Partyflock
 
­ Nederland

Lume brengt deephouse en techno naar Almere

gepubliceerd door , op
Lume
13 oktober 2013
Op 9 november slaan twee jonge Almeerse organisaties de handen ineen voor een nieuwe techno episode in deze jonge polderstad. Diep. en Neon Knights presenteren op deze datum een verlichting van een feest: Lume. Op Lume hoor je niet alleen de lekkerste deephouse en de rauwste techno, Lume is neon, live-art en entertainment.

Locatie
Na een aantal zeer geslaagde feesten in Wow Under wijken beide organisaties voor hun samenwerking uit naar de nieuwste hotspot in Almere: Backstage Almere. Backstage Almere huisvest zich in het oude pand van Nox en Muzinq. Na een flinke make-over heeft Backstage Almere nu een haarscherp geluidssysteem, frisse airco en een strakke inrichting, waardoor dit zonder twijfel de perfecte plek voor Lume is.

Line-up
Zoals de doorgewinterde technoliefhebber in Almere al gewend is, kiezen Diep. en Neon Knights weer voor een line-up gevuld met Almeerse bazen.

Blauwdruk
Ondanks zijn jonge leeftijd begint Blauwdruk bij het meubilair te horen in Almere. Met een residency in Club Cell en Diep. En als graag geziene dj op andere Almeerse feesten kan niemand om Blauwdruk heen.

Malli Yorks
Met twee gigs op het komende Amsterdam Dance Event gaat het Malli Yorks voor de wind. Diezelfde wind blies trouwens dit jaar nog door zijn wilde krullenbos, toen hij aan het strand van Bloemendaal de lekkerste plaatjes stond te draaien.

Steff Jaspers
Het is bijna onmogelijk om een club in Amsterdam binnen te stappen waar Steff Jaspers niet heeft gedraaid. Met zijn eigen, bijzondere, kijk op muziek stond hij onder andere al in de Melkweg, Sugar Factory en Panama.

Sebastian Hawkes
Naar Boedapest leidde dit jaar een van de avonturen van Sebastian Hawkes. Midden in de afgeladen hippe club Corvinteto gaf Sebastian de Hongaren les in techno. Een van zijn nieuwste avonturen leidt dit jaar nog naar Lume.

DaWiD
Bij zowel Neon Knights als Diep. is DaWiD een graag geziene dj. Met zijn kenmerkende deephouse sound en zijn niet aflatende glimlach is het onmogelijk om stil te blijven staan.

Stefan Duchhart
Als afsluiter staat zal Stefan Duchhart gaan knallen. Deze muziekjunk heeft altijd platen mee die niemand nog heeft gehoord. Laat je verrassen en dans je laatste energie er uit op de beats van de laatste Almeerse baas.

Tickets
Voor een prikkie kan jij al op Lume zijn. De goedkoopste TL-balk tickets zijn helaas al uitverkocht, maar er zijn nog wel Gloeilamp tickets á 7,50 euro. Voor de late beslissers zijn er eventueel ook nog Spaarlamp tickets voor 10 euro. Je haalt ze via koop tickets.