Partyflock
 
­ Nederland
Element Offensive Records is niet algemeen zichtbaar!
Element Coolman Records is niet algemeen zichtbaar!

Zeeland op zijn kop met Koninginnenacht

gepubliceerd door , op
Zeeland op zijn kop met Koninginnenacht
22 maart 2010
FeestAtlantis · Queensnight & Sithlord B-day Bash
Datumdonderdag 29 april 2010
WinactieAtlantis actiegesloten
LocatieArsenaaltheater Site
Met Atlantis (Queensnight & Sithlord B-day Bash) wordt er een diepgekoesterde droom van bijna twintig jaar vervuld. De oprichter van MDK Entertainment is een liefhebber van de housemuziek sinds de jaren ’90 en eigenaar van een bedrijf in licht&geluid. Hij vond steeds meer en meer dat er toch iets essentieels miste. Waarom besparen op de sfeer? Goed licht en een mooie aankleding streelt de zintuigen. Gewoonweg een gezellige avond met gezellige mensen.

Dat is dan ook de reden dat er alleen met voorverkoop gewerkt wordt, zodat je dan echt bewust voor dit feest hebt gekozen. Zo wil de organisatie een juiste sfeer te creëeren voor iedereen, de deur is al open vanaf 21:00 uur tot 02:00, het feest zelf zal doorgaan tot 04:00 uur. De locatie is het schitterende Arsenaaltheater in het hartje van Vlissingen, een oud karakteristiek pand gelegen aan het water. MDK Entertainment wilt naast de favorieten uit het vak ook onbekende artiesten een kans geven door deze te laten draaien, want niet alleen de bekende dj’s hebben talent. Wat niet het minst belangrijkste is natuurlijk het geluid, dit zal hier goed zijn, maar bovenal zo zuiver dat de muziek volledig tot zijn recht gaat komen. De organisatie verhuurt zelf normaliter apparatuur dus kosten nog moeite zal bespaard gaan worden om jullie een waar knalfeest te bezorgen.

De stijlen die je op deze avond zal gaan horen zullen perfect in elkaar overlopen, er wordt gestart met het allerbegin der house en we eindigen natuurlijk met het stevige stampwerk. Tussendoor zal er ook bijvoorbeeld Hardstyle, Early Techno & Schranz te horen zijn, dit om de stijlen mooi in elkaar over te gaan laten vloeien. Dit is dan ook wat MDK Entertainment wilt bereiken, alle stijlen horen bij elkaar en het beste zal te horen zijn binnen elk genre. Al genoeg redenen om voor Atlantis te kiezen op Koninginnenacht zou je zeggen.

Maar mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn, dan volgt nu een overzicht van de artiesten van deze avond (alfabetische volgorde):

Als eerste een oude rot in het vak, Mark Vos beter bekend als de dj Buzz Fuzz. Deze dj begint zijn carrière in het jaar 1987 met het draaien van onder meer hiphop en swingbeat. Hij doet dit samen met zijn oude schoolmaatje Champ-e-on. Vanaf 1991 richt hij zich op house. Hij draait op alle soorten feesten: zowel festivals als op Dance Valley, Multigroove, Hellraiser en Thunderdome. Het meeste is hij nog bekend om zijn producties, stuk voor stuk zijn het klassiekers. Buzz Fuzz, een rasartiest.

Dj Ecu heeft niet voor niets op Defqon One Festival gedraaid in de talent area. Deze zeer veelzijdige dj heeft in de underground scene zijn sporen reeds verdiend. Nu mag hij na eerdere optredens op Club Q-Base, House of God, Oldschool Gangsters, Q-Beach en Teknival zijn kunsten gaan vertonen in het mooie Vlissingen. Daarna volgt een Hollands Team met internationale allures. Human Resource was eind jaren ’80 al te zien met een clip op MTV. Hun grootste hit “Dominator” is een van de meest geremixte nummers uit de house-scene. Tegenwoordig ze zijn graag geziene artiesten in Schotland, BSE & LD zijn een dodelijke combinatie.Radiate is een vaste artiest van het Offensive Records van de dj Paul Elstak. Draait op diverse grote feesten als: Decibel, Hardcore4Life, Megarave, Thrilogy. Is de co-producer van de track “Angels Deserve to Die” welke het afgelopen jaar in de Hardcore Top100 eindigde. Radiate draait het dak eraf welke stijl hij ook draait.

En dan dj Reza, de trots van Zeeland, bekend van zijn eigen feest Glorification(1994) en nog is dit concept levend. Ook is hij vaste dj op de Oldschool Gangsters feesten en mocht Reza zijn kunsten al eens vertonen op FWW Dance Parade, Hardcore4Life, Nightmare Outdoor, Pussy Lounge en Thunderdome. De dj Ruthless is een van de twee mannen achter de Jump-Sensatie: Jeckyll&Hyde(Noise Provider - 52 Minutes Of Noise). Maar dit is niet waar zijn hart ligt, dit is altijd bij de Oldskool/Retro-stijlen geweest. Decibel, Ghosttown, Pussy Lounge, Masters of Hardcore en bijvoorbeeld Q-Base zijn een aantal van de feesten waar deze dj gedraaid heeft. Meer en meer wordt Ruthless voor zijn Oldskool gevraagd, bijvoorbeeld voor dj Rob’s bekende feesten: Oldschool Gangsters.

s'Aphira, deze dame behoeft niet veel introductie, vooral onder de wat jongere liefhebbers is ze een ware publiekstrekker. Onder contract bij Coolman Records draait ze van hellraiser tot hellbound en is ze vooral bekend van haar eigen darkcore sound. Waar ze dan ook voor dit feest voor gevraagd is. MDK Entertainment is erg blij met de aanwezigheid van deze prachtige lady tussen alle mannelijke dj’s van deze avond. Als laatste wederom een veteraan, sinds begin jaren negentig draait hij zijn plaatjes: Dj Thanoz. Bekend van zijn eigen feesten in de regio Gouda, de marathons van DOTF radio, Ghosttown en niet te vergeten de tijd als huis-dj samen met zijn maatje LD (Human Resource) bij het gezellige Oldskoolfeest in het uitermate gezellige Utrecht in de periode van 2004 tot 2006. Zo jong nog en dan al zoveel talent, lef en ervaring. Dat is MC Axys. Hij heeft al op een aantal grote feesten geperformed, bijvoorbeeld: Army of Hardcore, Masters of Hardcore, Nature One en Pussy Motherfuckers.

Programma & Informatie

13 opmerkingen

Trots op je Tayana!!!(K) Mooi stukkie tekst


En marten natuurlijk met je feestje!!! Eindelijk :respect:
Eindhoven op z'n kop met koninginnenacht bedoelen ze: Shadowlands
Uitspraak van Nicole V op woensdag 24 maart 2010 om 20:04:
Eindhoven op z'n kop met koninginnenacht bedoelen ze: Shadowlands

 
Uitspraak van Classic Girl op woensdag 24 maart 2010 om 16:05:
Trots op je Tayana!!!

:$ thxxx girlie...
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 25 maart 2010 om 08:33:
Shadowlands? zelfde organisatie als vroeger? denk ut nie mensen

Denk het wel mensen. (Y)


Uitspraak van Nicole V op woensdag 24 maart 2010 om 20:04:
Eindhoven op z'n kop met koninginnenacht bedoelen ze: Shadowlands

+1
 
Zin in een echt ouderwets feesje!!
:doetiewoep:
laatste aanpassing
 
Artiest Thanoz
Uitspraak van Nicole V op woensdag 24 maart 2010 om 20:04:
Eindhoven op z'n kop met koninginnenacht bedoelen ze: Shadowlands

Volgens mij zit je bij het verkeerde persbericht te typen meid :/ Of heb je een beetje ADD? :flower:

=====

Toptekstje T! Krijg er zin an! :D

Zeelandje laat je horuh! :bounce:
Goede bezig! (Y)

Mooi intiem feestje lijkt me! Voor de liefhebbers! :yes:
Uitspraak van verwijderd op donderdag 25 maart 2010 om 10:02:
Volgens mij zit je bij het verkeerde persbericht te typen meid

Vergissing is menselijk :flower:
Voor mij wordt t Arnhem :)

maar iig veel plezier
zin zin zin in :cheer:
Eindelijk een feest waar ik niet op tijd moet gaan slapen;)
laatste aanpassing
Uitspraak van ralfb op vrijdag 2 april 2010 om 12:26:
zin zin zin in
Eindelijk een feest waar ik niet op tijd moet gaan slapen

Neee nu moet je net als mij bij Raving Nightmare heel de nacht wakker blijven :d
laatste aanpassing
De prijzen zijn speciaal voor de mensen die in de wat "moeilijkere tijden"zitten aangepast!!


8 euro exclusief reserveringskosten voorverkoop

en 15 euro deurverkoop

:flower: