Partyflock
 

Line-up announcement GenerationZ

gepubliceerd door , op
GenerationZ
25 augustus 2015
De line-up van GenerationZ, het jongvolwassenen evenement dat gepresenteerd wordt door Amsterdam Music Festival, is bekend. Niemand minder dan Dimitri Vegas & Like Mike, Showtek, Don Diablo, Dannic, Wildstylez, FeestDJRuud, Sam Feldt en STUK komen optreden tijdens het grootste evenement voor 14- tot 17-jarigen in Nederland. Zoals eerder aangekondigd vindt GenerationZ plaats tijdens Amsterdam Dance Event op vrijdag 16 oktober van 19.30 uur – 03.00 uur in de Ziggo Dome.

GenerationZ wordt gepresenteerd door Amsterdam Music Festival engeeft de nieuwe generatie van 14- tot en met 17-jarigen de kans een groots evenement met wereldberoemde DJ's tijdens Amsterdam Dance Event mee te maken. Uit onderzoek is gebleken dat een groot deel van de fans van Amsterdam Music Festival onder de 18 zijn en dolgraag een evenement van dit formaat willen beleven. Deze evenementen worden tot op dit moment nog niet in Nederland georganiseerd. GenerationZ brengt daar verandering met de aankondiging van deze eerste editie.

Het wordt een volwaardig festival in lijn met Amsterdam Music Festival, maar dan wel bereikbaar voor deze specifieke doelgroep. Uiteraard zal er geen alcohol worden geschonken, maar dit is het enige verschil ten opzichte van een volwassen evenement. Voor ouders zijn er geen kaarten beschikbaar, maar deze zijn uiteraard welkom om te wachten in de naastgelegen club van de Ziggo Dome of kunnen een kaartje kopen voor Amsterdam Music Festival in de Johan Cruijff ArenA. Voor meer algemene informatie, informatie over georganiseerde busreizen en de ticketverkoop: www.generationz.nl



GenerationZ, presented by Amsterdam Music Festival