Partyflock
 
­ Nederland

Leo's Borrel pakt deze Valentijn groots uit

gepubliceerd door , op
Leo's Secret Valentine
7 december 2015
De community van Leo's is inmiddels gewend geraakt aan topentertainment tijdens de Leo's Borrel. De organisatie vond echter dat er nog een schepje bovenop kon. Daarom presenteren zij met trotst hun dikste line-up tot nu toe, met één van de grootste namen uit de dance scene.

Helden als Leroy Styles en Chocolate Puma reizen met hun tracks de hele wereld over. Daarnaast zijn de heren vaker in de studio te vinden dan achter de draaitafels, maar voor de Leo's Borrel zijn zij bereid om hun gezicht te laten zien en voor jullie op 12 februari een geweldige set te draaien! Mis de kans om hun live te zien niet! Natuurlijk kunnen Vinny James en Le Mar niet ontbreken aan de line-up van de Leo's Secret Valentine editie, met deze local HeroS gaat het dak van Villa Thalia er gegarandeerd af!

12 februari is het tijd voor de Secret Valentine editie. Villa Thalia zal hiervoor worden omgetoverd tot een love room, waar de love birds zich kunnen wanen in een ruimte vol romantiek. Deze avond staat in het teken van liefde en verleiden. Trek je mooiste outfit aan en spread the love!

Regular:€25
VIP:€60
Lady Ticket:€15
Duo (Valentine) Ticket:€20
Groepsticket:€70 (4 personen)


Tickets zijn verkrijgbaar via koop tickets.