Partyflock
 
­ Nederland

Escape presenteert Amsterdam Dance Event line-up

gepubliceerd door , op
Veel nieuws deze maand! Zo is de ADE line-up bekend, wordt de Escape deLux zaal op dit moment grondig verbouwd en draait resident DJ Frederik Abas tien jaar bij Escape op zaterdag 12 september. En ook deze maand staan de beste artiesten klaar om je van donderdag tot en met zondag te verwennen met de beste house, EDM en bigroom beats!

Amsterdam Dance Event
In oktober reist de hele wereld top De ADE line-ups zijn bekend!

De verbouwing van de Escape deLux zaal is in volle gang, deze zal tijdens Amsterdam Dance Event onthuld worden.

Vrijdag: (deep)house en classics op HouseRules
De beste DJ's staan weer voor je paraat om je de lekkerste (deep)house en houseclassics voor te schotelen! HouseRules brengt je deze maand onder leiding van resident Troj oa. DJ's Mark Junior, Soul Grammery, Carita La Niña en Gabriel & Castellon. Op deze true house experience kan je oldskool genieten van de beste house in combinatie met lichtshows uit de toekomst! Check Facebook voor foto's, updates en acties.

Zaterdag: Bigroom beats bij Brainwash
Op zaterdag 12 september viert resident Frederik Abas zijn tienjarig jubileum bij Escape. Frederik: "Sinds 1996 kwam ik nagenoeg iedere zaterdag in de Escape als bezoeker tijdens de Chemistry avonden. Vanaf die tijd kon ik alleen maar dromen om daar eens te mogen draaien. Dus toen Raymundo mij tien jaar geleden uitnodigde om samen met mijn maat DJ Marnix (Mister Loveland) te komen draaien greep ik dit met beide handen aan. De volgende dag kreeg ik een telefoontje van Raymundo dat de eigenaar had hem gevraagd of ik eens per maand wilde draaien in Escape. Vanaf dat moment draaide ik iedere tweede zaterdag van de maand in Escape, geweldig dus! Daarnaast mocht ik later ook op de NYE edities, Queens- en Kingsday avonden komen draaien. Nu bijna 20 jaar na Chemistry ben ik tien jaar resident in Escape dus mooier kon dit niet lopen!"

Deze maand heeft Brainwash resident Raymundo verder nog artiesten als Holl & Rush, Marc Benjamin, Fedor Limjoco en Dennis Quin in de booth uitgenodigd om er een feest van te maken. Check zijn nazomer mix voor een Brainwash voorproefje:



Zondag: Like!
Sluit je weekend in stijl af bij Like, de best bezochte zondagavond vol hiphop, R&B en dance op zondag in Escape. Studenten hebben gratis entree voor 00.00 en op escape.nl betaal je maar 5,- in de voorverkoop.