Partyflock
 
­ Nederland

Kitsuné Club Night tijdens ADE

gepubliceerd door , op
Kitsuné club night
12 september 2013
Tijdens Amsterdam Dance Event trommelt het Franse fashion- en muzieklabel Kitsuné haar bekenden op uit Parijs, Londen en Gent en organiseert een explosieve Kitsuné Club Night op vrijdagavond 18 oktober in De Balie in Amsterdam. Een avond gewijd aan de elektronische disco, vol vers vermaak, energiek talent en frisse inspiratie op het gebied van fashion, muziek en kunst.

Kitsuné is altijd al een trendsetter geweest met een fijne neus voor nieuw talent en frisse avant-gardische producten en muziek. Op vrijdagavond 18 oktober organiseert zij voor het eerst een Kitsuné Club Night in Amsterdam tijdens Amsterdam Dance Event. Als een eerbetoon aan de elektronische muziek trommelt het fashion- en muzieklabel haar oude vrienden op, vrienden die inmiddels al vele podia ter wereld hebben getrotseerd, en biedt zij podium aan lokaal talent van Nederlandse bodem.

Line-up
Op de line-up schitteren gevestigde namen en veelbelovende nieuwkomers van het Frans label met allemaal een eigen lading frisse energie. Zo is te horen tijdens deze avond de mysterieuze Moonlight Matters, bekend van remixes van Ben Howard en Lana del Rey, met nachtelijke plaatjes vol met krachtige beats en tijdloze klanken. Maar ook Punks Jump Up met disco-sounds en Jupiter met energieke melodieën en vrolijke ritmes. Deze line-up wordt verder aangevuld met energieke muziek van toppers die onmisbaar zijn in de eigen Amsterdamse scene, zoals funky mixen van percussie en discomelodieën van SHMLSS, feestelijke, lichte muziek van Keljet en een kleurrijke, vrolijke discoshow van Disco Bingo with Mikey Nice & Friends. Een avond gewijd aan elektronische disco met verrassende hitjes van morgen. Daarnaast wordt het publiek op avontuur genomen met diverse creatieve fashion- en muziek gerelateerde kunstprojecten. De rode lijn is verrassen en inspireren door verfrissende muziek, energieke shows en jonge talent.

Tickets
Early Bird Tickets, Normal Tickets and Late Tickets (aan de deur) zijn te koop voor respectievelijk €14, €16 en €18. Tickets voor de avond zijn te koop via [presale element=party id=256225 type=paylogic] en via de website van Kitsuné.