Partyflock
 
­ Nederland

Tripp is terug met een seizoen vol entertainment

gepubliceerd door , op
Tripp is terug met een seizoen vol entertainment
11 september 2007
FeestTripp · A new season
Datumzaterdag 22 september 2007
LocatieS7ven
September is de maand van het nieuwe uitgaansseizoen. De laatste open-air festivals hebben de revue gepasseerd en de zomer (voor zover die was begonnen) is voorbij. De clubs en discotheken draaien weer op volle toeren en het succesconcept Tripp doet hier vanzelfsprekend aan mee! Tripp, het evenement dat elke maand in S7ven te Huizen plaatsvindt, is terug van vakantie en klaar voor een nieuw jaar vol met spetterende uitdagingen! Het afgelopen jaar stonden de editie’s van Tripp over het algemeen in het teken van een land of gebied. Dit seizoen richt de organisatie (SietsQo Entertainment/La Crème, red.) zich voornamelijk op entertainment in de breedste zin van het woord.

Om deze omslag in te luiden heeft de organisatie niemand minder dan De Jeugd van Tegenwoordig uitgenodigd om een optreden te verzorgen op de eerste “entertainment” editie. En entertainen kunnen deze heren! Met de bizarre track “Watskeburt?!” scoorden ze in 2005 een nummer 1 hit in Nederland. Deze zomer had iedereen het over koetjesrepen. Koetjesrepen? Luister de tekst van het nummer “Shenkie” maar eens, dan weet je gelijk waarover het gaat. De drie heren achter De Jeugd van Tegenwoordig; Willie Wartaal, P. Fabergé en Vieze Fur trekken alles uit de kast om deze editie van Tripp te laten ontploffen! Hop hip jij als een konijn in S7ven?

Naast De Jeugd van Tegenwoordig staan DJ Prodice en DJ Teknix geprogrammeerd. DJ Teknix ofwel Eddy Goldstein draait een mengeling van breakbeat, club, drum & bass, funk, groove, house, r&b en urban. Voor ieder wat wils dus! Hij is resident dj van Club Noa, een trendy discotheek in Leeuwarden. DJ Prodice is geen onbekende voor het publiek uit ’t Gooi. Prodice is resident van Tripp en heeft tevens een vaste aanstelling in S7ven. Momenteel is hij druk aan het produceren en binnenkort zal zijn eerst track officieel gereleased worden! Host van de avond is MC Roga. Roga heeft een lekkere zomer achter de rug met optredens op o.a. Mysteryland, Luxurush en het zonovergotene Kreta.


Tripp is een succes in ’t Gooi. Met lange rijen voor de deur, elke maand verrassende extra’s én de beste dj’s van Nederland groeit het concept Tripp elke maand verder! S7ven (te Huizen, vlakbij Hilversum) opent om 23:00. Het is aan te raden om vroeg te komen! De entreeprijs is voor 00:00 10 euro, na 00:00 is de entreeprijs 12 euro. Parkeren kan gratis in en om het uitgaanscentrum van de Graaf Wichman.


Tripp: a new season! SietsQo’s Birthday Bash

Sneak preview Oktober
In oktober zal Tripp in het teken staan de Mojito! Sinds de hippe Bacardi reclame heeft iedereen het over deze heerlijke cocktail. Een swingende line-up, live percussie van een Russische grootmeester en een optreden van de Showshakers… are you ready?