Partyflock
 
­ Nederland

*Sexy By Nature kondigt grootse show aan in de Onderzeebootloods in Rotterdam

gepubliceerd door , op
Sexy By Nature heeft aangekondigd op 29 december dit jaar een show te geven in de Onderzeebootloods in Rotterdam. Het zal de eerste keer ooit worden dat Sexy By Nature naar Rotterdam komt voor een evenement en is gegarandeerd de ideale laatste avond uit in 2018, samen met de favoriete Sexy By Nature artiesten.

De Onderzeebootloods in Rotterdam is een voormalige loods in de haven van de stad. In 2010 werd de loods heringericht als evenementenhal en expositieruimte, sindsdien zijn er grote kunstprojecten tentoongesteld en werden er meerdere dance events zoals Toffler Indoor Festival georganiseerd.

De Sexy By Nature feesten zijn inmiddels een wereldwijd fenomeen en werden voornamelijk bekend door edities tijdens Amsterdam Dance Event, Miami Music Week en door podia te hosten op 's werelds grootste festivals als Tomorrowland en Mysteryland. Nederlandse shows zijn een makkelijke thuiswedstrijd voor Sexy By Nature, wat blijkt uit eerdere uitverkochte edities in de AFAS Live en Beachclub Bloomingdale.

De show in de Onderzeebootloods wordt geproduceerd door E&A Events, bekend van Don't Let Daddy Know en Kingsland Festival.

Bereid je voor om nog een laatste keer uit te gaan in 2018, registreer nu via sexybynature.events en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.