Partyflock
 
­ Nederland

AMF maakt data vijfde editie bekend

gepubliceerd door , op
AMF, het grootste dance festival dat gehouden wordt tijdens het jaarlijkse Amsterdam Dance Event (ADE), maakt de data van de vijfde editie bekend. Het festival is dit jaar vier nachten, van woensdag 18 oktober tot en met zaterdag 21 oktober 2017. De organisatie keert terug naar de avond met alle shows, in plaats van zowel dag- als avondevents. AMF vindt dit jaar weer plaats in de Amsterdam ArenA, Ziggo Dome en AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall). T-Mobile is Presenting Partner van AMF.

De concrete invulling van de programma's en line-ups van alle locaties en dagen worden medio mei bekend gemaakt. Wel kan de organisatie onthullen dat T-Mobile Presents AMF ArenA op zaterdagavond 21 oktober plaatsvindt van 21.00 tot 06.00 de volgende ochtend.

De eerste tickets voor AMF ArenA gaan vandaag in de verkoop. Deze zijn enkel verkrijgbaar in combinatie met een travel package via de officiële website amf-festival.com. Dat is aankomende periode de enige mogelijkheid om tickets te verkrijgen. De reguliere ticketverkoop start in mei 2017.

DJ's van wereldniveau
Amsterdam wordt gedurende vier nachten omgetoverd tot de grootste dansvloer van de wereld en trekt dan ook vele internationale bezoekers. Wereldberoemde dj's die voorgaande jaren het podium bij AMF betraden waren onder anderen Afrojack, Armin van Buuren, Axwell ^ Ingrosso, The Chainsmokers, David Guetta, Hardwell, Martin Garrix, Oliver Heldens en Tiësto.

3 opmerkingen

Nu al kaarten kopen voor oktober. Pfff laten we er snel bij zijn, straks is het uitverkocht :x
ik kan dit jaar niet, kunnen jullie de kaarten voor volgend jaar vast online gooien :lol:
Prima verbetering. Vorig jaar 2x overdag sloeg nergens op. Nu gewoon weer 1x in de nacht.
Voor de rest moeten ze eerst maar eens met namen komen voordat ik tickets ga kopen.