Partyflock
 
Nieuws · november 2005
­ Nederland
Underworld dj Darren Price. Zaterdag 10 december exclusief tijdens Xtra Large! Sinds kort officieel DE tour-dj van de legendarische Britse formatie Underworld! Darren Price alleen al staat garant voor een heerlijke avond.
Spectaculaire Kersteditie Los
dinsdag 29 november 2005
Zaterdag 24 december vindt de spetterende kersteditie van LOS plaats. Deze keer een extra spectaculaire en lange editie, tot 05.00 uur, in de nr. 1 muziektempel van Nederland: ’t Paard Van Troje’.
Skulls of Pain - The Antidote
dinsdag 29 november 2005
Je kent dat wel, loop je over straat, hoor je ineens van dat gillende gekrijs uit een put komen, van dat gegil wat door merg en been gaat, waarvan je haren op je lichaam recht overeind staan, en je nog even die rilling over je rug krijgt. Al snel loop je door met de gedachte dat er niks aan de hand is, want al zou er wat zijn, dan wil je het niet weten. Maar wat nu als we die ene keer nou wel de put deksel van de put halen, gewoon midden op straat?
2003 was een jaar van grootse en minder imposante gebeurtenissen. Van trivialiteiten tot orgastische wapenfeiten. Zo spuit prinses Margarita haar gal jegens haar familie in een serie artikelen in HP de TIjd onder de noemer ’Oranjebitter’. De onooglijke knuffelnicht (dan nog in-wording) Jamaï wint Idols. We zuchtten, steunden en zweetten ons door een tropische zomer heen. Gangsterliefje Mabel Wisse Smit was voor het eerst in het nieuws. Arnold Schwarzenegger wordt conservatief gouverneur van Californië (en dat is dan niet eens een ongeloofwaardige Hollywood flodder).
The Battle Against Violence
maandag 28 november 2005
In Nederland zijn in de afgelopen jaren talloze voorbeelden te noemen van zinloos geweld en dit moet volgens Hague Dance Ministry nu eindelijk eens afgelopen zijn. Laat de muziek maar eens spreken in plaats van de vuisten! In dit kader organiseert Hague Dance Ministry een 'Battle against violence tour' die op 2 december van start gaat.
Asta presents United in Trance NYE
zondag 27 november 2005
Zaterdag 31 December gaat de Asta in Den Haag spectaculair, knallend en onvergetelijk het nieuwe jaar in met United In Trance NYE. Na een reeks succesvolle feesten van organisator Intuition Recordings met DJs zoals Rank 1, Mark Norman, The Thrillseekers, Misja Helsloot, Above & Beyond en anderen zijn de voorbereidingen nu flink op gang om met Oud & Nieuw Den Haag goed op z’n kop te zetten.
Wanneer op Tweede Kerstdag, maandag 26 december, nagenoeg alle cadeaus zijn uitgepakt, maakt ’s avonds in het Rotterdamse Off_Corso de laatste en beste tractatie van de decemberfeestmaand zijn opwachting. Treetz – het nieuwe highlevel uitgaansconcept waarin DJ Chuckie en Real El Canario telkens de hoofdrol vertolken – zal dan na de succesvolle premiére tijdens het afgelopen Zomercarnaval voor de tweede maal plaatsvinden in de Maasstad.
Nieuwe Club-Zes opent haar deuren
vrijdag 25 november 2005
Venlo is vanaf vrijdag 2 december een uitgaansgelegenheid rijker. Op Steenstraat nummer 6 opent de vooruitstrevende ‘Zes’ haar deuren. “Zes wil met haar formule de gemiddelde uitgaanshoreca die Venlo rijk is ontstijgen” zegt Kevin in ‘t Hout, uitbater van Zes.
Wooferland presenteert - Ouwe Koeien
donderdag 24 november 2005
Oud en nieuw is voor velen het ideale moment om eens terug te kijken op het verleden. Gezellig met je vrienden bij elkaar, komen al snel de leuke verhalen en anekdotes van oude feesten ter sprake. Het besluit om die avond ook nog even naar een feestje te gaan loopt dan meestal uit op een misser. Waar vind je nog die ongedwongen feestjes waar iedereen het zichtbaar naar zijn zin heeft?
One80
donderdag 24 november 2005
Zaterdag 10 december zal het nieuwe concept ONE80 het levenslicht zien in Sinners. Elke tweede zaterdag van de maand zal dit innovatieve concept een ander geluid laten horen dan men gewend is van de Sinners. De koers wordt 180 graden bijgesteld
The Legends at Christmas Eve
donderdag 24 november 2005
De vorige succesvolle The Legends was het decor de Arena uit de Romeinse tijd, met hun onoverwinnelijke Gladiatoren; de DJ Legends die de HappydayZZ veroverden. Op Kerstavond en –nacht, zaterdag 24 december, zal de HappydayZZ Venue bezocht worden door de Ghosts from the Past, the Ghosts of The Present and the Ghosts of the Future uit het bekende kerstverhaal: A Christmas Carol van Charles Dickens.
The Matrixx gaat in stijl afscheid nemen van een geweldig jaar! Een open uitnodiging aan iedereen om gezamenlijk vaarwel te zeggen tegen 2005, tijdens een zeer speciale editie van Exxelent NYE – Glitter & Glamour op zaterdag 31 december. Met Lucien Foort, Ricky Rivaro, Ian Carey (USA), Brian S. en Sidney Samson.
Decompression
woensdag 23 november 2005
Zaterdag 10 december 2005 vind in het Leidse LVC Cultuur Podium het feest Decompression plaats.

Decompression zal technominnend Leiden bekend in de oren klinken. De afgelopen edities stonden garant voor een avond techno met ballen. Daarentegen heeft Decompression met de afgelopen samenwerking met Full Spectrum laten blijken niet alleen te staan voor de stevige techno, maar ook voor vernieuwende- of crossoverstromingen binnen het dance genre.
Na het enorme succes van Loaded vorig jaar 31 december is er dit jaar weer een Loaded in de Scania Areal te Kloten, Zwitserland. Loaded wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt door Hannibal Events (bedenkers van het concept “Sonic”), Club Oxa uit Zurich, BIONIC Events en Hotter Than Hell.
Apocalypse Never
maandag 21 november 2005
Op zaterdag 7 januari 2006 is het zover, dan wordt Dj Stalker 25 jaar! Uiteraard moet dit feit groots gevierd worden en daarom heeft Sebastiaan in samenwerking met NRG Events vele van zijn vrienden en collega’s uitgenodigd om een spetterend feest neer te zetten.
Nieuwe editie van Rush in Panama
vrijdag 18 november 2005
Langzaam maar zeker wordt het buiten guurder en guurder. De winter komt! Gelukkig heeft de RUSH crew er alles aan gedaan om er op vrijdag 25 november in de Panama een extra gezellig feestje van te maken. In twee zalen staan er maarliefst 7 dj’s in twee zalen voor je op het programma waaronder de Diaz Brotherz, Brian S, Jaziah en Victor Coral.
In 2005 hebben Ille Bitch en De Man Zonder Schaduw met een aantal daverende optredens hun doorbraak in het mainstream housecircuit definitief af weten te dwingen. Club Stalker heeft hen een vaste, tweemaandelijkse avond aangeboden. Hiernaar had het duo wel oren, zolang er maar wel een afterparty wordt georganiseerd.
26 November aanstaande is er weer nieuwe concept avond in één van Noordnederlands toplocaties Sans Souci. Normaal was hier een “Are you ready 2 jump” gepland door Extranza, maar dit concept gaan zij niet meer verder exploiteren. Hiervoor is nu een ander concept voor 26 november uitgedacht.
The real erotic New Years Vibe in de HappydayZZ pakt op 1 januari extra uit met onder meer Erick E, Ricky Rivaro en Sidney Samson in een eigen partytent met een capaciteit van 500 mensen! Door de goede kaartverkoop wordt The real erotic New Years Vibe op 1 januari 2006 in de HappydayZZ dus nog groter!
Hardsoul releaseparty
dinsdag 15 november 2005
Dj Roog, één van Neerlands bekendste Dj’s en master of soul, staat aan de vooravond van de release van zijn nieuwe CD. Na Love and Dedication deel 1 en 2 (best verkochte house CD van 2004!) staat deel 3 klaar om wederom alle happy soulful people te verblijden met de bekende sound van dit Nederlandse supertalent.
back2school x-mass edition
maandag 14 november 2005
Het is inmiddels traditie dat op kerstavond het meest legendarische evenement van b2s plaatsvindt: back2school. b2s heeft de uitnodiging van Supersized van harte aangenomen om de kersteditie van haar oudste concept bij Outland te laten terugkeren.
Techno grootheid in Patronaat
maandag 14 november 2005
Op vrijdag 25 november 2005 bij Patronaat in Haarlem een wel heel speciale editie van twee eigen dansavonden. Techno Vision en Floorfiller! pakken voor deze keer groots uit.
Fascinate Fruity
maandag 14 november 2005
Een frisse sound, een kleurrijke en tropische atmosfeer, juicy cocktails. Klaar om iedere bezoeker in een exotische extase te brengen. Alle sappige ingrediënten zijn aanwezig voor het ultieme Fruity Feeling op de speciale editie van Fascinate op zaterdag 26 november.
Thunderdome Special
maandag 14 november 2005
In aanloop van het evenement Thunderdome 2005 3 december in de Jaarbeurs in Utrecht zal Thunderdome Radio een speciale radio show opnemen in Studio 80 op het Rembrandtplein in Amsterdam. Studio 80 is een radio studio die plaats geeft voor ongeveer 300 man. Op deze locatie worden kleinschalige evenementen georganiseerd en bied het ruimte om radio te maken en op te nemen.
Trip 2 Dreamland in erotic city
zondag 13 november 2005
Het begint een traditie te worden. Wanneer het nieuwe jaar ongeveer een maand oud is, dit jaar om precies te zijn op 4 februari, organiseert Dance 2 Eden in de Vechtse Banen te Utrecht Trip2Dreamland in Erotic City.
Hard One
vrijdag 11 november 2005
The Hard The One is terug! Na negen top edities, presenteert The One alweer editie nummer tien. Omdat het de tiende editie wordt, heeft de organisatie alles op alles gezet om er weer een geweldig en beukend feest van te maken.
Shiney Beats is de naam van een nieuwe organisatie die zijn oorsprong vindt in samen genieten met respect voor elkaar waarbij de locatie, entourage, de muziek, het geluid en onverwachte extra’s erg belangrijk worden gevonden.
Special Resonant Audio Waves
vrijdag 11 november 2005
Vanaf volgende week vrijdag 18 november gaat Zalinaz, de nieuwe discoteque in Etten-Leur, ook op vrijdag open. Dat wordt gevierd met de lancering van ons nieuwe concept RAW: Resonant Audio Waves. Iedere vrijdag de beste housetunes in één van de grootste en mooiste clubs van Zuid-Nederland!
Amplitude #2 - The Second Period
donderdag 10 november 2005
Het aantal technofeesten in Nieuwegeinen IJsselstein was het laatste jaar op één hand te tellen. Dit is opvallend, omdat deze stroming enkele jaren terug floreerde in de regio. Vooral in IJsselstein is het armoede alom. No Nonsense! Events vond het tijd dat techno in IJsselstein nieuw leven ingeblazen diende te worden.
DJ Jean - Madhouse on Tour in Outland
donderdag 10 november 2005
In december is het precies tien jaar geleden dat dj Jean in de Amsterdamse iT begon met zijn eerste Madhouse-avond. Hoog tijd voor een feestje dus in de vorm van Madhouse on Tour.
Op zaterdag 19 november a.s. vindt er weer een Just at Studio 4 plaats bij 4 in Hengelo. Voor deze avond hebben we het boekingskantoor Musicsociety uitgenodigd om de avond in te vullen met hun artiesten. Naast onze resident DJ Sleazy Sander zullen Secret Simba en Jacco@Work gaan plaatsnemen achter de draaitafels. Mister Hendrix gaat zorgen voor een spectaculaire live act!
Hrdstl in Huizemaas
dinsdag 8 november 2005
Ontegenzeggelijk kan er beweerd worden dat het feest genaamd Hrdstl dat 2 maandelijks gehouden wordt in het Groningse [location=Huizemaas] een vaste schare trouwe fans heeft. Een absoluut ongelooflijk gezellig publiek ook. De sfeer is er altijd uitmuntend te noemen! De organisatie is er dan ook van overtuigd dat juist door deze geweldige sfeer en publiek de liefhebbers telkens weer vol enthousiasme komen knallen op deze feesten.
In het uitgaanscircuit van Amsterdam is weer vervuilde cocaïne opgedoken. Anderhalve week geleden raakten vier personen onwel na het gebruik van cocaïne. Zij moesten worden opgenomen in het ziekenhuis.
Extrema NYE - Glitter Industry
maandag 7 november 2005
Voor de tweede keer wordt de oude Philips-fabriek in Eindhoven de locatie voor het nieuwjaarsevenement Extrema Glitter & Industry. Deze keer met allerlei verschillende chill zones en drie uiteenlopende area’s op diverse verdiepingen van het gebouw. De entreeprijs is hetzelfde als die van de vorige uitverkochte editie, de kwaliteit ligt dit jaar echter een stuk hoger.ligt dit jaar echter een stuk hoger.
Mania - 5 Years And Still Counting
maandag 7 november 2005
Lang had Mania Events ernaar uitgekeken en na vele maanden van voorbereiding was het dan eindelijk zover. Op zaterdag 13 januari 2001 was housetempel Subway (voormalige Kadance, red.) in Tilburg het decor voor de allereerste editie van het concept Mania.
Gekkehuis - Lekker los
zondag 6 november 2005
De HappydayZZ Venue in Culemborg, heeft weer een erg leuk nieuw concept op haar agenda gezet: Gekkehuis, lekker los! Op deze avond zullen upcoming dj’s hun draaikunsten gaan vertonen. Zij zullen in sets van drie kwartier back2back gaan draaien.
Bold tijdens de Museumnacht
zaterdag 5 november 2005
Tijdens de museumnacht op zaterdag 5 november zal op de Bold in club Panama de kortst lopende expositie van het jaar te zien zijn.
X-Qlusive - The Prophet
vrijdag 4 november 2005
Eindelijk: The Prophet, gaat X-Qlusive op 28 januari! The Prophet, alias Dov Elkabas, heeft keer op keer bewezen dat hij zijn eigen solo optreden meer dan verdient en dus gaat The Prophet de Heineken Music Hall gebruiken waarvoor zij gemaakt is, het creëren van een exclusieve nacht. Met een goede dosis geknal van het hoogste niveau.
Planet XXL a giant discjockey
vrijdag 4 november 2005
Planet XXL a giant discjockey is de naam van een nieuwe avond in Club Noa, die vrijdag 11 november om Da Pauli en zijn favoriete artiesten zal draaien.
Terwijl de twee laatste afleveringen van dit jaar in de Gashouder alweer bijna uitverkocht raken, zijn we klaar met de line-up voor ons laatste feest van 2005. We strijken weer eens neer in de Graansilo te Rotterdam voor een vroege kerstviering op 23 december.
DJ Partyraiser CD release party
donderdag 3 november 2005
Dat hardcore weer helemaal daar is waar het jaren geleden de dansscène beheerste, wordt op alle vlakken bewezen. Met misschien wel als summum de Release Award voor de beste videoclip, waarbij een hardcoreclip deze wint boven alle dance-clips. In deze nieuwe glorie van hardcore rijst een man na meer dan twaalf jaar hard werken, sterk boven uit de hardcore-velden. Zijn motto "Zolang wij ademen, is hardcore niet dood" is bij velen een bekend begrip.
Absolutely Fresh in Enschede
donderdag 3 november 2005
Vrijdag 11 november is het weer tijd voor een volgende editie van Absolutely fresh. Het is alweer de 12e editie in bijna twee jaar, dat Absolutely fresh Enschede trakteert op Nederlands beste deejays en live acts. De laatste editie was op 14 oktober en toen ging het dak er volledig af met Sidney Samson en Eric de Man.
Na SML Agency’s Showcase komt SML Agency met een tweede event: “SML's good night”. Op vrijdag 11 november is de dag dat het lichtje van SML’s Good Night branden mag in Hotel Arena Tonight. Deze avond staat in het teken van a big Smile, goede Muziek en een hoop Lol.
Don Diablo presents Sellout Sessions
donderdag 3 november 2005
Don Diablo, die eerder dit jaar verkozen werd als ‘Meest Sexy DJ’ en onlangs als ‘Beste Electro / Punk Artiest’ genomineerd werd, organiseert vrijdag 11 november de officiële kick-off van zijn nieuwe concept ‘Sellout Sessions’ te Panama, Amsterdam. De lancering van dit nieuwe concept is onder andere een reactie is op de hokjesmentaliteit die de muziek industrie beheerst, maar vooral ook een initiatief om eens iets verfrissends op de markt te zetten.
Chaotisch begin Chaos Theory
woensdag 2 november 2005
Zaterdag gaat het dus eindelijk gebeuren en ziet The Chaos Theory het licht! Met drie vernieuwende namen van DJ’s/acts uit Duitsland, eentje uit Oostenrijk en zes DJ’s uit eigen land die de pitch het liefst op +8 zien staan.
In het land van elektriciteit- en telefoondraden boven de grond … wegwijzers ná de afslag … goedkope benzine … bonbons én Vlaamse frieten zal op vrijdag 11 november Underground Reaction plaatsvinden. Het is voor de 1e maal dat Strictly-Hard Events met hun bekende concept neerstrijkt in België. Er is lang gezocht naar een passende underground locatie maar het resultaat mag er wezen … The The Wall te Weelde.
Na protesten van de plaatselijke wijkvereniging wordt straatprostitutie in de Jan van Galenstraat met onmiddelijke ingang verboden. De laatste afwerkplekken zijn inmiddels opgedoekt en de buurt kan rustig ademen. Helaas voor alle commerciele dames, maar er is hoop!
Op zaterdag 12 november aanstaande kan namelijk het feit worden gevierd dat er alweer 8 jaar wordt gefeest in de Winkel van Sinkel.
Eind 2004 kondigde Charly Lownoise aan te zullen stoppen met draaien. In 2005 heeft hij daarom, afgezien van 3 gigs in Spanje, geen draaitafel aangeraakt. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en dus zal Charly Lownoise toch weer gaan draaien!
30 november 2005
Extra Storm-area tijdens XL presents Underworld
29 november 2005
Spectaculaire Kersteditie Los
Skulls of Pain - The Antidote
28 november 2005
Berlin, Starz and the Getaway present Opium
The Battle Against Violence
27 november 2005
Asta presents United in Trance NYE
26 november 2005
Treetz by DJ Chuckie and Real el Canario
25 november 2005
Nieuwe Club-Zes opent haar deuren
24 november 2005
Wooferland presenteert - Ouwe Koeien
One80
The Legends at Christmas Eve
23 november 2005
Matrixx New Years Eve - Glitter and Glamour!
Decompression
21 november 2005
Wie gaan er allemaal gratis naar kloten?
Apocalypse Never
18 november 2005
Nieuwe editie van Rush in Panama
17 november 2005
Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw terug in Haarlem
16 november 2005
Solid Sounds nieuwe avond in Sans Souci Berlikum
Erotic New Years Vibe zet xtra area neer!
15 november 2005
Hardsoul releaseparty
14 november 2005
back2school x-mass edition
Techno grootheid in Patronaat
Fascinate Fruity
Thunderdome Special
13 november 2005
Trip 2 Dreamland in erotic city
11 november 2005
Hard One
Shiney Beats where pleasure is the atmosphere
Special Resonant Audio Waves
10 november 2005
Amplitude #2 - The Second Period
DJ Jean - Madhouse on Tour in Outland
9 november 2005
Just invites Musicsociety at Studio 4 Hengelo
8 november 2005
Hrdstl in Huizemaas
7 november 2005
Gebruikers vervuilde cocaïne in ziekenhuis beland
Extrema NYE - Glitter Industry
Mania - 5 Years And Still Counting
6 november 2005
Gekkehuis - Lekker los
5 november 2005
Bold tijdens de Museumnacht
4 november 2005
X-Qlusive - The Prophet
Planet XXL a giant discjockey
Awakenings keert terug naar de Rotterdamse Graansilo
3 november 2005
DJ Partyraiser CD release party
Absolutely Fresh in Enschede
SML’s Good Night met very special guest
Don Diablo presents Sellout Sessions
2 november 2005
Chaotisch begin Chaos Theory
Underground Reaction - The Belgium Mission
Straatprostitutie niet meer gedoogd in Jan van Galenstraat
1 november 2005
8 years nightlife Winkel van Sinkel
Charly Lownoise toch weer aan 't draaien