Partyflock
 

Metz maakt line up voor de derde Beach Editie bekend

gepubliceerd door , op
Voor de Tweede keer dit seizoen gaat de organisatie van Metz naar het Strand van Rockanje. Metz on the Beach heeft wederom gekozen voor 1 van de mooiste locaties die het Nederlandse strand rijk is. Strandclub View is gelegen aan het lange zandstrand van Rockanje, wat bekend staat om de mooiste zonsondergang van Nederland. Na Rockanje Part1 & Hoek van Holland sluit Metz dus dit strandseizoen af op Rockanje Beach.

Metz zou Metz niet zijn als men in deze locatie wederom iets unieks aan zijn bezoekers zou voorschotelen. De eerste editie vindt/vond plaats op Zondag 10juli (Strandclub View, Rockanje) en de tweede editie op 14 augustus (BeachclubRoyal, Hoek van Holland).

De derde editie waarover Metz dus nu alle feiten vrijgeeft vindt plaats op Zondag 04 september 2011. Het was even wikken en wegen maar de organisatie kan nu al de line-up voor de Final Beach Edition 2011 presenteren. Op 4 september zal vanaf 17.00 uur DJ Etienne beginnen aan een heerlijke opwarmset! Verwacht heerlijk lounge met een extra beats.Etienne draait meer en meer opwarm sets iets wat er weinig kunnen. Na deze opwarmset is het tijd voor de ultieme Ibiza Feeling.Brothers in the Booth zullen je tijdens hun set meenemen naar de mooiste plekken op het eiland. Verwacht vocals, beats en energy. De Brothers & Ibiza dat is een gouden combinatie. Na deze mannen is het tijd voor Mr. Metz. Ook hij weet wat een strandfeest nodig heeft aan klanken en zal dit dan ook laten voelen aan de bezoekers. Dan is het eindelijk tijd voor de headliner die een exclusieve 2 uur set gaat draaien: Erick E. Vorig jaar was het geweldig wat Erick voor een set neerzette en we verwachten nu eigenlijk dat hij daar nog een schepje bovenop zal gaan doen. Bijgestaan door MC Haits zullen zij deze avond zorgen voor the ultimate shock. Erick neemt je mee op zijn trip over het eiland en met de mooiste zonsondergang van Nederland achter je ga je mee op Erick zijn reis. Op teenslippers en een heerlijke zomerse outfit geniet je van een avond zoals je niet vaak zult meemaken. De cocktails en de koude rose zullen rijkelijk vloeien en niemand zal deze avond trachten stil te staan. De afsluiting op deze legendarische avond is in handen van de man van Latin Lovers. Ook hij weet wat een beachparty nodig heeft om zich te onderscheiden van de overige strandfeesten. Chris Rox zal doorgaan tot in de late uurtjes. Ook op deze editie zullen de conga's, bongo's en timbales weer flinke klappen krijgen van de Toppercussionist Cherokee.

Deze zomer wordt dus een heerlijke hete zomer en met 3 edities van Metz on the Beach zal het Metz team zorgen voor drie heerlijk zondagavonden in de maanden juli, augustus en september.

Speciaal voor deze 3e editie zullen er vanaf 15 Juli t/m 22 Juli 200 tickets @ Euro. 12,50 in de de voorverkoop gaan via een earlybird actie op www.easyticket.nl