ook te vertrekken bij het label en tevens ook bij managementteam MusicAllStars.
Het Dimensions Festival viert deze zomer haar vijfde verjaardag en doet dit niet alleen: de organisatie heeft bekendgemaakt dat onder meer Massive Attack, Hiatus Kaiyote, Moodymann, Moritz von Oswald, Ben Klock, Marcel Dettmann, Mood II Swing, Joe Claussell, Motor City Drum Ensemble en Andy Stott voor het jubileum zijn uitgenodigd. Dimensions Festival vindt van 25 tot en met 29 augustus 2016 plaats in Pula, Kroatië.
Nieuwe releases
vrijdag 5 februari 2016
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij! Vandaag: Rembrandt, Albert van Abbe, First State, Regilio, Tom Swoon, Sultan + Shepard ft. Kreesha Turner, Bakermat & GoldFish, Matteo DiMarr feat Roland Clark.
Fantasy Island Festival knipoogt dit jaar naar de #Mexicaanse feestdag 'Dia de Los Muertos'. Een eeuwenoude traditie die inspireert om niet te treuren om hen die niet meer bij ons zijn, maar om het leven juist ongeremd te vieren! Met vol beschilderde blikken en inspirerende dimensies verdwijn je in de mysterieuze wereld van Fantasy Island Festival. Samen met je beste vrienden zul je het hiernamaals wakker stampen en beuk je samen naar het einde van de horizon!
Project Houseparty - The Hangover
vrijdag 5 februari 2016
Na vele succesvolle XL-edities en verschillende leuke locaties is Project Houseparty op zaterdag 27 februari te vinden in Poema! Op deze locatie is werkelijk alles mogelijk, waardoor ze het concept naar een nog hoger plan kunnen trekken en het nog epischer kunnen maken. Beleef het huisfeest der huisfeesten tijdens welke ze voor ieder wat wils bieden door de Nederlandse en de Amerikaanse huisfeestjes dichter bij elkaar te brengen. Voeg er de meest dwaze elementen aan toe en gooi er een Project X-jasje omheen: een waanzinnig gezellig, te gek, groots en gigantisch spektakel!
Jamie XX, Ásgeir, Christine and the Queens, Band of Horses, Dinosaur Jr., Bob Moses, Wolf Parade en Low zijn enkele van de 32 nieuwe namen die Best Kept Secret aan de line-up toevoegt. Weekendtickets voor het festival zijn al te koop. Komende zaterdag 6 februari gaan om 11:00 uur ook dagkaarten in de verkoop.
De Zweedse dj Axwell sluit niet uit dat Swedish House Mafia ooit weer bij elkaar komt. Zijn samenwerking met Ingrosso wordt mogelijk weer uitgebreid met Angello. "Wat we hebben gedaan was geweldig en we genoten van iedere minuut", zegt Axwell over bij BBC Newsbeat over de tijd van Swedish House Mafia.
Hakkasan staat erom bekend de grootste namen naar Las Vegas te brengen. 2016 Zal hierin geen uitzondering zijn als we het rooster van resident DJ's mogen geloven. Calvin Harris en Tiësto zullen terugkeren naar de wereldwijd bekend club. Daarnaast worden Oliver Heldens en Armin van Buuren toegevoegd aan het 29 namen tellende rijtje residents.
Noisekick's Terrordrang timetable
donderdag 4 februari 2016
Terrorheads opgelet! Komende zaterdag is het weer tijd voor een nieuwe editie van Hollands hardste terror-event: Noisekick's Terrordrang. Wederom is er niet bezuinigd op de line-up. Alle terrorhelden zijn geboekt: Noisekick, Drokz, Paranoizer, Stinger, The Destroyer, Mr. Courage en ga zo maar door. En niet alleen terror deze avond, zaal 2 staat in het teken van knetterharde speedcore: Hellseeker, Qualkommando, Sonic Overkill om er een paar te noemen.
Kroongetuige is een kersvers Amsterdams festival op de meest oranje dag van het jaar. Op een geheel nieuwe locatie met twee stages en een gevarieerde programmering met live acts en DJ's, biedt Kroongetuige plek aan meer dan 10.000 bezoekers. Wil jij getuige zijn van een knallende koningsdag? Span je kroon en zet 'em op: Kroongetuige is de plek waar je moet zijn!
Na een geweldig tienjarig jubileum afgelopen zomer schreeuwde het Haarlemse publiek om meer. Daarom presenteert Haarlem Ordinair voor het eerst een winter editie in après ski sferen op vrijdag 12 februari in de kleine zaal van poppodium 't Patronaat Zalencentrum!
Nieuwe releases
dinsdag 2 februari 2016
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij! Vandaag: Dino Sabatini, Luis Leon, Michael Calfan, Afrojack & Eric Fetcher
De reizigers van tram 10 in Amsterdam werden maandag verrast door Armin van Buuren. De wereldberoemde dj was daar aan het werk als conducteur en gaf de passagiers gratis kaarten voor zijn concert in de Ziggo Dome. De tramreizigers reageerden euforisch. 'Wauw! Dit had ik echt niet verwacht.'
Nieuwe releases
maandag 1 februari 2016
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij! Vandaag: Bolier & Mingue, Made in June, R3HAB & BURNS, Dyro & Loopers.
City of Dance, het 2de beste dancefestival van Nederland in de Festivalchart 2015, geeft festivalgangers een weekend vol muziek, kunst en creativiteit op een nieuwe en veel grotere locatie. Er zal meer tijd en ruimte zijn om te genieten van het gigantisch aanbod aan uiteenlopende muziekstijlen, shows, straattheater acts en andere activiteiten. Om de beleving compleet te maken, kunnen bezoekers ook overnachten op een camping naast het festivalterrein. City of Dance zal alles uit de kast trekken om op 15, 16 en 17 juli deze bijzondere stap te vieren.
Afrojack, Armin van Buuren, Firebeatz, Hardwell, Martin Garrix, Nicky Romero, Oliver Heldens, Showtek, Tiësto en W&W. Dit zijn de 10 DJ's die op zaterdag 4 juni met helikopters over Nederland vliegen voor de tweede editie van het grootste open air dance festival van Nederland: The Flying Dutch. Een uniek moment gepresenteerd door ING; nog nooit eerder hebben deze DJ's samen op één festival opgetreden in Nederland.
28 februari 2016
Line-ups Bevrijdingsdag Enschede en Absolutely Kingsnight bekend
27 februari 2016
Insidious: Is het een 1 april grap?
26 februari 2016
Lederhosen, bikini's en woonwagenkloffies
Docu Typhoon: Blues & Blessings bij BNN
25 februari 2016
Nieuwe releases
Guilty Pleasure Festival terug met jouw helden van toen
Made In June met clubconcept Early Rebel vrijdag in NYX
Kingshouse Festival 2016 presenteert line-up met o.a. Fedde Le Grand, Martin Solveig & Mystery Guest
Zesde editie van Drift festival met Donato Dozzy, Peter van Hoesen, Barnt en Prosumer
24 februari 2016
Meerdaags Mysteryland kondigt hostingpartners aan
Evasion · The Raw Conspiracy
23 februari 2016
Opstelling (line-up) zondag van Intents Festival 2016 · It's all in the Game!
22 februari 2016
Emporium Brasil presenteert volledige line-up 2016
Pandalife naar Pakhuis 15
Loveland van Oranje keert terug op Koningsdag
Frenchcore s'il vous plaît! Timetable
20 februari 2016
GelreDome wil langer open voor meer dancefeesten
18 februari 2016
Breeze Festival · De ultieme Latin Vibe op Aquabest
17 februari 2016
Kick The Bass · 10 Year Anniversary J-Shock
Aanstaande vrijdag: Modular · Factory Edition
16 februari 2016
Nieuwe releases
Officiële trailer voor Don't Let Daddy Know op 5 maart in de Ziggo Dome
Now & Wow Fest hunkert naar de lente
Duncan Stutterheim krijgt Gouden Harp
15 februari 2016
Nieuwe releases
12 februari 2016
Armada Music en Don't Let Daddy Know lanceren nieuw label: #DLDKMUSIC
Vieze Poezendek is jarig
11 februari 2016
KSHMR kiest voor Emporium Festival als allereerste Europese show
Teen
10 februari 2016
Amsterdam Open AIR 2016 · A Collaboration of Friends
Voltt Loves Summer maakt eerste deel line-up bekend
Leo's Borrel pakt deze Valentijn groots uit
9 februari 2016
Megabase Outdoor line-up release
Full Moon Festival · New Moon at the Lake zaterdag 4 juni · kaartverkoop gestart
8 februari 2016
Na Martin Garrix ook Julian Jordan weg bij Spinnin'
7 februari 2016
Dimensions viert vijfde editie met Massive Attack en meer
5 februari 2016
Nieuwe releases
Full line-up release Fantasy Island Festival · Embrace the Afterlife
Project Houseparty - The Hangover
4 februari 2016
Ruim dertig nieuwe namen voor Best Kept Secret 2016
Axwell sluit reünie Swedish House Mafia niet uit
Hakkasan kondigt oa Oliver Heldens en Armin van Buuren aan als nieuwe residents
Noisekick's Terrordrang timetable
Goldfish en Vunzige Deuntjes presenteren Kroongetuige Festival
3 februari 2016
Haarlem Ordinair presenteert Apres Ski
2 februari 2016
Nieuwe releases
Armin van Buuren bestuurt eenmalig de 'Embrace tram'
1 februari 2016
Nieuwe releases
City of Dance wordt weekend festival met camping op een nieuw locatie
Tweede editie van The Flying Dutch op 4 juni