Partyflock
 
­ Nederland
Element [partyinfo=15119] is niet algemeen zichtbaar!
Element [partyinfo=18198] is niet algemeen zichtbaar!

De Boerderij in Zoetermeer

anoniem gepubliceerd op
De Boerderij in Zoetermeer
24 februari 2004
Ook Acid Junkies, Steve Rachmad en Bart Skils naar Boerderij, Zoetermeer

Boerderij te Zoetermeer besteedt komend jaar veel meer aandacht aan dance dan voorheen. Eerder stonden dj’s als Tom Harding, Eric de Man, Lacroix, Ronald Molendijk en Rossi op het podium van Boerderij, en met deze programmering gaat Boerderij gewoon door.

Zaterdag 13 maart draait de avond om Laidback Luke. Niet alleen produceerde hij 'We Can Not Get Enough', het uitermate succesvolle Dance Valley 2003 lied, hij is ook in staat, waar hij ook draait, om alle zalen te vullen. Naast Laidback Luke nemen ook dj’s Cleon Macnack en Clubvibe plaats achter de DJ-Booth.

[partyinfo=15119]

Zaterdag 10 april is het een-en-al live techno in Boerderij, gebracht door de Acid Junkies en Juan Sanchez. Acid Junkies bestaat uit Stefan Robbers en Harold de Kinderen die er samen voor zorgden dat Eindhoven wereldwijd op de kaart kwam te staan als Techno City nr.1. De Junkies zijn helemaal terug met hun nieuwe album “BODY”.

Juan Sanchez is een van de weinige dj's die een instrument bespeelt tijdens zijn dj set. Dit experiment met zijn elektrische gitaar is een vernieuwende combinatie. Zijn sets stralen daardoor gigantisch veel energie uit, waardoor het publiek standaard uit zijn dak gaat. DJ Kick D zorgt dat de zaal goed zal worden opgewarmd!

[partyinfo=18198]

Nog een eindje weg, maar erg interessant is ‘An Evening With Steve Rachmad’ op zaterdag 15 mei. Headliner deze avond is uiteraard Steve Rachmad! Vandaag de dag staat Steve Rachmad wereldwijd bekend als Nederlandse techno producer en dj. De afgelopen jaren heeft hij het respect van de elektronische muziekscene gewonnen door zijn diepe, groovy sounds, gebaseerd op indrukwekkende snaren, melodieën, funk en soul. Naast Rachmad staat ondermeer Bart Skils op het programma. Bart Skils is een naam om niet licht te vergeten. Al sinds 1995 staat deze jongen garant voor top-feesten, van zijn eigen Traffic en Volt-avonden tot z`n indrukwekkende dj-sets op Lowlands, Impulz, Innercity en 5 Days Off. Altijd funky en dansbaar, weet Skils steeds te verrassen met intense en opwindende sets.

De prijzen van Boerderij zijn niet hoog te noemen, ze liggen meestal tussen de 8 en 10 euro in de voorverkoop. De voorverkoop loopt via Ticketservice Nederland. Meer informatie is te vinden op http://www.boerderij.org of te krijgen via programma@boerderij.org.

Cultuurpodium Boerderij
Amerikaweg 145, Zoetermeer
http://www.boerderij.org

11 opmerkingen

 
Artiest Mandark
Lekker dichtbij, zeker maar een keer kijken!
Zoetermeer leeft! woehieee
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4429, 2792}
Artiest {SHOWLIST artist 28683, 2511, 2274}
Gaat de goeie kant op met die tent!
 
Acid Junkies :respect:
Zozo goed bezig daar (y)
Artiest Bisbee
alleen jammer dat ze geen hardcore feesten willen geven,
dat willen ze niet in hun project toevoegen.
Artiest Tele
ja gaat nerges over mag daar niet eens hardstyle/hardcore feest organiseren :S
 
K werk dr de 13e. Ben benieuwd!
laatste aanpassing