Partyflock
 

Q-dance maakt line-up bekend van hun ADE event: I am Hardstyle

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 17 oktober, in het weekend van Amsterdam Dance Event, slaan Q-dance en Brennan Heart de handen ineen voor het enige hard dance evenement tijdens ADE: I am Hardstyle. Met een snelheid van 150 BPM blazen deze twee grootmachten een goede dosis hardstyle door de speakers van de Heineken Music Hall.

Brennan Heart
Ook als je geen groot fan bent van de muziek, zal de naam Brennan Heart je waarschijnlijk niet vreemd in de oren klinken. Hij stond aan de wieg van het muziekgenre hardstyle en is al jarenlang een van de grote helden binnen de scene. De laatste keer dat Q-dance en Brennan Heart hun krachten bundelden voor een evenement was in 2014, met een succesvolle en volledig uitverkochte editie van X-Qlusive als resultaat.

Line-up
Voor deze gelegenheid is een indrukwekkende line-up bekend gemaakt. Grote namen als Code Black, Ran-D, Zatox, Endymion en TNT komen Brennan Heart vergezellen achter de draaitafels van de Blackbox. Ook aan talent geen gebrek; onder andere Sound Rush, Bass Chaserz en Sub Sonik zijn aan de line-up toegevoegd.

Volledige line-up


Tickets
Tickets voor I am Hardstyle zijn verkrijgbaar via koop tickets.
- Regular tickets: €49,50 (ex fee)
- VIP tickets: €59,50 (ex fee) Sold out

Check I am Hardstyle.com voor meer info.

'Call it music, but it's so much more' – Brennan Heart

1 opmerking

Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Totaal nog geen post onder een Qdance bericht.