Partyflock
 
­ Nederland

MN2S presenteert Kaoz Theory ADE special met Kerri Chandler

gepubliceerd door , op
Bookings agency MN2S viert tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) zijn 20-jarig bestaan en komt met een leger aan zwaargewichten naar Sugar Factory. De club is sinds haar bestaan de vaste uitvalsbasis van MN2S met in het verleden louter epische nachten. Dit jaar vliegt levende legende Kerri Chandler over naar het belangrijkste dance-event ter wereld voor een presentatie van zijn nieuwe label Kaoz Theory. Met Detroit Swindle, DJ W!LD, Stephane Ghenacia en Voyeur staat de ADE special op vrijdag 16 oktober nu al garant voor een onvergetelijke avond.

Kaoz Theory is het gloednieuwe label van Kerri Chandler, house-legende extraordinaire. Onlangs verscheen op dit label een mega-compilatie met de grootste namen van de underground house en techno scène, zoals Seth Troxler, Davide Squillace, Matthias Tanzmann, Martinez Brothers, Chez Damier, Rick Wade en nog veel meer. Nu is de tijd is aangebroken om Kaoz Theory op ADE te presenteren.

Naast een set van de grote Kerri Chandler zelf staan zijn labelgenoten en lokale helden Detroit Swindle op het programma. Zij zijn momenteel één van de succesvolste Nederlandse house duo's met veel optredens internationaal. De Parijse DJ W!LD draaide vorige jaar nog het dak eraf met een speciale disco-set en bevestigde daarmee zijn boeking naar de ADE special van dit jaar. Colours ldn baas Stephane Ghenacia is uitgenodigd voor zijn unieke house sound, last but not least sluit het Britse duo Voyeur de line-up af.

Kaarten kosten € 15,- en zijn hier verkrijgbaar.

Line up
Kerri Chandler
Detroit Swindle
DJ W!LD
Stephane Ghenacia
Voyeur