Partyflock
 
­ Nederland

WesterUnie programmeert ITWT, Pleinvrees, Katermukke, Sisyphos en Elrow tijdens ADE

gepubliceerd door , op
WesterUnie programmeert ITWT, Pleinvrees, Katermukke, Sisyphos en Elrow tijdens ADE
24 augustus 2016
Terwijl het festivalseizoen nog in volle gang is maakt de WesterUnie zich langzaam op voor het grootste dance festival ter wereld; het Amsterdam Dance Event 2016!

Met nog twee maanden te gaan is het programma helemaal rond en kunnen de ADE plannen worden gesmeed. Al sinds de opening van de WesterUnie is de industriële club een vaste speler tijdens ADE. Een hoop organisaties en labels verzorgden er de afgelopen jaren legendarische avonden. In lijn met het festival zelf groeit de WesterUnie ook dit jaar gestaag door. Nooit eerder waren alle drie de zalen (WesterUnie, WesterLiefde & het Transformatorhuis) van woensdag t/m zondag geopend.

Op het naastgelegen Westergasterras kunnen bezoekers dit jaar terecht voor een gezonde hap en lekkere cocktails om alvast met een goede bodem aan de ADE-nacht te beginnen. Ook daar zullen elke dag dj's geprogrammeerd staan die onze bezoekers alvast warm draaien voor het grote werk in de WesterUnie, WesterLiefde en het Transformatorhuis (info volgt).

Het complete WesterUnie ADE-programma:
In Trance We Trust - Woensdag 19 oktober 21:00- 07:00
Op woensdag breidt Menno de Jong, na een dik uitverkochte editie in 2015, zijn In Trance We Trust dit jaar uit met een extra zaal, het Transformatorhuis. Samen met Grotesque en Mental Asylum programmeert In Trance We Trust dit jaar drie zalen met de top van de nationale en internationale trance scene. Een absolute must voor de tranceliefhebber.

Pleinvrees ADE w/ Andhim's Superfriends & Hungry Music – Donderdag 20 oktober 22:00-07:00
Op donderdag brengt Pleinvrees Andhim en hun superfriends waaronder Dominik Eulberg, Super Flu & Gabriel Ananda (live) naar het Westerpark. Samen met de helden van Hungry Music waaronder Worakls (live), N'to (live), Boris Brejcha & Finnebassen zetten zij de WesterUnie, de WesterLiefde en het TH volledig op zijn kop tijdens Pleinvrees ADE w/ andhim's Superfriends & Hungry Music. De WesterLiefde is op deze nacht het domein van the Basement.

Berlin ADE special w/Katermukke & Sisyphos – Vrijdag 21 oktober 22:00-07:00
Vrijdag is het Berlin all the way in de WesterUnie tijdens Berlin ADE special w/ Katermukke & Sisyphos. Met artiesten als Dirty Doering, Niconé & Sascha Braemer, Jan Blomqvist (live), Marcus Meinhardt en van de Syphosis stal Oliver Koletzki b2b Yetti Meißner, Einmusik (live) b2b Jonas Saalbach (live), Wankelmut & Rampue (live) kunnen we hier gerust spreken van het Berlin Dance Event.

Pleinvrees ADE w/ Suol & Fritz Kalkbrenner – Zaterdag 22 oktober 22:00-07:00
Zaterdag nacht wordt de Pleinvrees trilogie in stijl afgesloten met Suol. Mister Fritz Kalkbrenner himself zal samen met o.a. Larse, Chopstick & JohnJon, Till Von Sein b2b Meggy een area voor zijn rekening nemen terwijl de Pleinvrees residents waaronder Alle Farben, Joris Delacroix (live), Olivier Giacomotto en Miss Melera de andere zalen onder handen zullen nemen: Pleinvrees ADE w/ Suol & Fritz Kalkbrenner

elrow presents: ADE After hour Madness – Zondag 23 oktober 09:00-23:00
Zondag, die zware laatste dag, de dag waarop een groot deel van de ADE-feestgangers zich met een kuursapje en een filmpje op de bank weer opmaken voor die onvermijdelijke maandag at the office, sluit de WesterUnie overdag af met het meest energieke en uitbundige feestje van ADE 2016: elrow presents: ADE After Hour Madness. Van 10 uur s'ochtends tot 11 uur s'avonds brengt elrow een vrachtlading aan complete madness richting de WesterUnie. Ook de line-up met o.a. Bastian Bux, Denney, Benny Rodrigues, George Privatti, Mathias Kaden, Nic Fanciulli & Sasha liegt er niet om.

De kaartverkoop voor alle events is begonnen!
Kijk voor tickets, complete line-up en info op www.westerunie.nl