Partyflock
 

RiskSoundsystem, Meubel Stukken & BAUT presenteren Soul Heaven · ADE Special

gepubliceerd door , op
Soul Heaven
16 september 2014
Het is weer zover! 's Werelds grootste en belangrijkste muziekconferentie, Amsterdam Dance Event (ADE) staat weer voor de stoep. We gaan dus natuurlijk weer uitpakken! Voor het vierde opeenvolgende jaar presenteren ze Soul Heaven op vrijdag 17 oktober 2014. Al meer dan tien jaar verspreiden de Soul Heaven feesten het evangelie van kwalitatieve house over de hele wereld, hoogstpersoonlijk ondersteund door 's werelds besten, zoals Masters at Work, Little Louie Vega, Kenny Dope, Kerri Chandler, Lil' Louis, Dennis Ferrer, Osunlade, Spen, Karizma, Blaze, Barbara Tucker, Jocelyn Brown, Dj Spinna en nog veel meer iconische helden. De ADE Specials zorgen elk jaar weer voor een hoop bombarie en een fantastisch feest.

Na de memorabele all-star-line-up-bash van afgelopen ADE met Kenny Dope, Terry Hunter en Ultra Naté is er dit jaar een zeer bijzondere headliner. Niemand minder dan de levende legende, mister Body & Soul, François K. Een van de weinige DJ's die zowel in de fenomenale Paradise Garage als de illustere Studio 54 heeft gedraaid. Deze pionier met ongelooflijke track record, een DJ-carrière van meer dan 40 jaar en een welverdiende plek in de 'Dance Music Hall of Fame', zal een exclusieve Soul Heaven set doen tijdens ADE.

En dat is zeker niet alles! Britse meester DJ/producer/remixer Dave Lee aka Joey Negro voegt zich ook bij het spektakel. Ook bekend als Jakatta, Akabu, Doug Willis, Raven Maize en head-honcho van The Sunburst Band, heeft hij talrijke hits gemaakt en samenwerkingen gedaan met vele grote artiesten. Hij is altijd on-top-of-the-game geweest en blijft dat zijn door constant generaties muziekliefhebbers, uit verschillende genres met elkaar te verbinden. Deze briljante man kent geen muzikale grenzen en is alles behalve een onbekende. Als resident DJ van de Soul Heaven Pool Party's bij Ocean Beach Ibiza, rockt hij het deze zomer als een dolle daar. Erg enthousiast om hem te verwelkomen.

Meer cutting edge en heavyweight house muziek komt van de resident DJ's. Amsterdamse house iconen RiskSoundsystem (RSS) zijn klaar om wat dikke beats ten gehore te brengen. Niemand minder dan deephouse legende Kerri Chandler noemt RSS een van zijn favoriete DJ's. Deze mannen combineren soul, energie, topmuziek en heel veel plezier elke keer dat ze draaien. Soulheaven Records manager, Sy Sez is ook onmisbaar. Of het om zijn te gekke feesten in Londen gaat of zijn wekelijkse show on Mi-Soul radio, hij zorgt altijd voor een uitstekende mix van muziek.

De tweede zaal wordt gehost door onze Italiaanse vrienden van 'House Music United' (HMU). Alle Italiaanse Godfathers van de Real House bundelen hun krachten en brengen het beste wat Italië te bieden heeft. Ze bestaan uit IPM Rome, SuncéBeat & FCO resident Luis Radio, het dynamische duo: Southport Weekender & SuncéBeat residents Souldynamic, Neuhm kapitein Gigi Testa en Urban Klub head-honcho & initiatiefnemer Davide Fiorese. Geweldige mensen en geweldige DJ's!

De locatie voor Soul Heaven is BAUT Amsterdam, een van de populairste restaurants van de stad. Een heel bijzondere plek naast Trouw, waar vorig jaar de wijlen Frankie Knuckles een van zijn laatste sets heeft gedraaid op zijn Def Mix ADE feest. Dit jaar wordt BAUT opnieuw getransformeerd tot een ADE hotspotclub voor Soul Heaven.

Haal snel je kaarten en mis dit spektakel niet. Tot 17 oktober!