Partyflock
 
­ Nederland

Planet XXL a giant discjockey

gepubliceerd door , op
Planet XXL a giant discjockey
4 november 2005
Onlangs is Da Pauli nog 25 jaar geworden en vierde hij dit samen met dj Trilok & Chiren in The Bridge in Duitsland. Naast het behalen van deze prachtige leeftijd heeft Da Pauli veel meer bereikt de laatste jaren. Zo draaide hij als resident van 2Fast 4Trance met vele grote (inter)nationale artiesten, draaide hij daarnaast op bijna alle noordelijke feesten en mocht hij losgaan voor heel veel meegereisde Leeuwarders op een editie van Qlubtempo. Dit jaar werd alles alleen maar beter met boekingen op Decibel Outdoor van B2S en Audio Attack van Art of Dance. Daarnaast was dit het jaar van Da Pauli’s eerste vinylrelease genaamd ‘Hard Beater’. Kortom Da Pauli is qua daden maar ook qua lichaamslengte ‘a giant discjockey’! Reden genoeg dat NDC1 een concept wijdt aan deze reus uit Leeuwarden. Planet XXL a giant discjockey is de naam van deze nieuwe avond, die vrijdag 11 november om Da Pauli en zijn favoriete artiesten zal draaien.

Met de voorbereiding van deze eerste Planet XXL a giant discjockey in Club Noa in Leeuwarden is Da Pauli lange tijd bezig geweest om voor al zijn vrienden, kennissen, relaties en natuurlijk zijn vele fans alles maar dan ook alles uit de kast te halen. Zoveel zelfs dat organisatie NDC1 dit najaar geen enkele editie van Planet V.I.P. in thuisbasis Club Noa heeft gepland en alles geheel aan Paul heeft overgelaten voor deze memorabele avond!

Planet XXL!
Zoals je wellicht van NDC1 mag verwachten is alles dan ook tot in de puntjes geregeld, is er voor elk wat wils en wil NDC1 samen met Da Pauli niets liever dan dat iedereen die onderdeel uitgemaakt heeft van de Leeuwarder uitgaanswereld van de laatste jaren, weer herenigd zal zijn op deze avond en nacht. Planet XXL a giant discjockey zal namelijk in tegenstelling tot zijn verjaardag in het teken staan van de afgelopen jaren van zijn leven waarin hij bezig is geweest uit te groeien tot een succesvol artiest! Zo heeft Da Pauli de kans gegrepen zijn favoriete draaimaatjes van de afgelopen jaren uit te nodigen, maar ook om de hele nacht samen met artiesten te draaien die hem al die jaren hebben geïnspireerd, waaronder Jump legende dj Yves. In totaal zullen er meer dan 40 dj’s optreden maar temidden van dit alles zal uiteraard Da Pauli zelf zijn stempel op deze memorabele avond gaan zetten.

Line up
Da Pauli zal op de mainstage van zijn Planet XXL a giant discjockey zeven uren lang ‘samen’ optreden met diverse grote artiesten die de laatste jaren van grote invloed zijn geweest op zijn draaien, zoals: Yves (de Jump held van België), Brennan Heart (Q-Base, Multigroove), Dr. Rude (Masters of Hardcore), Bad Boyz (Tremble Records) en masters of ceremony in crime da Da Mouth of Madness (TMF Hakkeeh en alle grote Neerlandse evenementen) en Wah Yudi (huis-MC van Planet V.I.P.). Naast deze favoriete artiesten heeft Paul hoogstpersoonlijk nog een speciale primeur in huis. Zijn co-producers, The The Wacky Waxers, zullen voor de allereerste keer een optreden doen. Verwacht een knotsgekke Jump-act met veel Friese humor van dè studiobreinen van POP UP records (dat label uit Leeuwarden dat mede bekend is geworden door ‘Komt tie dan hè!’). In de tweede zaal kun je diverse housestijlen ‘met een hard randje’ vinden, variërend van Oldschool, Techno en UC tot House, Trance, Hardstyle en Hardcore. De selectie van de betere locals uit Friesland, Groningen, Drenthe en de rest van Verweggistan die hier zullen draaien kun je vinden in de agenda van Partyflock.

XXtra’s
Omdat Paul ook veel goede vrienden heeft gemaakt aan de andere kant van de draaitafels zal deze Planet XXL a giant discjockey ook geheel voorzien zijn van een geïmproviseerde snackbar, party-goodies, sexy danseressen, champagne, sigaren en al wat nog rest, mede aangeboden door NDC1. Club Noa heeft overigens na de laatste editie van Planet V.I.P. een nieuwe dansvloer gekregen. Hierdoor is Club Noa veel compacter geworden en is het er qua interactie en gezelligheid flink op vooruit gegaan!
Kaarten voor Planet XXL a giant discjockey zijn in tegenstelling tot eerdere berichtgeving alleen verkrijgbaar bij FORECAST in het Zaailand te Leeuwarden (voor slechts 8 euro). Alle bezoekers zullen overigens deze avond een uniek Planet XXL a giant discjockey special treatment polsbandje krijgen. Namens Da Pauli ben je hierbij dus uitgenodigd en hopelijk warm gemaakt voor het de meest memorabele en vooruitstrevende avond van het jaar op vrijdag 11 november in Club Noa te Leeuwarden. Zet hem dus gauw nog even in je agenda als je dat nog niet hebt gedaan!

24 opmerkingen

 
tuurlijk aanwezig

paultje kerol ga sjow door :)
 
Artiest Da Hustla
netjes! :respect:
Artiest {SHOWLIST artist 5384, 32929}
Euhmm ja .. de afspraak was dat ik aanwezig zou zijn hehehe.. zie je dan !!

Top!
 
Nog gefeliciteerd met je verjaardag PAUL!!! :)
 
Artiest Da Ganzez
Pauli ruleert :respect:
NICE(Y)
wat een line-up :P

wordt vast super gezellig :D
tot vrijdag!
 
:respect: Da Pauli :respect:

Ik heb er zin an!!!!!
 
feestje feestje, eerst Fryslan onveilig maken en zaterdag Gruning jieha!! :woepwoep:
Da Pauli zegt me weinig :p maar 't zal best wel vet feestje zijn alleen te ver weg :p
Kevin
Woonplaats: Eindhoven (Noord-Brabant)
Beroep: Vakkenvuller
Geboortedatum: 9 oktober 1985
Leeftijd: 20


das ver weg ja 8)

als je nou in Friesland woonde,dan kende je em wel :D
Uitspraak van TerrorMaster op zaterdag 5 november 2005 om 15:29:
Da Pauli zegt me weinig maar 't zal best wel vet feestje zijn alleen te ver weg


Er komt vast nog eens een dag dat ook jij weet wie Da Pauli is ;)
 
Uitspraak van Phat Wax op zaterdag 5 november 2005 om 17:49:
r komt vast nog eens een dag dat ook jij weet wie Da Pauli is


nah 2 jaar kent iej em wel :)
 
volgens mij kent half nederland da pauli onderhand wel...zelfs terrormaster... :D

maar brute line up!dikke kans dat ik ook even rond kijk... :P :D
Veel plezier @ Planet VIP :)

Line-up is :respect: :D
Ik heb er zin in, ook eindelijk weer eens een soort 'Planet VIP'! :D

Gefeliciteerd Paul, hoe vaak vier jij je verjaardag eigenlijk? :) (K)
Uitspraak van L-inda-Mix op maandag 7 november 2005 om 17:13:
Ik heb er zin in, ook eindelijk weer eens een soort 'Planet VIP'!

Gefeliciteerd Paul, hoe vaak vier jij je verjaardag eigenlijk?


Nu ie zn eerste plaatje uitgebracht heeft begint ie al aardig Darkraver trekjes te vertonen :P
 
Uitspraak van verwijderd op zondag 6 november 2005 om 19:21:
volgens mij kent half nederland da pauli onderhand wel...zelfs terrormaster...

maar brute line up!dikke kans dat ik ook even rond kijk...


ik weet wel zeker dat wij even rond gaan kijken mr.Sies :)
Uitspraak van Phat Wax op maandag 7 november 2005 om 17:42:
Nu ie zn eerste plaatje uitgebracht heeft begint ie al aardig Darkraver trekjes te vertonen

Hahaha, zonnebankt hij? ;)
Heeft paul ook een brommer dan ;)
Staat een tijgerprintje bij paul dan? ;)
 
Wordt vast weer een beregezellig Liwwadders feestje!

Ben er natuurlijk weer bij om wat extra sfeer te creëren :9
Het aftellen kan beginnen mensen!! Tot vrijdag (y)
Artiest {SHOWLIST artist 43695, 8008}
Super line-up! wordt een topper (y)

Proficiat Pauli ;-p