Partyflock
 
­ Nederland

Hard One

gepubliceerd door , op
Hard One
11 november 2005
The Hard The One is terug! Na negen top edities, presenteert The One alweer editie nummer tien. Omdat het de tiende editie wordt, heeft de organisatie alles op alles gezet om er weer een geweldig en beukend feest van te maken. Maar liefst drie grote namen uit de hardcore scène zullen op 9 december 2005 alle bezoekers van de The One trakteren op hun verschillende stijlen van muziek en mixtechniek, zodat iedereen zal terugkijken op een feest waar goede sfeer met strak en beukend geluid de rode draad zullen zijn gedurende deze vrijdagavond.

Naast de drie inmiddels bekende namen, zal de opkomende DJ Scrooge deze avond zijn entree maken in de The One. Om tien uur trapt hij af met een geweldige Oldschool set. Dus zorg dat je vroeg binnen bent, want van deze DJ kan men qua mixtechniek en platenkeuze alleen maar kwaliteit verwachten. Alle echte oude klappers zullen de revue passeren tijdens zijn anderhalf uur durende set.

Om half twaalf is het tijd voor niemand minder dan Bass-D Zoals iedereen weet staat deze DJ garant voor altijd een goede sfeer, interactie met het publiek en natuurlijk een perfecte en stampende platenkeuze. Speciaal voor deze avond zal Bass-D de verwachting van de bezoekers overtreffen met onder andere een strakke Jump set.

Net zoals Bass-D is de volgende held bij zowel organisatie als een heel breed publiek, een welkome gast. Een DJ die eigenlijk geen introductie meer nodig heeft. Op elk feest waar hij draait staat de zaal op z’n kop. Vince zal om half een zijn plaats nemen achter de draaitafels om vervolgens al zijn trucs en draaikunsten ten gehore te brengen aan alle fans op deze editie. Met zijn vingervlugge scratch skills en supersnelle mixen, zal Vince het publiek anderhalf uur vermaken met een oorverdovende Early Hardcore set.

Alsof het nog niet genoeg is, zal een van de meest spraakmakende DJs van dit moment wederom zijn beste platen meenemen om ervoor te zorgen dat het publiek tijdens deze The One kan genieten van zijn geheel eigen Early Hardcore sound. Dr. Rude die dit jaar nu al kan terugkijken op een geweldig staat van dienst, gaat maximaal stampen, zoals we van hem gewend zijn.

Als afsluiter van de avond, bekend bij de vaste bezoekers van de The One zal Raoul - D.K.C. alles uit de kast halen om de echte hardcore liefhebbers te verrassen met een snoeiharde New Hardcore set. Maar liefst anderhalf uur de tijd om de aanwezigen te laten zien en horen dat zowel sfeer, geweldig geluid, een fantastische line-up aan DJs en de verschillende muziekstijlen van deze avond een perfecte combinatie zijn om deze editie van de Hard One als bezoeker simpelweg niet te mogen missen. Hardcore is still alive!

Speciaal voor deze avond heeft de organisatie ervoor gezorgd dat men van tien uur tot vijf uur kan genieten op deze harde editie. Hiernaast is het geluid op zowel 1 april met Buzz Fuzz als 6 mei 2005 met Gizmo zo goed bevallen door zowel het publiek als The One, dat ook de tiende editie maximaal stampen wordt met hetzelfde geluidssysteem.

Voor meer informatie over deze of andere avonden zie www.the-1.nl De organisatie van discotheek The One wenst iedereen alvast veel plezier bij de tiende editie van The Hard One.

30 opmerkingen

zozo, Hard One op voorpagina van partyflock ;)

wordt weer een top feessie :doetiwoep::xtc:
 
hehe zeker aanwezig :D

DJ Scrooge - Dus zorg dat je vroeg binnen bent, want van deze DJ kan men qua mixtechniek en platenkeuze alleen maar kwaliteit verwachten.


:yes:
laatste aanpassing
 
Veel succes Marco, maar zal vast wel weer lukken :D
 
Krijg hier geen hard one van... :P
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 12 november 2005 om 01:25:
Krijg hier geen hard one van... :P


waf
Dr. Rude :respect: ik ben erbij!
beter ik ben daar tog die vrijdag in de buurt
Artiest {SHOWLIST artist 45555, 71383, 25959}
bass D @ jump? -> zal wel flinke harde jump worden dan :P
 
Ik ga daar egt wel ffe kijke...hehe
MAR-STYLE JIJ BEN TOCH ALTIJD AANWAZIG :VAAG:
 
Gna gna ;P (vergeet je de sampler niet)

laatste aanpassing
Cool, cool :D
 
Het is wel lekker in de buurt, maar euhm.....nee! :no:
duidelijke zaak :jaja:
Hehehehehe als het weer zo druk word als de vorige keer dat ik dr was ga ik lekker ergens anders heen
Uitspraak van Yap op zaterdag 12 november 2005 om 10:10:
Dr. Rude ik ben erbij!


het is dat het toch best ver weg is vanuit Tilburg anders zou ik t zelfde zeggen;

DR. RUDE IS EEN GOEDE REDEN OM NAAR UITHOORN TE GAAN!!!!!!!!!

DR RUDE RULEZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!
Ik vind het echt jammer dat ik hier niet bij kan zijn :(
voor vince en scrooge wil ik wel even een biertje komen doen :bier:
Hoppa. Een zaal vol met vriendjes en dan ook nog goeie dj's!

Wat wil ik nog meer? Als je me zoekt...

DANSVLOER! :)
laatste aanpassing
 
:9 hehe standaard!!
Artiest {SHOWLIST artist 13636, 49499}
ik zal wel moeten ben der al een paar x geweest duz deze x ook dan maar
 
ja je zal er maar mee gestraft worden :P
Werkzaam bij Addicted 2 Music
Artiest {SHOWLIST artist 20032, 1520}
Word me eerste en ik hoop niet me laatste :)
wel een beetje hard draaien he :P
 
Uitspraak van *Bless* op woensdag 16 november 2005 om 11:35:
wel een beetje hard draaien he


Hiernaast is het geluid op zowel 1 april met Buzz Fuzz als 6 mei 2005 met Gizmo zo goed bevallen door zowel het publiek als One, dat ook de tiende editie maximaal stampen wordt met hetzelfde geluidssysteem.
:9 ;)
laatste aanpassing
misschien weer ff langs gaan alleen als ik kan ZUIPEN!!!! is kijken hoeveel appeltaarten er weer zullen verdwijnen!!