Partyflock
 
­ Nederland

Five 2 Five Queensday Festival

anoniem gepubliceerd op
The Matrixx presenteert op koninginnedag 30 april weer een spetter van een feest. Van 's middags 5 uur tot de volgende morgen 5 uur staat er weer de top achter The Wheels. Het is dus een 12 uur durend feest.

Vooral door de vaak slechte weersomstandigheden tijdens Koninginnedag heeft The Matrixx gemeend weer een groot indoor-feest te moeten organiseren. We laten ons feestje niet door het weer beïnvloeden.

De Line-up:
Opnieuw in The Matrixx, Yoji Biomehanika de topper uit Japan. Hij zal die dag een 3 uur durende set draaien. Wat op zich al iets bijzonders is. Zijn eerste set een paar maanden geleden in The Matrixx was de eerste in een Nederlandse club. He's Back for three hours.

Nederlands numero uno Hardstyle-diva Lady Dana wilde graag met Yoji in 1 club draaien. Zij is volgens vele hardstyle-liefhebbers de echte nummer 1.

HQ-topper JP heeft zo langzamerhand ook een eigen plaats in The Matrixx. Iedere set van hem is weer verrassend top.

Bas & Ram zijn ook weer van de partij.

Resident-dj Jochen Miller mag natuurlijk niet ontbreken. Hij heeft in de 2,5 jaar in The Matrixx een hele grote 'fanclub' opgebouwd. Veel fans volgen hem ook op de grote feesten als; Trance-Energy, Impulz Outdoor, Mysteryland, etc. Hij is zich nu ook al via de WinterMusic Conference in Miami aan het voorbereiden voor het buitenland.

MC Mighty Mike is de Master of Ceremony deze dag. Dit feest mag je eigenlijk niet missen.

Naast de altijd weer special acts zijn er uiteraard ook weer special-effects. De visuals zijn weer van Vision Impossible en het licht wordt aangevuld met de nieuwste lasers van Laser-Impact. Feest krijgt echt een festival sfeer. Verschillende stands met allerlei zaken zijn verdeeld door The Matrixx. Zoals ook voorgaande 'oranjefeesten' is er ook weer een Chill Room gemaakt met Snack-corner.

Meer nieuws volgt!!

De tickets gaan in de voorverkoop 20 euro kosten (excl. fee). Ze zijn vanaf zaterdag 6 maart te koop via Ticketbox. Dit is dus bij meer dan 1000 verkooppunten in het hele land. In ieder geval ook bij alle Free Record shops.

The Matrixx
Wijchenseweg 204
Nijmegen
tel. 024-3449948

15 opmerkingen

 
aanwezig!
laatste aanpassing
Yoji Biomehanika is een vage dj met dat vage haar van hem :-). hij is echt goed!
Artiest Mount
Yoji Biomehanika :respect:
Ben wel in de buurt dan, De goffert:Queensize, is harder en lekker buiten! :)
 
Yoji is the man! Ben hopelijk van de party!!
Lijkt me wel een knalfeest te worden...
cker aanwezig!!!!

Yoji rulez :respect:
3 uur lang yoji!!! present
 
dit word echt een super vette koningingedag eerst op 29 april HELLBOUND dan 30 april dat festival in de goffert en daarna door naar de matrix
Word weer super feestje!!!!!!!!!!!!!!
 
Yoji :respect:

aanwezig!!! (y)
laatste aanpassing
 
Shit nu wordt de keuze nog moeilijk: Yoji of darkraver ;p of allebei!!