Partyflock
 
­ Nederland

Kraak & Smaak met nieuw album in de Melkweg tijdens ADE

gepubliceerd door , op
Kraak & Smaak met nieuw album in de Melkweg tijdens ADE
16 juli 2013
Het Nederlandse dance-trio Kraak & Smaak staat op woensdag 16 oktober in de Melkweg met een liveshow en dj-set. Het optreden maakt deel uit van de release van het nieuwe 'Chrome Waves' album en de daaropvolgende najaarsshows in binnen- en buitenland, en vindt plaats tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Tickets zijn nu verkrijgbaar.

Kraak & Smaak brak in 2005 internationaal door als een van de grote nieuwe dance-acts. Met hun elektronische funk vol samples hebben ze sindsdien alle grote festivals en podia van de wereld gezien, waaronder Glastonbury, Detroit Movement, EXIT, Bestival en Sziget. Ook dit jaar staat de zomeragenda weer vol met optredens, waaronder in Nederland A Day at the Park en Indian Summer festivals, en in het buitenland o.a. meerdere shows op Ibiza. Later dit jaar komt het vierde Kraak & Smaak album 'Chrome Waves' uit, waarvan de eerste single 'The Future Is Yours' (met vocalen van Ben Westbeech) inmiddels is uitgebracht en o.a. een #1 plek in de Duitse Club Charts veroverde en door het Britse Mixmag geselecteerd werd als 'Tune of the month'.

Het vorige Kraak & Smaak album 'Electric Hustle' (2011) werd overal met veel enthousiasme opgepikt en stond zelfs even op de vierde plek van de Nederlandse album top 100; meerdere singles stonden hoog in de lijsten van de toonaangevende international dance downloadsites als Beatport. De verwachtingen voor het nieuwe album zijn dan ook hooggespannen.

1 opmerking

Kraak & Smaaaaaak (Y)