Partyflock
 
­

Rapper Dopebwoy kondigt 'Forever Lit Tour' aan na succes van gelijknamig album

gepubliceerd door , op
afbeelding Rapper Dopebwoy kondigt 'Forever Lit Tour' aan na succes van gelijknamig album
FeestDopebwoy · Forever Lit Tour
Datumvrijdag 24 januari 2020
LocatieTivoliVredenburg Site
FeestDopebwoy · Forever Lit Tour
Datumzaterdag 25 januari 2020
LocatieDoornroosje Site
FeestDopebwoy · Forever Lit Tour
Datumvrijdag 7 februari 2020
LocatieParadiso Noord - Tolhuistuin
FeestDopebwoy · Forever Lit Tour
Datumvrijdag 14 februari 2020
LocatieSimplon Site
FeestDopebwoy · Forever Lit Tour
Datumvrijdag 21 februari 2020
LocatieBibelot Site
Na het ongekende succes wat zijn album 'Forever Lit' teweeg heeft gebracht, gaat Jordan Jacott alias Dopebwoy, op tournee langs een aantal befaamde Nederlandse poppodia. Vanaf januari 2020 is een van de meest succesvolle rappers van dit moment te zien in Utrecht, Nijmegen, Amsterdam, Groningen en Dordrecht.

Zijn single 'Cartier' is tot op heden Nederlands meest gestreamde track op Spotify en dankzij andere grote hits als 'Tik Tok', 'Guap', 'Walou Crisis' en 'Santo Domingo' gaat de rapper er zeer binnenkort in slagen om met zijn debuutalbum 'Forever Lit' de 100 miljoen streams te bereiken.

Na de grote muzikale successen die de rapper behaalde is een tour een volgende logische stap. "Het album 'Forever Lit' was na het succes van de single 'Cartier' mijn absolute muzikale doorbraak, het is nu tijd om dit album te vertalen naar mijn eerste echte eigen show en die te laten zien aan de fans. Een tour kon dus niet langer op zich laten wachten" aldus Dopebwoy.

De rapper haalde onlangs al het nieuws door zich openlijk af te vragen waarom zijn succes niet wordt opgemerkt door de Nederlandse media. In het buitenland ligt dat anders, in Frankrijk en Duitsland is de rapper geregeld in de media te zien.

De 'Forever Lit Tour' wordt georganiseerd door 4PM Entertainment, NAMAM en Your Agency en trapt op 24 januari 2020 af in Tivolivredenburg in Utrecht en gaat daarna nog langs Nijmegen, Amsterdam, Groningen en Dordrecht. Een kaartje voor de 'Forever Lit Tour' kost 13,50 EUR en de concerten zijn voor alle leeftijden. Tickets verkrijgbaar via dopebwoy.­com.

Forever lit tour
24/01/2020 - Tivoli Pandora - Utrecht
25/1/2020 - Doornroosje - Nijmegen
7/2/2020 - Tolhuistuin - Amsterdam
14/2/2020 - Simplon - Groningen
21/2/2020 - Bibelot - Dordrecht

Over Dopebwoy
Jordan Jacott, beter bekend als Dopebwoy, is een Nederlandse rapper en producer met een lange, muzikale geschiedenis. De single 'Cartier' zorgde er voor dat Dopebwoy doorbrak in de Nederlandse hiphopscene. Cartier stond meer dan 12 weken in de top 10 lijst van de Nederlandse charts en was daarmee dé zomerhit van 2017 en was op elk festival en in elke club te horen. De track heeft nog steeds het record van meest gestreamde track ooit van Nederland. In 2019 bracht hij zijn eerste solo album Forever Lit uit met samenwerkingen van o.a. Boef, het Franse MHD, de Engelse Yxng Bane en Frenna. Het album stond ruim 15 weken in de album top 10 van de Nederlandse charts.

Over 4PM Entertainment
4PM Entertainment is een Nederlandse evenementenorganisatie. Het gebruikt muziek, eten & drinken, de beste locaties en feestdagen om mensen samen te brengen. Jaarlijks organiseert het meer dan honderd evenementen voor circa 500.000 bezoekers. 4PM Entertainment gelooft dat feestdagen er zijn om er het beste uit te halen, en dat ogenschijnlijk normale dagen kunnen veranderen in onvergetelijke herinneringen. Zo is Kingsland al jaren hét festival van Koningsdag, en viert Amsterdam Bevrijdingsdag al 4 jaar op Het Amsterdams Verbond. Daarnaast is 4PM marktleider in het all ages-segment met merken als FRIS en We Are The Future. Sinds een aantal jaar verbreedt 4PM haar activiteiten richting cultuur, sport en familie. Dit heeft tot op heden geleid tot Het Amsterdamse Winterparadijs, Het Amsterdamse Terrassen Festival en Helden van Oranje.