Partyflock
 
­ Nederland

The return of Smurfenland

gepubliceerd door , op
Smurfenland
18 september 2010
FeestSmurfenland · Smurf's Birthdaybash
Datumzaterdag 13 november 2010
LocatieLoose End
Haal je blauwe verf tevoorschijn en zoek je witte muts! zaterdag 13 november heb je deze namelijk weer nodig! Een heel speciaal evenement is na 3 jaar weer terug. Smurfenland is terug!

De blauw getinte verjaardag van dj Smurf, eens het beste feest in de waakzaamheid, is nu terug op de beste plek om blauw te worden: Loose End Reeuwijk.

Veel mensen kennen Smurfenland wellicht niet, dus dit is nu de tijd om er kennis mee te maken. Smurfenland gaat door merg en been en zelfs door de waterleiding. Normaal gaat het over doodskoppen en helachtige omstandigheden, maar Smurfenland niet! Want vraag je eens af wat de smurfen zouden doen op hun verjaardagsfeest? Ze zouden een feest geven zoals Smurfenland!

Een afwisselend avondje, want elke Smurf is anders en heeft zijn eigen eigenschappen. van Hardcore, Industrial, J-Core, Frenchcore, Terror en Speedcore. Met dj's als dj Smurf, Speedloader (from Paris), Neodash Zerox, Profane & Vega, Stinger, Mobius, Viktor van Stroomf en Tirans from Terrorville, het zal gedurende nacht steeds harder, steeds sneller gaan net zolang tot Gargamel er huilend van op de vlucht slaat en alleen de blauwste van de blauwen nog overeind zal staan!

Het hoogtepunt van de avond zal natuurlijk een smashing optreden van dj Smurf. De gevreesde dj uit Newsmurfle Engeland die natuurlijk bekend staat om zijn harde en vrolijke bassen, alijd weer proberend er weer een legendarische show van te maken. Hij gaat nog altijd keihard na 15 aanwezig te zijn in de scene en na 15 jaar nog steeds 3 turfen hoog.

Maar als je hem echt los wil zien gaan, geef hem dan de beste birthday die je kunt wensen en be there en regel dat ie niet droog komt te staan!:zuipen:

Check out the trailer: www.youtube.com/watch?v=j8_xKPtL3X8

9 opmerkingen

:rot:
smurfen :lief:
Haha we houden van smurfen!! GE-NI-AAL
 
zelfs door de waterleiding


Ken je klassiekers, het is waterkraan:P
Smurfenland :respect:
Wat een gruwelijke feesten waren dat zeg (L)

Waak (L)
ik smurf
jy smurft
wy smurven
Ik heb mijn avatar opgelopen hier.. wat een feesten waren dat.. das alweer lang terug.. geweldig was het altijd :D