Partyflock
 

Paradiso Noord - Tolhuistuin

op de kaart
afbeelding Paradiso Noord - Tolhuistuin
AdresIJpromenade 2
1031 KT
Amsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

Paradiso Noord is de concertzaal in Tolhuistuin geprogrammeerd door Paradiso. De locatie ligt recht tegenover Amsterdam CS, aan de andere kant van het IJ.
Boek een overnachting in of in de buurt van Paradiso Noord - Tolhuistuin via Booking.com.
Nieuws
Op zaterdag 16 november volgt de tweede editie van Essence of Trance in Paradiso-Noord, Amsterdam. Na het opvallende succes van RAM's Essence of Trance heeft Nocturnal Animals opnieuw een raspaardje van stal gehaald. Iemand met ruim 20 jaar ervaring op het hoogste tred van de Trance scene en een disco grafisch portfolio waar je u tegen zegt. Met trots presenteert NA jou niemand minder dan Richard Durand!
Na het ongekende succes wat zijn album 'Forever Lit' teweeg heeft gebracht, gaat Jordan Jacott alias Dopebwoy, op tournee langs een aantal befaamde Nederlandse poppodia. Vanaf januari 2020 is een van de meest succesvolle rappers van dit moment te zien in Utrecht, Nijmegen, Amsterdam, Groningen en Dordrecht.
At ADE this October - with the biggest event in the electronic music calendar as the backdrop - Derrick May will be launching a new series of nights under the name of Hi-Tek-Soul. Rising to the challenge of the current clubbing climate with a desire to give new opportunities to fresh talent, Derrick takes over curatorial responsibility by initiating a series of back to basics techno nights.
Op zaterdag 16 november volgt de tweede editie van Essence of Trance in Paradiso-Noord, Amsterdam. Na het grote succes van RAM's Essence of Trance heeft Nocturnal Animals opnieuw een raspaardje van stal gehaald.
Ouwe stijl is botergeil
23 september 2019
Stijl is een behoorlijk apart zelfstandig naamwoord: het kan van alles betekenen en is compleet contextafhankelijk. Als je het bijvoorbeeld over tekst hebt, kan het een schrijfstijl, een genre, het taalgebruik of de woordkeus aanduiden. Heb je het over iemands gedrag, dan kan het iets zeggen over een houding, een manier van doen, iemands smaak of een aanpak. 3
Op 8 juni is er één zaal in Paradiso Noord waar we samen onze passie voor de Early Hardcore kunnen delen. Zo samen de nacht doorbrengen in een duister beukhok is zonder enige twijfel de ultieme voedingsbodem voor het echte Gabbergevoel. 1
Zaterdag 6 april staat de Amsterdamse dj RAM achter de draaitafels in Paradiso Noord voor een bijzonder unieke clubavond. Een eenmalige beleving die puur is opgezet voor de meest gepassioneerde Trance liefhebbers. Vanuit RAMs essentie van Trance zal alleen de mooiste Trance van het laatste decennium samenkomen in een zes uur durend oorgasme.
Oudejaarsavond vier je niet alleen maar met iedereen. Ook dit jaar zet Paradiso Noord - Tolhuistuin de deuren weer wagenwijd open voor iedereen die het oude achter zich wil laten en het nieuwe in wil knallen en dit allemaal onder de naam "Het Goede Voornemen'. Een heerlijk Oud & Nieuw feest met 5 area's waar je buiten vuurwerk kan kijken op een van de mooiste locaties in onze hoofdstad. 1
Deze Halloween maakt Pennywise kennis met Barbie en komt Chucky buitenspelen. Het speelgoed uit je kindertijd komt namelijk wrede wraak nemen tijdens Toyland!
Met gruwelijk veel enthousiasme presenteren wij van Amsterdam Spook de 17de editie van ons Halloween-kostuumfeest in Amsterdam. Eén ding is zeker – in 2017 nemen we je mee naar een duistere en macabere plek. Een plek waar je je altijd veilig hebt gevoeld. Want deze Halloween komen Jigsaw, Chucky, Barbie en ander speelgoed uit je kindertijd samen om wrede wraak te nemen tijdens Toyland.