Partyflock
 

Resist 10 mei naar Elementenstraat

gepubliceerd door , op
Resist
27 maart 2014
FeestResist · The Warehouse edition
Datumzaterdag 10 mei 2014
LocatieWarehouse Elementenstraat Site
Zaterdag 10 mei komt Resist voor het eerst in zijn bestaan naar Amsterdam. Om precies te zijn naar de Warehouse aan de Warehouse Elementenstraat. Resist slaat de handen ineen met ID&T op de historische plek waar in de jaren '90 de eerste raves van Nederland gehouden werden en nu dus Resist.

Volledige line-up: Pendulum, Delta Heavy, Trolley Snatcha, Plastician, Swindle, Gomes, GANZ en Karimooo.

Rawbass will lead the way
Resist onderscheidt zich opnieuw met een programma van wereldniveau waarin plek is voor de verschillende stromingen binnen het bass genre. De speciale gast is Pendulum die als dj al jaren stijf aan de top staat van de wereldwijde drum & bass scene. GANZ is een Nederlandse producer en dj aan de vooravond staat van een grote internationale carriere. Resist laat hiermee zien ook een podium te blijven voor de sterkste Nederlandse acts.

Warehouse Warehouse Elementenstraat
Een pand met een rijke historie in de Nederlandse rave scene. De Warehouse Elementenstraat was namelijk de plek waar in de jaren '90 de allereerste rave-parties (Multigroove) van Nederland gehouden werden. Na de gloriejaren is de Warehouse Elementenstraat jarenlang gesloten geweest voor publiek. Tijdens het afgelopen Amsterdam Dance Event kon het publiek even proeven van de locatie die nu weer in gebruik wordt genomen. Nu werkt Resist samen met ID&T voor een unieke editie in de Warehouse Amsterdam.

Get your ticket
Resist tickets worden verkocht in fases. Eerste fase €25, tweede fase €30 en derde fase €35. Dus wie vroeg koopt is goedkoper uit. Tickets zijn te koop via koop tickets en www.canyouresist.eu.