Partyflock
 

De officiële afsluiter van Amsterdam dance event
ADE Hangerover

gepubliceerd door , op
Na een wervelende week vol festivals en clubnachten vormt ADE Hangover op zondag 23 oktober de officiële afsluiter van het Amsterdam Dance Event op de NDSM-werf. Op deze laatste dag wordt de werf bewerkt met live muziek, DJ's, kunst, een markt, hottubs en alle ingrediënten voor een comfortabele kater. Jong en oud, tantes en buren: iedereen krijgt de Hangover gratis cadeau van Amsterdam Dance Event, Into the Woods en Stichting NDSM-Werf.

Kunst en creativiteit
ADE Hangover vindt plaats op het industriële terrein van de NDSM-Werf, waar de twee dagen ervoor Into The Woods ADE Festival neerstrijkt. De weelde aan indrukwekkende installaties en intrigerende kunst van Into The Woods bivakkeert nog een extra dag op de werf. Breinen worden gevoed en zintuigen aangewakkerd door het decor vol creatieve objecten en voor alle leeftijden zijn er vele artistieke activiteiten te beleven.

Livemuziek en DJ's
Live bands brengen de bezoekers weer in de stemming en de dansdrang wordt nog één keer aangewakkerd door sfeermakende DJ's. Een verrassende line-up krijgt iedereen binnen de kortste keren in de benen.

Krachtvoer
De laatste kliekjes kracht schraapt men bij elkaar met een rondje foodcourt. Van vitamines tot vette hap: voor ieders fysieke staat is er wat wils. De smaakmakers spoelen bezoekers weg met vers sap, speciaalbier en walsende wijnen.

Mooie-dingen-markt
De markt is bij uitstek de plek voor een welverdiende pauze. Strek de benen en wandel langs kramen vol vintage kleding, handgemaakte kunst en vinyl. Van de Kilo Kilo sale, waar vintage festivalkloffies per kilo worden afgerekend, tot bijzondere eenmanskraampjes: de markt voorziet in een ieders behoeften.