Partyflock
 
­ Nederland

The Student Hotel Amsterdam wordt omgetoverd tot 538DJ Hotel

gepubliceerd door , op
The Student Hotel Amsterdam wordt omgetoverd tot 538DJ Hotel
9 oktober 2017
Feest538DJ Hotel · Martin Garrix
Datumwoensdag 18 oktober 2017
LocatieThe Student Hotel Site
Het Amsterdamse The Student Hotel opent in samenwerking met 538 op woensdag 18 oktober het tijdelijke 538DJ Hotel. In het hotel vinden woensdag 18 oktober tot en met zaterdag 21 oktober showcases plaats van de DJ's Afrojack, Martin Garrix, David Guetta en Hardwell. Tijdens ADE kunnen luisteraars eten, feesten en slapen in het hotel waar de grootste internationale dj's een exclusieve showcase geven.

Vanaf 18 oktober staat Amsterdam vijf dagen in het teken van het Amsterdam Dance Event, meer dan 2.500 artiesten en 375.000 dance-liefhebbers uit de hele wereld komen naar de hoofdstad. ADE is het grootste clubfestival van de wereld en voor de gelegenheid is The Student Hotel omgedoopt tot 538DJ Hotel. Luisteraars van Radio 538 kunnen kaarten winnen voor de exclusieve live showcases van hun favoriete dj's. Beats van Martin Garrix (18 oktober), David Guetta (19 oktober), Hardwell (20 oktober) en Afrojack (21 oktober) zullen het hotel overnemen.

Take over met exclusieve live showcases
Tijdens ADE kunnen 200 gelukkige winnaars eten, feesten en slapen in design hotel The Student Hotel aan de Witbautstraat waar de grootste Nederlandse en internationale dj's een exclusieve showcase geven. Kaarten en overnachtingen voor het 538DJ Hotel zijn niet te koop, maar alleen te winnen vanaf maandag 9 oktober op Radio 538. Bij de radio-uitzendingen (06.00 en 00.00) zoals Evers Staat Op en De Coen & Sander Show is iedereen meer dan welkom voor een drankje in het hotel.

De Play Room, een eigen party suite
Al bekend met de spannendste 'badass' & rock 'n roll hotelkamer van Europa? De Play Room van The Student Hotel is een 101m2 boutique-kamer met een HD TV met Playstation 4, enorme vintage discobal, twee kingsize bedden, een queensize, een danspaal en natuurlijk niet te vergeten een eigen bar. Een gave spot voor een goed feestje! Daarom is de Play Room tijdens ADE omgetoverd als hangout voor de DJ's.