Partyflock
 
­ Nederland

Burst invites The Magician en Kraak & Smaak

gepubliceerd door , op
Burst
27 november 2013
FeestBurst · The Magician
Datumzaterdag 30 november 2013
WinactieBurst actiegesloten
LocatiePaard Site
Raadsel:
Hij staat bekend als de Koning van de hedendaagse Brusselse Disco scene. Hij heeft de beste remix van 2012 op zijn naam staan en hij wordt inmiddels in één adem genoemd met artiesten zoals: Tensnake, Disclosure en Julio Bashmore. Over welke artiest wordt hier gesproken?

Antwoord:
Stepane Fasano, voorheen bekend als lid van het duo Aeroplane, maar na een scheiding groot geworden onder de opvallende artiestennaam: The Magician. Hij brak helemaal door na zijn immens populaire remix van Lykke Li's I Follow Rivers. De afgelopen tijd was het productioneel wat stiller rondom The Magician maar speelde hij club na club plat. In Nederland staat de legendarische uitverkochte show in Trouw nog vers in het geheugen. Begin november was er weer nieuws op het productionele front met de lancering van een eigen EP getiteld: When the night is over. Drie ijzersterke tracks binnen het genre van de elektronische futuristische discopop Voor Burst een uitgelezen kans om een data op te eisen in zijn officiële EP release tour. En dat is gelukt!

Maar Burst zou Burst niet zijn wanneer er nog een extra verrassing uit de hoge hoed wordt getoverd. Wegens een ingeplande Amerikatour moest het duo Homework als support act helaas verstek laten gaan. Waardige vervanging is gevonden in een DJ-set van Kraak & Smaak. Tijdens het Amsterdam Dance Event lanceerde de band het ijzersterke nieuwe album Chrome Waves. Hoe toepasselijke is de titel van de nieuwe hitsingel 'It will be good for the city'. Een metafoor waar het team van Burst zichzelf maar al tegoed in verplaatst gezien de succesvolle edities het afgelopen jaar.

Het Leidse DJ-duo Kraver valt de eer ten beurt om deze veelbelovende avond te openen. Kraver bestaande uit Jordi Kramp en Frits Klaver en hebben verdienstelijke releases op THIS IS en Nurvous Records op hun naam staan, niet de minste labels dus. Een heerlijk funky mix van retrosexual house, zoals ze dat zelf verkondigen.

Burst invites The Magician and Kraak & Smaak is de laatste in drie edities waar de 'Neem je plant mee uit-actie' van kracht is. Kom voor 00:00 uur met je kamerplant gratis naar binnen en lever hem af bij The Greenhouse. In deze mini-indoor-disco-garden worden de planten met liefde verzorgd door de DJ-tuinmannen en terwijl jij je in de zaal vermaakt. Vergeet niet je groene vriend weer mee naar huis te nemen: samen uit samen thuis!