Partyflock
 
­ Nederland

Meanwhile Showcase

gepubliceerd door , op
Meanwhile
18 augustus 2014
Voor het derde jaar op rij organiseert Amsterdams boekingskantoor Meanwhile een showcase tijdens het Amsterdam Dance Event. In de klassieke setting van de Stadsschouwburg brengt Meanwhile al haar toppers samen. Acts als Man With No Shadow, Cleavage en Prunk schitteren in de grote zaal terwijl er respectievelijk in zaal 2 en zaal 3 een wat donkerder en UK gericht geluid te horen zal zijn.

Na eerdere uitverkochte edities in 2012 en 2013 keert Meanwhile dit jaar weer terug in de Amsterdamse Stadsschouwburg. Met een fors drie zalen programma laat het boekingskantoor zien waar het muzikaal voor staat. De plek waar normaliter acteurs en publiek rondstruinen wordt speciaal voor deze gelegenheid omgebouwd tot een volledige clubsetting.

Meanwhile brengt op deze showcase een mix van nationale en internationale topartiesten samen. In de Stanislavski zal er een house en deephouse geluid te horen zijn met acts als Homework, Cleavage, Man With No Shadow en Prunk. De Marnixvestaire gaat een hele andere kant op met een zwaar techno programma met onder andere Juan Sanchez, Mirella Kroes, Doka en de internationaal doorgebroken CLR act Flug. Ondertussen ligt de focus van organisatie 'Klein Duimpje' in Café Cox op nieuw Nationaal talent met onder andere Luuk van Dijk en Tenzers.

Meanwhile is in 2011 opgericht en representeert 22 artiesten uit de under- en overground scene. Het boekingskantoor koestert een goede samenwerking tussen artiesten, promotors en performers in de wereld van elektronische muziek. De showcase wordt aangeboden in samenwerking met play.fm, een online muziekportal waar dj-sets en radioshows te luisteren zijn.

Early bird tickets kosten € 10,- en zijn verkrijgbaar via koop tickets.