Partyflock
 
­ Nederland

Metz trapt Summer Editions af met de big boys in the business: Roog en Erick E

gepubliceerd door , op
Het zomerseizoen gaat vanaf zondag 10 juli dan toch echt van start. The Real House Event, Metz, host dan weer zoals vertrouwd haar meest legendarische 'On The Beach' editie in Strandlcub View te Rockanje met een line-up waar nu al superlatieven voor tekort komen… ROOG b2b Erick E met een twee uur durende closing set, Chris Rox b2b Jasper Clash met een exclusieve drie uur durende set, Diephuis, Yade die haar debuut maakt en maar liefst twee masters of ceremony namelijk MC Roga & MC Haits!

Metz begint het strandseizoen, traditioneel en zoals al zes jaar het geval is, op zondag 10 juli bij Strandclub View in Rockanje aan de Tweede Slag. Op deze dag begint het tofste beach event van het jaar op veler verzoek weer traditioneel om 16.00 uur voor de bekende zonsondergang en zal het pas eindigen om 01.00 uur, zodat je de volgende dag weer fris op het strand kunt liggen.

'The big boys in the business' en 'The heavyweights in the game'… noem ze maar zoals je wilt, feit is dat ROOG en Erick E speciaal met een twee uur set deze nu al legendarische dag af zullen sluiten waarmee herinneringen voor het leven worden waargemaakt. Uniek en voor het eerst! Maar dat is niet alles, want Chris Rox spant samen met Jasper Clash de kroon als het om lange sets gaat en zij zullen iedereen langs de kust in extase brengen met een rollende drie uur durende back 2 back set. Dit deden zij al eerder met Kerst en Pasen en onder de Metz gangers wordt hier nog steeds vol lof over gesproken! Diephuis zal de zomerse dag openen zoals alleen hij dat kan en de wonderschone Yade maakt haar debuut op Metz. Houdt haar in de gaten, haar tracks worden door de grote namen in de house -en techhouse scene opgepikt! Voor deze speciale dag zijn er twee mannen die de dag zullen hosten en dat zijn de graag geziene boys MC Roga en MC Haits.

Omdat Metz in Rockanje altijd snel afstevent op een uitverkocht huis, raden ze iedereen aan om kaarten spoedig in huis te halen. Vol = vol en op = op, zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Tickets kosten €15 (ex fee) en zijn reeds in de voorverkoop verkrijgbaar koop tickets.