Partyflock
 
­ Nederland

Armin van Buuren, Dillon Francis, The Blessed Madonna, en meer aangekondigd voor ADE Pro 2023

gepubliceerd door , op
Armin van Buuren, Dillon Francis, The Blessed Madonna, en meer aangekondigd voor ADE Pro 2023
31 mei 2013
Armin van Buuren is een van de sprekers tijdens de ADE Pro conferentie van Amsterdam Dance Event (ADE). Hij gaat ondermeer in op 20 Jaar Armada met label CEO Maykel Piron en Nadine van Bodegraven. Verder is de komst van onder meer de Amerikaanse muziekproducent Dillon Francis, The Blessed Madonna, HoneyLuv en DJ Minx, de Grammy Award-winnende componist van HBO's The White Lotus bevestigd. Verder zijn ook de organisatoren van onder meer Sziget, DGTL, Exit Festival, ARC Music Festival en Milkshake uitgenodigd.

Tijdens ADE Pro staan onderwerpen als innoveren als merk en industrie, de toekomst van elektronische muziek, recente uitdagingen in de festivalwereld, etcetera centraal. Daarnaast worden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie behandeld, waaronder het potentieel bij het voorspellen van hits.

Na de onlangs aangekondigde Insider Knowledge-serie met de Global Head of Music van TikTok en andere topmensen bij Spotify, YouTube, en SoundCloud, krijgt de ADE Pro-conferentie snel vorm met meer dan 20 nieuwe toevoegingen.

Dillon Francis over de kracht van online momentum
Tijdens ADE Pro bespreekt de Amerikaanse DJ, producer en social media persoonlijkheid Dillon Francis de essentiële ingrediënten van het opbouwen van een persoonlijk merk en een groot online publiek, en de synergie tussen zijn online persona en zijn muzikale carrière.

De toekomst van festivals en evenementen
De organisatoren grote internationale festivals, waaronder Sziget, DGTL, Exit Festival, ARC Music Festival in Chicago, Rise Festival, Milkshake, Neopop Festival en STRAF_WERK, sluiten zich aan bij ADE Pro voor een uitgebreid programma over de toekomst van festivals, de uitdagingen waarmee evenementen worden geconfronteerd, de financiële realiteit binnen de sector en wat organisatoren moeten doen om de sector op de lange termijn te in stand te houden.

Hits voorspellen: mens vs machine
ADE presenteert dit jaar een breed programma over de impact van AI in de muzieksector. Een van de eerste bevestigingen is de kracht van Neuroforecasting - de combinatie tussen neurowetenschappen en kunstmatige intelligentie. Uit nieuw onderzoek blijkt dat Neuroforecasting hits kan voorspellen met een nauwkeurigheid van 97%, en Dr. Paul J. Zak, Dr. Alexander Genevsky en Kim Hoekema (A&R, Sony Music) onderzoeken tijdens ADE Pro hoe technologie het A&R-proces in de muziekindustrie kan verbeteren.

De iconische soundtrack van The White Lotus
Cristobal Tapia de Veer staat bekend om zijn iconische soundtrack voor HBO's The White Lotus. De muziek speelt een hoofdrol in de hitserie, en tijdens ADE duikt Tapia de Veer in het creatieproces van de bekroonde soundtrack.

De ADE Pro Pass geeft toegang tot het volledige conferentieprogramma tijdens ADE, naast netwerkevenementen, het Festivalprogramma en meer. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van ADE.