Partyflock
 

Strandclub View

op de kaart
View
25 september 2018
AdresTweede Slag 8
3235 CR
Rockanje
Nederland
Telefoon+31 181 402131
Linksinstagramx
Opvolger van Papagayo Beachclub.
Boek een overnachting in of in de buurt van View via Booking.com.

Uitgaansagenda View

Laatste feest was op vrijdag 26 april 2024: When the sun goes down

Statistieken

59·feesten
geen·in de toekomst
59·in het verleden
34·nieuwsberichten
10·video's
1327·bezoekers · herkomst
648·unieke bezoekers
51Partyflockfans
107·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (71.8899 stemmen)

Nieuws

Aan al het mooie komt een einde, maar laat deze zomer alsjeblieft nog even wat langer duren... gelukkig is dit ook het geval, want volgens alle weerprofeten blijft het ook in de maand augsutus heerlijk aangenaam en prima te doen.
Metz On The Beach
11 juni 2018
De aller, aller eerste vertrouwde Metz on the Beach bij Beachclub View in Rockanje deze zomer en op de enige echte manier hoe we dit kunnen doen: buiten! Op zondag 15 juli is de datum dat we de 'outdoor' editie van Metz vieren en daarmee het startsein geven voor een prachtige zomer met mooie feesten.
Er kan weer een aantekening gemaakt worden op het prikbord, de gezamenlijke agenda of wat dan ook, want Metz doet weer een speciale 'Easter Sunday' tijdens de Grand Opening Opening van Metz strandtour 2018 op de Paaszondag van 1 april.
Er kan weer een aantekening gemaakt worden op het prikbord, de gezamenlijke agenda of wat dan ook, want Metz doet weer een speciale 'Easter Sunday' tijdens de Grand Opening Opening van het strandseizoen op de Paaszondag van 16 april.
Metz On The Beach gaat opnieuw voor pure kwaliteit! In augustus op zondag de 21e trekken ze de zomer nog even door naar een keihard hoogtepunt met een speciale 'Summer Closing' en 'The Real House Event' host dan weer zoals vertrouwd een legendarische strand editie in Strandclub View te Rockanje met een geweldig programma: Benny Rodrigues, Ferreck Dawn, Chris Rox, Jasper Clash, Illfort Grantz, Richard Penning en MC Haits!
Het zomerseizoen gaat vanaf zondag 10 juli dan toch echt van start. The Real House Event, Metz, host dan weer zoals vertrouwd haar meest legendarische 'On The Beach' editie in Strandlcub View te Rockanje met een line-up waar nu al superlatieven voor tekort komen… ROOG b2b Erick E met een twee uur durende closing set, Chris Rox b2b Jasper Clash met een exclusieve drie uur durende set, Diephuis, Yade die haar debuut maakt en maar liefst twee masters of ceremony namelijk MC Roga & MC Haits!
Er kan weer een aantekening gemaakt worden op het prikbord, de gezamenlijke agenda of wat dan ook, want Metz doet weer een speciale 'Easter Sunday' tijdens de Grand Opening van het strandseizoen van Strandclub View in Rockanje op de Paaszondag van 27 maart.
In een heerlijk verwarmde en in volledige kerstsfeer uitgedoste Strandclub View, opent Metz haar deuren voor een speciale Christmas Edition met een line-up van zeer hoog muzikaal niveau: Benny Rodrigues (2 hour set) Chris Rox b2b Jasper Clash (3 hour set) Richard Penning en MC Patrick Brown!
Metz On The Beach gaat opnieuw internationaal! In augustus op zondag de 23e trek je de zomer nog even door naar een keihard hoogtepunt met een speciale 'Summer Closing' en The Reall House Event host dan weer zoals vertrouwd een legendarische strand editie in Strandclub View te Rockanje.
Het zomerseizoen gaat vanaf zondag 12 juli dan echt van start. The Real House Event, Metz on Sunday, host dan weer zoals vertrouwd haar meest legendarische 'on the beach' editie in Strandlcub View te Rockanje met een line-up die bij iedereen al het hele jaar in de agenda staat!
Inmiddels vaste prik ieder jaar, want de start van de feestdagen vier je natuurlijk met Metz! Net als de voorgaande drie jaren komt The Real House Event naar het strand van Rockanje op Kerstavond, namelijk op woensdag 24 december!
Met de internationale editie van vorig jaar nog vers in het geheugen om het zomerseizoen af te sluiten, komt The Real House Event op zondag 24 augustus weer met een internationale twist naar Strandclub View in Rockanje. Niemand minder dan DJ Rae zal pronken tijdens de sluiting van de On The Beach editions deze zomer.
Het zomerseizoen gaat vanaf zondag 20 juli echt van start. The Real House Event, Metz on Sunday, host dan weer zoals vertrouwd haar meest legendarische 'on the beach' editie in Strandlcub View te Rockanje met een line-up die bij iedereen al het hele jaar in de agenda staat!
Inmiddels vaste prik ieder jaar, want Pasen vier je natuurlijk met Metz! Net als de voorgaande twee jaren komt The Real House Event naar het strand van Rockanje namelijk op de Paaszondag van 20 april. In een heerlijk verwarmde (als het nodig is) en met dik geluid en decor uitgedoste Strandclub View, opent Metz haar deuren voor een speciale Easter Sunday met een sterkere line-up dan ooit tevoren.
Inmiddels vaste prik ieder jaar, want kerst vier je natuurlijk met Metz! Net als de voorgaande twee jaren komt The Real House Event naar het strand van Rockanje op kerstavond, dinsdag 24 december.
The Real House Event houdt haar naam eer aan en komt met een speciale Spanish Edition terug met een internationale line-up die wordt gesierd door maar liefst drie (!) Spaanse dj's: Nick & Danny Chatelain en Jesse Garcia!
Het zomerseizoen is nu officieel begonnen en dat betekent dat het stoerste real house concept van Nederland weer de befaamde stranden gaat opzoeken. Metz on the Beach begint het strandseizoen, traditioneel en zoals al drie jaar het geval is, op zondag 21 juli bij Strandclub View in Rockanje aan de Tweede Slag.
Het succesvolle vrouwvriendelijke concept Latin Lovers gaat het strand opzoeken. Strandclub View is zaterdag 25 mei the place to be! Latin Lovers viert dit nieuwe begin in Rockanje groots!
Op zondag 31 maart vieren we Metz'n allen Pasen en natuurlijk springt het stoerste feest op de zondag daar op in: Metz on the Beach in Strandclub View, Rockanje! Speciaal voor deze mooie dag zal Metz natuurlijk weer uitpakken.
Na het succesvolle debuut van Metz on Sunday in Club Vie, gaat 'the real house event' in februari verder met haar tour. Op zaterdag 16 februari strijkt het stoerste house-feest van Rotterdam en omstreken neer bij Strandclub View in Rockanje.
Net als vorig jaar komt Metz ook dit jaar op kerstavond, maandag 24 december 2012, naar het strand van Rockanje. Deze avond opent Strandclub View net als iedere zomer zijn deuren voor Metz en deze keer met een heerlijke Kersteditie.
Wat een mooi faxbericht kwam er afgelopen week uit de fax lopen bij de organisatie. Met enige trots kan het Metz Team dan ook zeggen dat het gelukt is. Op zondag 19 augustus komt DJ Rae (Defected in the House / Live DJ Set + PA) namelijk naar het strand van Rockanje voor een 3 uur set tijdens Metz on the Beach bij Strandclub View. 2
Na het succes van vorig jaar heeft Metz het wederom voor elkaar en gaat samen met jullie op 8 juli de zomervakantie beginnen op een onvergetelijke manier! Was het in 2011 het strandfeest van het jaar! Dit jaar doen <e het nog beter nog dikker en nog harder! 1
BeachBabes
1 maart 2012
Op 5 mei laat BeachBabes haar dames los en deze zullen zich op de Kick Off meteen bevrijdt voelen. Want een mooiere datum is er niet om dit nieuwe concept te lanceren. De eer om als eerste als gastheer in Nederland op te treden voor deze dames komt toe aan Strandclub View te Rockanje. 1
Nadat Metz on the Beach vorig jaar door diverse portals is verkozen tot het beste real house strandfeest van 2011 staat de eerste grote zomereditie alweer op de agenda. Op Zondag 8 juli strijkt Metz neer bij Strandclub View op de 2e Slag van Rockanje. 2
Ja het is weer zover. Waar andere pas in de zomer naar het strand toe trekken blijft Metz ook in de wintermaanden zijn bezoekers in de Regio WestVoorne trouw en komt zij op zaterdag 4 februari wederom met een indrukwekkende line-up naar Strandclub View in Rockanje.
Na een geweldig zomerseizoen 2011 en een heerlijk winterseizoen 2011/2012 staat het voorjaar alweer voor de deur! En op eerste paasdag start het strandseizoen 2012 en komt Metz on the Beach met een geweldige line-up naar zijn vaste locatie Strandclub View.
Metz en Strandclub View slaan na een geslaagd zomerseizoen van 2011 nog één keer dit jaar de handen ineen en organiseren op kerstavond Zaterdag 24 december Christmas on the Beach. Vanaf 20.00 gaan de deuren weer open en zullen er weer een rij aan top dj's klaar staan om samen met jullie de Kerst van 2011 op een geweldige manier in te luiden! Kerst vier je met je vrienden en niet thuis op de bank. Dat kan die dagen erna nog wel.
Metz on the Beach
21 augustus 2011
Zondag 4 september vindt de 3e editie van Metz on the Beach plaats. Op deze dag strijkt het gehele metz on sunday circus neer voor de Final Beach Edition bij Strandclub View op het strand van Rockanje.
Voor de Tweede keer dit seizoen gaat de organisatie van Metz naar het Strand van Rockanje. Metz on the Beach heeft wederom gekozen voor 1 van de mooiste locaties die het Nederlandse strand rijk is.
Voor de Tweede keer dit seizoen gaat de organisatie van Metz naar het Strand van Rockanje. Metz on the Beach heeft wederom gekozen voor 1 van de mooiste locaties die het Nederlandse strand rijk is. Strandclub View is gelegen aan het lange zandstrand van Rockanje, wat bekend staat om de mooiste zonsondergang van Nederland. Na Rockanje Part1 & Hoek van Holland sluit Metz dus dit strandseizoen af op Rockanje Beach. 1
Metz on the Beach
3 april 2011
Zondag 10 Juli is het zover! Het Beachlife gevoel komt ultiem tot leven in de mooiste badplaats van Nederland. Na twee uitverkochte edities in 2010 strijkt strijkt Metz on the Beach op deze datum weer neer voor een uniek strandfeest in Strandclub View op het strand van Rockanje.
Metz on the beach
1 april 2011
Zondag 10 Juli is het zover! Het Beachlife gevoel komt ultiem tot leven in de mooiste badplaats van Nederland. Na twee uitverkochte edities in 2010 strijkt Metz on the Beach op deze datum weer neer voor een uniek strandfeest in Strandclub View op het strand van Rockanje. Als we de weersvoorspellingen nu al mogen geloven wordt het een hete Zomer en Metz on the Beach mag dan ook niet ontbreken in jouw partyagenda! 4
Na de legendarische eerste beach editie van dit jaar komt Mascarada voor de tweede maal terug naar het strand van Rockanje. Op zaterdag 5 september is er natuurlijk weer gekozen voor de meest bijzondere strandtent in deze omgeving: Beachclub View.