Partyflock
 
Nieuws · februari 2004
­ Nederland
Five 2 Five Queensday Festival
zondag 29 februari 2004
The Matrixx presenteert op koninginnedag 30 april weer een spetter van een feest. Van 's middags 5 uur tot de volgende morgen 5 uur staat er weer de top achter The Wheels. Het is dus een 12 uur durend feest.
Hot Kitchen Caves of Joy in 2004
zaterdag 28 februari 2004
Het onlangs gehouden 5-jarig bestaan van Caves of Joy en de daaraan gekoppelde release van onze dubbel cd “In The Dutch Mountains” was een groot succes. Dit feest staat in de Hot Kitchen historie geboekt als 'een van die avonden waarop alles klopte'. Voor ons als organisatie was het dan ook 'het' feest’ van de afgelopen 5 jaar.
Sound Architecture
vrijdag 27 februari 2004
Sound Architecture, Club Risk en Luvdancin hebben de handen inneengeslagen en presenteren zaterdag 28 februari de nieuwe avond uit een serie van zeven. Gebasseerd op de 7 wetten van het leven, startend met wet de eerste wet “ today i shall not Judge “
De eerste editie van Total Chaoz.01 begon als opdracht voor studiepunten van de NHTV school in Breda. Deze eerste editie met o.a. Nlz en Darkraver was echter erg goed verlopen, waardoor DanceAlliance heeft besloten om door te gaan met feesten organiseren in midden Brabant.
Shadowblaster
vrijdag 27 februari 2004
Static Movement presenteert voor de allereerste keer een hardcore feest in De Steeg in Leunen/Venray. Dit mega uitgaanscentrum zal op deze dag voor de allereerste keer haar deuren openen voor het hardcore publiek. Met 2 grote en ook 2 wat kleinere zalen en een totale capaciteit van zo’n 3000 man kan de steeg dan ook zeker worden gerekend als een mega locatie.
Lexion - Recover
donderdag 26 februari 2004
Februari was weer een erg leuke maand! The First was een groot succes, het thema ‘Black Magic’ werd door iedereen goed opgepakt en het debuut van DJ MAB gaf tevens stof tot napraten, positief welteverstaan.
DJ Jochem's Birthdayparty
donderdag 26 februari 2004
Op zaterdag 6 maart gaat DJ Jochem zijn 23e verjaardag vieren in de Nightlive te Maastricht. Speciaal hiervoor heeft hij een aantal bekende en bevriende collega dj’s uitgenodigd om er samen met hem een gezellig feest van te maken.
Off_Corso
donderdag 26 februari 2004
Een handje, een handje hoort erbij want Gers is jarig, want Gers is jarig een handje, een handje, een handje hoort erbij! Een kusje, een kusje hoort erbij want Gers is jarig , want Gers is jarig een kusje, een kusje, een kusje hoort erbij!
Jaarlijks trekken de bevrijdingsfestivals in Nederland vele duizenden mensen. In de meeste grote steden zijn dan poppodia opgebouwd waar zangers en zangeressen met hun bands de menigte vermaken.
Queensday 2004 zal het eerste festival van dit jaar plaatsvinden in het grootste openluchttheater dat Nederland rijk is; De Goffert, Nijmegen.
Multigroove presenteert in samenwerking met MegaHertz vrijdag 30 april het QueenSize Festival.
Rockit - The Next Generation
dinsdag 24 februari 2004
Zaterdag aanstaande is het weer ROCKIT time! FCA-Music, dat met het ROCKIT (techno/electro) concept elke vierde zaterdag om de maand de Winkel van Sinkel op zijn grondvesten doet schudden, heeft voor a.s. zaterdag een andere variant ingelast, namelijk: ROCKIT: the next generation.
De Boerderij in Zoetermeer
dinsdag 24 februari 2004
De Boerderij te Zoetermeer besteedt komend jaar veel meer aandacht aan dance dan voorheen. Eerder stonden dj’s als Tom Harding, Eric de Man, Lacroix, Ronald Molendijk en Rossi op het podium van de Boerderij, en met deze programmering gaat de Boerderij gewoon door.
Timetable Highly Evolved 4.0
dinsdag 24 februari 2004
Aankomende zaterdag 28 Februari gaat het weer gebeuren. Het succesvolle Dance concept Highly Evolved zal op die dag, na 11 oktober, terugkeren in de Azotod. Bijna een jaar na de eerste editie wordt het dus tijd voor 4e editie van dit toch wel zeer succesvolle Dance feest.
Line-up Brain Attack bekend
dinsdag 24 februari 2004
Zoals bekend vindt op donderdag 29 april in Factory040 het nieuwste evenement van Pure Events plaats. Vorige week maakte we al een gedeelte van de line-up bekend, vandaag is de dag aangebroken dat we de gehele line-up naar buiten brengen.
Club-X gaat XXL in…..Antwerpen
zaterdag 21 februari 2004
Naast de vaste wekelijkse Club lokatie in Tilburg heeft Club-X een nieuwe evenementen-lokatie erbij gevonden. Met ongeveer 10.000 vierkante meter behoort de Waagnatie tot één van de grotere lokaties.
Topless DJ Diva in The Matrixx
vrijdag 20 februari 2004
Zaterdag 28 februari wordt er weer een Erotixx party in megadanceclub The Matrixx gehouden. Erotixx is een extravagante danceparty met een ´Very erotic style and atmosphere´.
Symbiont - Total Darkness III
vrijdag 20 februari 2004
3 april is het dan eindelijk zo ver! Na een legendarische editie in de Vechtsebanen in ’99 en een onvergetelijk vervolg in de Hemkade een jaar later is na 4 jaar Symbiont eindelijk terug met: “Total Darkness 3” in de Platte Zaal!
Afterbeats Trancesistor
vrijdag 20 februari 2004
Afterbeats word elke zondagochtend gehouden in HardbeatCafe Te Rotterdam. Deze party's zijn in 2003 gestart en slaan erg goed aan bij de mensen. Zij zagen het elke week drukker worden en ook werd door de nieuw aangetrokken residents Sied van Riel en Ronnie Doorzon de muziek style aangepast.
Tickets gestolen van Hardware 02
donderdag 19 februari 2004
Vannacht zijn er na inbraak bij één van onze voorverkoopadressen o.a. 45 tickets gestolen van ons evenement Hardware 02, wat op 26 maart a.s. plaats zal gaan vinden in Uitgaanscentrum 538 te Uithuizen.
Oxygen Recordings
donderdag 19 februari 2004
Oxygen Recordings will bring you high quality tech-house/ tech-trance productions with some proggy elements added to it. Future 12” releases on Oxygen Recording will be an essential tool in a tech-house, techno, progressive and even in a trance deejay set.
Nightlive presents Dana!
donderdag 19 februari 2004
DJ Dana is geboren op 9 juli 1974 en opgegroeid in Amsterdam. Ze is de meest bekende vrouwelijke hardstyle dj van Nederland op dit moment. Sinds 1995 draait ze op diverse feesten. De nadruk van haar draaien is in de loop van de tijd veranderd van hardcore naar iets melodieuzere hardstyle.
Marco V in XtraLarge
donderdag 19 februari 2004
Marco V, een uitgesproken top dj en producer, die al 15 jaar in het vak zit, zal deze zaterdag een xtra lange, 3-urige, dj-set weggeven in XtraLarge, Amsterdam's meest prestigeuze clubavond.
Bookings Agency Cuup.NL
donderdag 19 februari 2004
Met trots kunnen we vertellen dat onze organisatie is uitgebreid met een nieuwe afdeling: Bookings Agency Cuup.NL
Trilok & Chiren meet C-town
woensdag 18 februari 2004
Nog maar net bijgekomen van hun gezamenlijke avontuur in Zwitserland, staan ze alweer klaar voor een volgend hardstyle-spektakel. Aanstaande vrijdag zullen C-town en Trilok & Chiren wederom een krachtmeting aangaan.
Line-up Hellbound
woensdag 18 februari 2004
This is an official announcement. Queensnight – The 29th of April 2004, Borchland – Amsterdam. Presenting the Hellbound Masters.
Overdrive – Bigger & Better
woensdag 18 februari 2004
Zaterdag 6 maart 2004 organiseert NRG Events een nieuwe editie van het feest Overdrive in Eventcenter Amigo’s te Dordrecht.
Op 29 april zal de immens populaire DJ Darkraver samen met een aantal door hem uitgenodigde DJ’s het Eindhovense Beursgebouw op zijn kop zetten.
Legendary Hardcore
woensdag 18 februari 2004
Op 17 april 2004 organiseren NRG Events en 2 Go Events, organisatoren van onder andere Slaves to the Rave, Overdrive en BASzLINE in Amigo’s Dordrecht een nieuw hard concept: Legendary Hardcore.
Darkcore 2004 Timetable
dinsdag 17 februari 2004
Nog een paar nachtjes en het hardste feest van Nederland barst los. Een leuke verassing voor de Darkcore 2004 bezoekers is de exclusieve battle van Outblast en Promo.
Talentnight I Love hardhouse
dinsdag 17 februari 2004
Eind vorige maand kondigde I Love Hardhouse een talentnight aan op 21 februari 2004 in de Amsterdamse 020. En wel een talentenjacht 'nieuwe stijl'. ILH geeft 'bedroom'dj's de kans een set te draaien in een club met profesioneel soundsystem en, en..een echt publiek!
Artificial Techno
maandag 16 februari 2004
Op zaterdag 6 maart organiseert Future Sounds i.s.m. Alien Emotions “Artifical Techno” in de Nohol in Edam. Dit is het eerste (techno) feest in de Nohol dit jaar en we hopen er gelijk een klapper van te maken. Deze avond staat in het teken van de back 2 back sets, zo zullen er drie b2b sets neergezet worden:
House Of Progress
zondag 15 februari 2004
Op aanstaande donderdag, 19 februari, verwelkomt HOP Austin Leeds (Miami, USA) in het Sol Cafe. Het Sol Cafe is trots dat zij deze Dj heeft weten te strikken.
Maand maart in LVC, Leiden
zondag 15 februari 2004
Al een jaar lang organiseren de mensen van Keytown Sound (voorheen One Blood en Ruff-E-Nuff Soundsystem) de heetste reggae-dancehall feesten in Leiden onder de naam Glue Factor
Mr. C te gast bij GlobalKitchen
zaterdag 14 februari 2004
Zetten Layo & Bushwacka twee weken geleden de Winkel van Sinkel op z’n kop met een indrukwekkend optreden (31 januari jl), nu is het de beurt aan die andere resident en mede eigenaar van de Londonse Hotspot: Mr. C.
Hard Bass Uitverkocht
zaterdag 14 februari 2004
De laatste kaarten zijn vanmorgen over de toonbank gegaan en dan is, net als de voorgaande editie, ook deze Hard Bass uitverkocht! Dit zal inhouden dat er zaterdagmiddag en bij het SilverDome geen kaarten meer verkocht worden.
Tussen de rij top dj's die hun kunsten tot nu toe vertoonden op Mainstage, kon Remy alles behalve ontbreken.
WhatX - Do’s & Dance in Utrecht
vrijdag 13 februari 2004
Onder de naam WhatX / Do’s & Dance in Utrecht, zal medio februari 2004 een nieuw medium worden geïntroduceerd waarin de populaire uitgaansgelegenheden en podia zich presenteren aan het uitgaanspubliek in Utrecht.
ElectroNation presents VJ-ology
donderdag 12 februari 2004
Electronation en P60 organiseren vrijdag 12 maart en zaterdag 13 maart een speciaal 2 daags mini festival genaamd VJ-ology.
Defqon 1
woensdag 11 februari 2004
Het stevigste dance festival van de wereld vindt in 2004 plaats op 19 juni op het Almere Strand. In 2003 organiseerde Q-dance voor het eerst Defqon 1 voor 25.000 mensen in Almere.
House Nation Radio is terug!
woensdag 11 februari 2004
Ooit begonnen als Terror FM (wat later veranderd werd naar House Nation Radio) op de 88.8 te Den Haag in 1996, maar helaas gestopt (helaas kan je in Nederland niet vrij uitzenden in de ether).
Twist
dinsdag 10 februari 2004
De avond draait niet om een muziekstijl maar om een spannende mix van muzikale invloeden. Op uitnodiging van Stylus DJ’s worden andere DJ’s uitgedaagd iets anders te draaien dan hun standaard set.
Castro's Valentijns Special
zaterdag 7 februari 2004
De Koppelclub in het liefdesbos, Ja tortelduifjes en flirtvlindertjes, het is weer zover.... zaterdag 14 Februari mogen er in Club Amuse aan de Lijnbaansgracht volop gewenste intimiteiten en vluchtige zoencontacten uitgewisseld worden tijdens de eerste editie van onze Valentijns-special, door de makers van Castro.
Busreis Masters of Hardcore
vrijdag 6 februari 2004
20 Maart is het weer zover! Het beursgebouw in Eindhoven zal weer gebruikt worden voor Masters Of Hardcore. Die-Hard heeft besloten om naar dit feest een busreis vanuit Utrecht te organiseren.
The After presents XtraLoud
donderdag 5 februari 2004
The After vind je in de voormalige club Rockefeller in Schaijk, aan de rijksweg Grave-Oss, en is elke zondagochtend van 06.00-12.00 uur geopend. Dames hebben tot 7 uur gratis entree, en er staat voor iedereen altijd een gratis kopje thee of koffie klaar!
Debuut D-Rashid en Andrei Russo
donderdag 5 februari 2004
Volgens ingewijden is hij op dit moment de beste percussionist die in de Nederlandse Dancescene te vinden is.
Vrijdag 6 februari is het zover, Overijssel zal weer op zijn grondvesten trillen. Oldschool, Early Rave en Hardcore zullen te horen zijn!
Lexion the first - Black Magic
dinsdag 3 februari 2004
‘Laat je meevoeren door de magische klanken...’
DeliciousDelight Pre-Valentine
maandag 2 februari 2004
Niet zomaar een feestje! Binnenkort vertoont DeliciousDelight haar kunsten weer in de Nieuwezijds Lounge te Amsterdam.
UDC Presents Carl Cox & friends
zondag 1 februari 2004
A few friends, 10.000 partypeople, One Man. Met deze slogan kondigt organisator UDC uit Purmerend , bekend van onder andere dance evenementen als Dance Valley, Impulz Festival, HQ, Concept en 4-Elements, met grote trots Carl Cox & Friends aan.
Basscrushers - Hardzone!
zondag 1 februari 2004
Op 20 februari aanstaande zal er weer een flink portie Hardstyle geweld neerstrijken in club Topaz in Emmen. Vanzelfsprekend zullen de resident dj’s van C-town, Slavko, Tim-E en Marc Stevens weer flink van zich laten horen op deze avond.
29 februari 2004
Five 2 Five Queensday Festival
28 februari 2004
Hot Kitchen Caves of Joy in 2004
27 februari 2004
Sound Architecture
Dance Alliance presents Total Chaoz 02
Shadowblaster
26 februari 2004
Lexion - Recover
DJ Jochem's Birthdayparty
Off_Corso
25 februari 2004
Dana, Luna en Darkraver op 5 mei in Thialf
24 februari 2004
Multigroove presents QueenSize Festival
Rockit - The Next Generation
De Boerderij in Zoetermeer
Timetable Highly Evolved 4.0
Line-up Brain Attack bekend
21 februari 2004
Club-X gaat XXL in…..Antwerpen
20 februari 2004
Topless DJ Diva in The Matrixx
Symbiont - Total Darkness III
Afterbeats Trancesistor
19 februari 2004
Tickets gestolen van Hardware 02
Oxygen Recordings
Nightlive presents Dana!
Marco V in XtraLarge
Bookings Agency Cuup.NL
18 februari 2004
Trilok & Chiren meet C-town
Line-up Hellbound
Overdrive – Bigger & Better
ID&T Radio presents: Darkraver and friends....
Legendary Hardcore
17 februari 2004
Darkcore 2004 Timetable
Talentnight I Love hardhouse
16 februari 2004
Artificial Techno
15 februari 2004
House Of Progress
Maand maart in LVC, Leiden
14 februari 2004
Mr. C te gast bij GlobalKitchen
Hard Bass Uitverkocht
13 februari 2004
Funky en uplifting sounds met Remy op Mainstage
WhatX - Do’s & Dance in Utrecht
12 februari 2004
ElectroNation presents VJ-ology
11 februari 2004
Defqon 1
House Nation Radio is terug!
10 februari 2004
Twist
7 februari 2004
Castro's Valentijns Special
6 februari 2004
Busreis Masters of Hardcore
5 februari 2004
The After presents XtraLoud
Debuut D-Rashid en Andrei Russo
4 februari 2004
Bring That Shit Back One More Time!!!
3 februari 2004
Lexion the first - Black Magic
2 februari 2004
DeliciousDelight Pre-Valentine
1 februari 2004
UDC Presents Carl Cox & friends
Basscrushers - Hardzone!