Partyflock
 
­ Nederland

F*ckers!- Het eind, C'est fini, basta & finito!

gepubliceerd door , op
F*ckers!- Het eind, C'est fini, basta & finito!
6 september 2007
FeestF*ckers! · Closing Party
Datumdonderdag 6 september 2007
LocatieSapph Beach
F*ckers! geeft a.s. donderdag haar closing party op het strand van Scheveningen. Met niemand minder dan Erick E, Mason, Ryan Marciano& Sunnery James, Baggi Begovic, Leon Benesty, Dominique Base, Marc Benjamin, MC Spyder & MC 3V3 in de line up gaat deze editie al de boeken in voor het feest begonnen is. 9 edities lang heeft F*ckers! het strand van Scheveningen gesierd. Regenbuien, zandstormen, wind vlagen…F*ckers! heeft dit seizoen géén enkele editie mooi weer mogen hebben van de weergoden, desondanks is elke editie stampesvol geweest al dan niet totaal uitverkocht.

Hordes partygangers kwamen van mijlen en verren elke week weer afgereisd naar het strand van Scheveningen voor een flinke portie dirty sleazy eclectic porno house. Ruim 27 artiesten die de F*ckers! sound representen hebben gedurende de maanden juni, juli en augustus de zaal van Sapph Beach flink uit elkaar laten barsten. Voor vele een nieuw gezicht op deze edite van F*ckers! was de superster Mason. Met optredens op Sensation White, MysteryLand, Convertible, Indian Summer Festival heeft Mason zich aardig in de kijker gespeeld voor het grote publiek. Op 19 Juli deed Mason het al eerder bij F*ckers! De diepe sound die in geen hokje te plaatsen is, werd vol enthousiasme opgepikt. Aanstaande donderdag is Mason er weer bij, komt dat zien, komt dat horen en laat uzelf overtuigen!

Degene die het ijs breekt, mag ook de deur weer achter zich dicht trekken. Erick E was er de eerste editie bij, dus ook bij de laatste. Deze man behoeft geen verdere introductie, je weet wat je kan verwachten donderdag! Als we het hebben over 2 jonge jongens uit Amsterdam, die keihard gaan en niet meer zijn te stoppen: Ryan Marciano & Sunnery James baby! Deze twee heren zijn een genot voor oor én oog. Met hun beats en hun verschijning achter de booth zal deze avond er één worden om nooit meer te vergeten.

Residents Marc Benjamin, Dominique Base & Leon Benesty zullen ook hun favoriete plaatjes weer opzetten, die geheel in de lijn van de F*CKERS sound ligt. Bijgestaan door de heetste vocals van MC 3V3 en MC Spyder aka “The Vibe Provider” wordt deze avond ook vocaal goed afgesloten!

F*ckers! presenteert Sharam Jay 27 oktober
Op Zaterdag 27 Oktober presenteert F*ckers! met gepaste trots Sharam Jey (GER) tijdens F*ckers! Freaks at Night in Club Outland te Rotterdam. Verwacht muzikaal vuurwerk, maar ook de beste specials effects en het meest freaky entertainment! De voorverkoop start half September. Meer informatie zal snel volgen!

F*ck tickets
De deuren van Sapph Beach zijn geopend van 18:00 tot 01:00 uur. Bij slecht weer schijnt de zon van F*ckers! gewoon verder in de speciaal hiervoor opgezette tenten, weer of geen weer…altijd F*ckers! weer!

1 opmerking