Partyflock
 
­ Nederland

Armin van Buuren, David Guetta, Hardwell en Tiësto tijdens Amsterdam Music Festival

gepubliceerd door , op
De eerste namen voor Amsterdam Music Festival zijn bekend gemaakt in Café Nol te Amsterdam. Niemand minder dan Armin van Buuren, David Guetta, Hardwell en Tiësto zullen tijdens het weekend van 16 en 17 oktober 2015 optreden in de Johan Cruijff ArenA. Een unieke combinatie: voor Armin van Buuren en Tiësto is het lang geleden dat zij samen te zien waren op een evenement in Nederland. Voor degenen die dit niet willen missen, de kaartverkoop voor Amsterdam Music Festival is gestart via www.amsterdammusicfestival.com

Armin van Buuren, David Guetta, Hardwell en Tiësto, vier van 's werelds grootste DJ's, werden vandaag op z'n Amsterdams aangekondigd in één van de kleinste cafés van Amsterdam, Café Nol. Een grotere tegenstelling ten opzichte van de Johan Cruijff ArenA bestaat er niet. Met de aankondiging van deze eerste namen wordt de derde editie van Amsterdam Music Festival wederom naar een hoger niveau getild. Uiteraard blijft het niet bij deze namen en zullen er later nog meer headliners aan de line-up worden toegevoegd.

In 2013 organiseerden ALDA en ID&T de eerste editie van Amsterdamse Music Festival. Een groot succes tijdens Amsterdam Dance Event (ADE). Nu twee jaar later is dit nog jonge festival uitgegroeid tot een begrip, overtreft het alle verwachtingen en zet het tijdens ADE Amsterdam op de kaart als de dance hoofdstad van de wereld. Amsterdam Music Festival maakt haar naam meer dan waar en mag als afsluiter van ADE dan ook absoluut niet ontbreken op de bucketlist van de wereldwijde feestganger. Dit jaar biedt het festival maar liefst een tweedaagse productie met 's werelds beste DJ's en performers.

10 opmerkingen

Dacht dat ID&T niet meer van die grote namen wou hebben op hun evenementen ivm de belachelijke prijzen die ze vragen voor een optreden... ??
Uitspraak van SpoX op donderdag 21 mei 2015 om 10:03:
Dacht dat ID&T niet meer van die grote namen wou hebben op hun evenementen ivm de belachelijke prijzen die ze vragen voor een optreden... ??


Dat was Duncan maar die is geen eigenaar meer..
Een unieke combinatie: voor Armin van Buuren en Tiësto is het lang geleden dat zij samen te zien waren op een evenement in Nederland.

Theoretisch; ja, dat wel.
Alleen betreft het hier twee dagen, met een aan 100% zekerheid waarschijnlijkheid zal de één de ene dag draaien en de ander de andere dag. Het is dan weliswaar hetzelfde evenement, maar de kans is klein dat ze elkaar het pad zullen kruisen.

werden vandaag op z'n Amsterdams aangekondigd in één van de kleinste cafés van Amsterdam, Café No

Wat een nieuwswaarde ook :P Dus iemand pakte daar de mic en riep het om voor een paar man en een paardekop? En enkele minuten later stond het natuurlijk op het web..

Uitspraak van SpoX op donderdag 21 mei 2015 om 10:03:
Dacht dat ID&T niet meer van die grote namen wou hebben op hun evenementen ivm de belachelijke prijzen die ze vragen voor een optreden... ??


Uitspraak van Sten1990 op donderdag 21 mei 2015 om 10:43:
Dat was Duncan maar die is geen eigenaar meer..


En vergeet niet dat het een samenwerking met ALDA is, gezien Armin's relatie daartoe, was die keuze in ieder geval eenvoudig/makkelijk. Zij zullen ook wel een vinger in de pap hebben in het geheel en hun wensen. En als Duncan dan idd is weggevallen, dan is de weg natuurlijk open groots uit te pakken. Iets wat ze met dit evenement graag doen, zo blijft ook al uit de vorige edities. Of de namen je aanstaan is smaak, maar 'grote namen' zijn het wel.
Bijna precies hetzelfde als vorig jaar so far.... Ik hoop toch echt op wat vernieuwende namen die bijna niet draaien in Nederland zoals erick prydz, axwell & ingrosso, alesso, calvin harris(ondanks live niet zo vet toch leuk)
Ik baal er nog steeds van dat je alleen weekend tickets kan kopen. Was vet vorig jaar maar ga mezelf met ADE niet 2 dagen vastleggen aan hetzelfde feest dat ook nog eens het duurste feest van heel ADE is volgens mij. Dan zijn er genoeg andere (goedkopere) alternatieven.
IIk vind het ook belachelijk. Ik denk dat heel buitenland wel goed vertegenwoordigd is.die gaan wel voor een weekend. En volgens mij doelen ze ook op die mensen. Dus zal het best uitverkocht raken waardoor geen dagtickets vrij komen.beetje jammer.
Uitspraak van Boyed op donderdag 21 mei 2015 om 21:31:
. Dus zal het best uitverkocht raken waardoor geen dagtickets vrij komen.beetje jammer.


Tuurlijk, tis eigenlijk gewoon de Sensation van het najaar, met namen waar een hoop meer mensen op zitten te wachten dan op de namen van Sensation. Ze gaan niet voor niets voor twee dagen, maar gaat zeker wel uitverkocht ja! Tis nu nog even vroeg met het festivalseizoen dat nog lang duurt en nog niet alle namen bekend, maar gokje..denk augustus wel uitverkocht al. Wild guess maar hoor.
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op donderdag 21 mei 2015 om 14:51:
Het is dan weliswaar hetzelfde evenement, maar de kans is klein dat ze elkaar het pad zullen kruisen.


Nou spannend hoor. Zullen ze elkaar wél of geen hand geven :lol: