Partyflock
 
­ Nederland

Amsterdam Dance Event maakt eerste sprekers bekend

gepubliceerd door , op
Amsterdam Dance Event maakt eerste sprekers bekend
28 oktober 2015
Het Amsterdam Dance Event (ADE) heeft de eerste sprekers voor het conferentieprogramma bekendgemaakt. Ook is duidelijk dat Bruce Eskowitz, COO van Red Light Management, een keynote zal geven en dat Emagen Entertainment Group CEO Anthony Saleh aanschuift voor een keynote Q&A over '21st century management.'

Verder is de komst van Martin Goldschmidt bevestigd. De Managing Director van Cooking Vinyl komt praten over zijn ervaringen met het runnen van het wereldwijde indielabel in '30 years of Cooking Vinyl with Martin Goldschmidt'. Voor haar toonaangevende conferentie heeft ADE de volgende panels aangekondigd: Best and Worst of Being A Label in the 21st Century, Taking Streaming Mainstream en What Do Artists Do All Day?.

Best and Worst of Being A Label
Een luchtige doch serieuze kijk naar de realiteit van het runnen van een label in 2016 en veder. Best and Worst of Being A Label in the 21st Century bevat vertegenwoordigers van de labelbrand met het meeste uithoudingsvermogen van de laatste 20 jaar als Chris Goss van Hospital Records, Eelko van Kooten van Spinnin' Records en Kompakt's Jon Berry.

Taking Streaming Mainstream
Taking Streaming Mainstream presenteert vertegenwoordigers van alle grote streamingdiensten. Zij kijken waar het naartoe gaat met streaming en proberen de grote vragen te beantwoorden als: 'Hoe kan streamen de publieksgroei maximaliseren in opkomende, onaangeroerde en volwassen markten'.

What Do Artists Do All Day?
What Do Artists Do All Day? legt de complexe dagelijkse routine van de moderne artiest onder de microscoop. In een tijdperk waarin artiesten vaak een label runnen, dealen met creatieve bureaus, de eigen social media en nog veel meer doet: Wat betekent dat nu eigenlijk voor hun routine, de conflicten en synergieën tussen hun verplichtingen en hoe raakt dat het team waar ze mee werken?

Bron