Partyflock
 
Nieuws · september 2007
­ Nederland
De hedendaagse top DJs zijn behoorlijk mode-bewust. Maar het kwam niet eerder voor dat DJs een top-ontwerper binnen de haute couture wisten te strikken en een volledige kledinglijn op de markt brachten. Vergeet Viktor & Rolf! Op vrijdag 5 oktober presenteert DJ-collectief Schijfrijders hun nieuwe wintercollectie in Patronaat
Met een bescheiden overbrugging gedurende de zomermaanden en enkele fijne uitstapjes van de crew naar ondermeer Ibiza en Kreta, is het nu tijd voor een kersverse Haagse editie van Franchise. Op zaterdag 29 september is het zo ver: in het alles overtreffende Paard staat een nieuwe Franchise on tour op het programma.
Een dansfeest dat afgelopen zomer net voor de grootste kermis van Europa in Tilburg in elkaar werd gedraaid, met dj's van Molukse achtergrond die al een hele tijd binnen de partyscene actief zijn maar nog nooit in deze gehele samenstelling waren. Helaas, om diverse redenen kon het geplande MMOODS destijds niet doorgegaan. "Geen paniek!" werd er door Junior Dance Events aan hen verteld. "We zullen voor MMOODS een andere locatie zoeken en deze wederom op een zaterdag plannen." En dat is nu gebeurd…..
The Ultimate Seduction
donderdag 27 september 2007
Na de laatste - geheel oranje getinte - succesvolle en ramvolle editie van The Ultimate Seduction tijdens de Koninginnenacht, strijkt dit concept wederom neer op de Delftsestraat in Rotterdam in de Hollywood Music Hall op vrijdag 5 oktober.
Famous supports Monkey Business
woensdag 26 september 2007
Ook op de eerste vrijdag van oktober heeft
Famous weer van alles voor je in petto. Zo zijn de handen voor één keer ineen geslagen met Monkey Business en zullen de dames van entertainment Matters je weer eens hartelijk verwelkomen!
Met het contracteren van een groot aantal artiesten is het muziekprogramma van het STRP Festival van 22 t/m 25 november in het Klokgebouw te Eindhoven compleet.
Vette shit ouwuh!
dinsdag 25 september 2007
Een nieuw concept van Back2Basic in twee verschillende steden… Vanaf nu zijn Arnhem en Eindhoven gewaarschuwd. Want na afloop van dit feestje komt iedereen tot de conclusie, dat was…. Vette Shit Ouwuh!
Mindcontroller Megamix nu online
dinsdag 25 september 2007
Aanstaande zaterdag is het eindelijk zo ver. De dertiende editie van Mindcontroller zal een feit zijn. De locatie is uiteraard de vertrouwde Hemkade 48 te Zaandam. En het beloofd weer een editie als vanouds te worden! Check nu de laatste nieuwtjes en info!
Beatvreters @ Club Poema
dinsdag 25 september 2007
De eerste zaterdag van oktober wordt het weer smullen in Club Poema RAW. Deze nacht is het tijd voor wat broodnodige electro, house, minimal en techno beats die aangeleverd zullen worden door een 8-tal artiesten.
Zaterdag 6 oktober The First XXL
dinsdag 25 september 2007
Jungle is deze keer het thema dus het zal allemaal nog veel wilder worden. En met een sluitingstijd van 11 uur de volgende ochtend weet je zeker dat je 14 uur lang maximaal kunt blijven feesten.
R&B Diamonds
maandag 24 september 2007
28 september 2007 is het de beurt aan de internationaal bekende R&B Diamonds resident Koning Irwan. DJ Irwan zal worden bijgestaan door de andere Diamond Residents: DJ Smoke, DJ Frederico, DJ Master Lee, en een door zijn spetterende prestatie bij R&B Diamonds/Bozzini in Juni op veler verzoek terug gevraagde [dj=32989]{Artiest met ID 32989 bestaat niet!}. Mis het niet.
A night with Michel de Hey
maandag 24 september 2007
FCA start haar indoorseizoen op zaterdag 27 oktober in de Central Studios in Utrecht met één van haar populaire concepten: A Night With... Dit keer met Michel de Hey.
Fame=dj's
zaterdag 22 september 2007
4N & Soulmax hebben hun armen in elkaar geslagen en knallen nu samen op Fame=dj's. Om iedereen even goed wakker te schudden hebben ze nu iets nieuws bedacht. Wat denk je van twee top feesten in één week? In één week trakteren Soulmax & 4N jullie op het slotfeest van zomer 2007 op het Scheveningse Sapph Beach en op de aftrap van het nieuwe seizoen in het Paard. Zowel bij een afsluiter als bij een kick-off hoort natuurlijk een grootse line up. Dus voor beide knallers mag de line up er wezen.
Materialgirl
zaterdag 22 september 2007
Hiep hiep hoera! Vrijdag 28 september viert Materialgirl haar derde verjaardag. Deze dame heeft in de afgelopen jaren al heel wat clubs in Amsterdam versleten: Panama, Zebra Lounge, The Rain, Sinners en Cobra.
Klinch
zaterdag 22 september 2007
Op vrijdag 12 oktober schudt Amsterdam op zijn grondvesten, als Crackhouse en klinch de handen ineen slaan voor een daverend muzikaal spektakel in de Amsterdamse Melkweg. Crackhouse is een nieuwe organisatie, bestaande uit drie actieve leden van het Nederlandse nachtleven: Carlos Valdes, Brent Roozendaal en Aron Friedman. Op deze avond komt niemand minder dan Moon Harbours Luna City Express draaien. Een ieder die dit tweetal op Sonne Mond Sterne festival heeft mogen horen, weet dat het plafond van de Oude Zaal eraf gaat.
Vreemd gaat wel heel erg Vreemd
vrijdag 21 september 2007
Vreemd gaat in oktober hard door met het programmeren van internationale namen van groot formaat. Oktober is onder andere de maand waarin het - inmiddels tot grote proporties uitgegroeide - meerdaagse festival Amsterdam Dance Event plaatsvindt.
Na de late annulering van het Edance festival is Firma Gezellig trots om te kunnen melden dat internationaal Top 10 DJ Hernán Cattáneo toch naar de Maassilo zal komen aanstaande vrijdag 21 september.
Gratis première, kan dat?
donderdag 20 september 2007
29 september 1000 bommen en granaten bij Treasure Army of Lovers Lexion op z’n kop, maar liefst 12 uur non-stop feesten met de ultieme partysfeer van Treasure. Lees verder voor de speciale aktie. Dit is de laatste Treasure van dit jaar.
Franchise
woensdag 19 september 2007
Het jaarlijkse Amsterdam Dance Event staat voor de deur en traditiegetrouw is een programma gepresenteerd dat alle voorgaande edities overtreft. Franchise presenteert op 18 oktober in de Amsterdamse Escape samen met Tom Novy het internationale succesnummer 'Follow Me'.
De titel zegt nagenoeg eigenlijk genoeg en is tevens voor velen reden genoeg om al te komen naar dit leuke feest. Twisted Cultures wordt in eerste instantie gekenmerkt door de uitlichting van een bepaalde cultuur of subcultuur. Twisted Cultures is geen nieuw feest, maar wel nieuw in de nieuwe Marcanti.
Something for your mind
woensdag 19 september 2007
Verlang je ook zo terug naar die goede oude tijd, toen er nog feesten gegeven werden in Sporthallen Zuid en toen de feesten er nog waren om te feesten en niet om de commercie? Het snoeiharde geluid, de gemoedelijke sfeer, de gezelligheid, je kan het allemaal opnieuw ervaren a.s. vrijdag 21 september in de Catacomb Studio te Amsterdam.
Subliminal it is! Ibiza, New York, Parijs, Los Angeles, London, Barcelona, Rotterdam en nu ook Amsterdam... tijdens het Amsterdam Dance Event zal heel Amsterdam gaan praten over DE artiest. Het gehele event zal gaan speculeren over het fenomeen.
Tien jaar geleden besloot Rob Fabrie een tegenpool te creëren voor zijn Waxweazleproject. Hij stapte over naar de duistere kant van de Hardcore en liet voortaan zijn hardcore sound ten gehore brengen onder de naam: Headbanger. Nu 10 jaar later staat Headbanger er nog steeds. Hij presenteert dan ook met trots: “Head to Head project” 10 november in HappyDayzz te Culemborg. It’s about time to celebrate this anniversary, we going to bang those fucking heads.
Parkzicht house reunion 2007
maandag 17 september 2007
Anno 2007 leeft het Parkzicht gevoel meer als ooit te voren. Clarence van der Palm, de grondlegger van het legendarische Parkzicht, en organisator b2s hebben voor de derde keer op rij de handen ineen geslagen voor de Parkzicht house reunion. De vooraf uitverkochte edities van 2005 en 2006 waren zo succesvol dat een vervolg niet uit kan blijven. En die komt er!
Het dancefeest Independance viert dit jaar haar vijfjarige bestaan. De Weijerij, de organisatie achter dit evenement, laat dit lustrum niet onopgemerkt voorbijgaan en heeft grote artiesten geboekt uit de Nederlandse hardstyle scène. Niemand minder dan Deepack, Isaac en The Viper zullen het podium bestijgen op zaterdag 6 oktober aanstaande.
Utilize
zaterdag 15 september 2007
Op 27 januari 2007 is Pop podium Metropool in Hengelo overgenomen door een nieuw fenomeen. Utilize. De onschuldige lichtverschijnselen en vreemde waarnemingen in de lucht bleken niet voor niets te zijn. Metropool heeft destijds het Central Command van Stichting Make a Move ingeschakeld om in aanval over te gaan. Operatie Utilize was en is een feit.
De clubs en discotheken draaien weer op volle toeren en het succesconcept
Tripp doet hier vanzelfsprekend aan mee!
Tripp, het evenement dat elke maand in S7ven te Huizen plaatsvindt, is terug van vakantie en klaar voor een nieuw jaar vol met spetterende uitdagingen!
De gemeente Amsterdam is bereid De Melkweg een tijdelijke lening te verstrekken van 750.000 euro om het poppodium tot december te behoeden voor een faillissement. Tegen die tijd moet de instelling dat geld bijeen hebben gebracht door sponsoring, wijziging van de programmering of verhoging van de entreeprijzen. Dat is donderdag gebleken uit een voorstel van cultuurwethouder Carolien Gehrels.
Tiësto op slotfeest Bloomingdale
donderdag 13 september 2007
Aan al het goede komt een eind. Zo heeft de zomer van 2007, waarover de meningen verdeeld zijn, eind September zijn slotpunt bereikt. Afgezien van de teleurstellende temperaturen, vraagt zoiets om een waardige afsluiting: Fame=Dj’s saves humankind from bad music during a memorable closing party!
Slik je maagtabletten en check je hartslag… The Chaos Theory dendert namelijk genadeloos door de komende maanden. Te beginnen met volgende week. Dan staat de eerste reguliere editie op het menu met een heerlijke ondergrondse line-up van Nederlandse helden en buitenlandse toppers.
Coone & The Gang
woensdag 12 september 2007
Op zaterdag 13 oktober schrijft de 24-jarige Coone geschiedenis in de Belgische Dance. Hij zal de eerste dj zijn en tevens de jongste Belgische artiest die een eigen concert zal geven in dé muziektempel van België, het Antwerspe Sportpaleis.
Chakra Party bestaat 2 jaar
dinsdag 11 september 2007
Het draait alleen maar om het geld”. “Iedereen is op zichzelf, er is helemaal geen eenheid meer”. “Alles wordt in hokjes gestopt”. “Alles lijkt op elkaar”.
Fabulous
dinsdag 11 september 2007
Zaterdag 1 december zal het hart van de danceliefhebber sneller gaan kloppen. De rode loper gaat uit en als echte beroemdheden zullen bezoekers van het nieuwe evenement Fabulous door de poorten van de Brabanthallen een wereld binnenstappen waarin iedereen een ster is!!! Limousines rijden af en aan, de champagne vloeit rijkelijk en er wordt gefeest als nooit tevoren… Welcome to the Fabulous side of life. Welcome to Fabulous.
Politie op bezoek in Outland
maandag 10 september 2007
Er staat een grootscheepse politie-inval gepland in discotheek Outland te Rotterdam. Deze politie-inval staat gepland op zaterdag 6 oktober. De inval zal gepaard gaan met fouilleringen, charges en vooral veel aanhoudingen.
Icon - DJ Activator
maandag 10 september 2007
Cyndium lanceert een nieuw concept waarbij één artiest of act in het bijzonder wordt uitgelicht.
Qlimax, op 17 november in GelreDome in Arnhem, is het evenement waarvoor Q-dance op showgebied alles uit de kast haalt. Terwijl op festivals als Defqon.1, Q-BASE en In Qontrol elke bezoeker zijn eigen avontuur beleeft en aan het eind een eigen verhaal te vertellen heeft, is dit bij Qlimax anders.
Na een uitstapje in het altijd gezellige Sneek tijdens de Sneekweek keert Candy Club weer terug naar de prachtige thuisbasis Club Noa in Leeuwarden. Gezelligheid, goede dj’s, goede muziek, prachtige decoratie en mooie danseressen zijn de vaste ingrediënten die Candy Club al sinds de eerste editie tot een groot succes maken. Zo ook deze aanstaande 7e editie!
Go!Crunc at Amsterdam Marcanti
vrijdag 7 september 2007
Sinds deze zomer zijn de deuren van een totaal vernieuwde Marcanti geopend. Deze is getransformeerd tot een trekpleister voor al het jong, hip en trendsettend Nederlands publiek. Tijd dus voor een mooi feestje met mooie mensen in een nieuwe mooie club!
De MS Stubnitz is weer in Nederland en dat alleen al is reden genoeg voor een feestje. Op 29 september 2007 legt de geroemde Arc of Goa dan ook weer haar loopplank uit en zal Namasté “Connecting Cultures” familie, vrienden, geliefden en wereldreizigers uitnodigen voor een uitzinnig feest in drie dimensies. Voor de eerste, maar zeker niet de laatste keer dit jaar zal Namasté haar drijvende thuishaven weer omtoveren tot de magische wereld van... The Arc of Goa.
De 8e editie van Bazar Curieux vindt plaats op zaterdag 15 september 2007 in de Maassilo te Rotterdam. Bazar Curieux, van de makers van Motel Mozaïque, is een veelzijdige festivalavond die bol staat van spraakmakende acts, bands, dj’s, performances en gidsentochten. Muziek is er onder meer van Opgezwolle, DuvelDuvel, Malajube, Friendly Fires, Seventeen Evergreen, Sinden, Joost van Bellen en Ntjamrosie.
F*CKERS! geeft a.s. donderdag haar closing party op het strand van Scheveningen. Met niemand minder dan Erick E, Mason, Ryan Marciano& Sunnery James, Baggi Begovic, Leon Benesty, Dominique Base, Marc Benjamin, MC Spyder & MC 3V3 in de line up gaat deze editie al de boeken in voor het feest begonnen is. 9 edities lang heeft F*CKERS! het strand van Scheveningen gesierd. Regenbuien, zandstormen, wind vlagen…F*CKERS! heeft dit seizoen géén enkele editie mooi weer mogen hebben van de weergoden, desondanks is elke editie stampesvol geweest al dan niet totaal uitverkocht.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 5 september 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Q-BASE
dinsdag 4 september 2007
De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft weer een meer dan waardige afsluiter va het festivalseizoen te worden. Lees hier de belangrijke informatie over Q-BASE.
B.I.T.C.H heeft een nieuwe website en twee extra zalen open 8 september in de Hemkade Zaandam. Nog maar een week wachten op de welbekende kinky fetish party.
JumpWorld The First Edition
maandag 3 september 2007
De The Darkraver, Stanton, Dazzler en Digital Punk Knallen op de eerste JumpWorld. 22 September 2007 gaat het dak er volledig af in Boxmeer, want dan is namelijk de eerste editie van JumpWorld de ultimate jump party voor Boxmeer en regionen.
Uitgaanscentrum El Sombrero is vanaf zaterdag 22 september wekelijks de locatie voor Amaze, ‘A Brand New Club Night’ speciaal voor danceliefhebbers ten zuiden van Eindhoven.
Wegens succes voor de tweede keer dit jaar een Sneakerz strand festival 2. Het goedkoopste festival van Nederland (€ 15,- entree) strijkt zondag 23 september neer op recreatiepark Aquabest, bij de naast elkaar gelegen beachclubs Sunrise en Stranders. Van 14.00 tot 23.00 uur krijgen bezoekers wederom veel voor weinig, zoals ze bij Sneakerz gewend zijn. Twee podia met tien van de beste house deejays van eigen bodem en spectaculair entertainment tegen een prachtig decor.
Volle overgave aan de liefde
zondag 2 september 2007
Maar vier keer per jaar kunnen liefhebbers van Close2heaven terecht op dit unieke feest. Zaterdag 8 september staat er weer een editie op het programma, 'the love edition'.
De Sonic Planet-parties in Perron 55 zijn al gedurende 6 jaar een begrip bij de ware technoliefhebbers in Noord-Limburg en omstreken. Voor iedere editie wordt de zaal van het Venlose poppodium omgetoverd tot een heuse underground club om plaats te bieden aan een enthousiast publiek dat een avond lang komt dansen op de klanken van de beste techno DJ’s en liveacts.
Helaas… het festivalseizoen ligt alweer bijna achter ons. Maar niet getreurd want dat betekent dat het weer los gaat in de zalen. Op vrijdag 7 september opent Patronaat’s Technovision het nieuwe seizoen met een special van het Duitse techno/electro label Datapunk.
29 september 2007
Green Velvet wordt het helemaal deze winter
28 september 2007
Franchise eindelijk weer terug in Den Haag
Get in2 MMOODS – House-music verbroedert!
27 september 2007
The Ultimate Seduction
26 september 2007
Famous supports Monkey Business
Volledig muziekprogramma STRP Festival bekend
25 september 2007
Vette shit ouwuh!
Mindcontroller Megamix nu online
Beatvreters @ Club Poema
Zaterdag 6 oktober The First XXL
24 september 2007
R&B Diamonds
A night with Michel de Hey
22 september 2007
Fame=dj's
Materialgirl
Klinch
21 september 2007
Vreemd gaat wel heel erg Vreemd
20 september 2007
Firma Gezellig presenteert Hernan Cattaneo
Gratis première, kan dat?
19 september 2007
Franchise
Don Diablo, Lucien Foort en Baggi Begovic lanceren nieuw feest in Amsterdam Marcanti
Something for your mind
18 september 2007
Erick Morillo - Subliminal Sessions ADE
17 september 2007
Headbanger presents: Head to Head project
Parkzicht house reunion 2007
Hardstyle feest Independance pakt groots uit met haar vijfjarig bestaan
15 september 2007
Utilize
Tripp is terug met een seizoen vol entertainment
13 september 2007
Amsterdam komt met reddingsplan De Melkweg
Tiësto op slotfeest Bloomingdale
12 september 2007
Nederlands hardste technofeest dendert door in het najaar
Coone & The Gang
11 september 2007
Chakra Party bestaat 2 jaar
Fabulous
10 september 2007
Politie op bezoek in Outland
Icon - DJ Activator
7 september 2007
Kaartverkoop Qlimax start op 15 september
Candy Club – Sweet & sexy sounds sieren hotspot van het noorden
Go!Crunc at Amsterdam Marcanti
Namasté – Welcome Home; The Arc of Goa op de MS Stubnitz
6 september 2007
Veelzijdige editie van Bazar Curieux festival
F*ckers!- Het eind, C'est fini, basta & finito!
5 september 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
4 september 2007
Q-BASE
B.I.T.C.H barst weer los in de Hemkade in Zaandam
3 september 2007
JumpWorld The First Edition
El Sombrero presents: Amaze, the brand new club night!
Tweede editie Sneakerz Strand Festival
2 september 2007
Volle overgave aan de liefde
Internationale dj-grootheden op Sonic Planet in Perron 55
1 september 2007
Patronaat’s Technovision opent seizoen met DATAPUNK Special