Partyflock
 
­ Nederland
Defected Most Rated 2010
donderdag 30 december 2010
Zoals te doen gebruikelijk brengt het Defected label aan het eind van het jaar een zogeheten ‘Most Rated’ jaaroverzicht, met daarop de grootste hits van het label van het afgelopen jaar, aangevuld met een aantal house klappers van andere labels. De editie van dit jaar bestaat uit maar liefst drie cd’s, met elk tien volledige en ongemixte nummers.
Defected in the House - Tokyo '11
donderdag 16 december 2010
Hoewel de compilatie al in november uitkwam, is de nieuwste editie uit de befaamde ‘Defected in the House’ reeks de eerste die het jaartal 2011 meegekregen heeft. De release brengt ons naar Tokyo, de Japanse hoofdstad die na jarenlange politieke tegenwerking, inmiddels een opkomende clubscene kent.
Zweden is niet eens meer upcoming te noemen, de Zweudse Deujäys maken inmiddels de dienst uit als het gaat om high quality house. De Size Matters compilatie is gemixt door Steve Angello (bekend van Swedish House Mafia) en AN21 en natuurlijk vraagt een cd als deze om een review.
‘Rubber’ is de nieuwe film van Quentin Dupieux, een Fransman die wellicht beter bekend is als Mr. Oizo. Samen met Gaspard Auge van Justice, schreef hij ook de soundtrack voor de film.
Het Verenigd Koninkrijk en Nederland slaan de handen ineen om de harddancesound definitief nieuw leven in te blazen. DJ's Phil york en Fausto presenteren hun nieuwste project met een knallende cd: International Hard Dance Sessions!
Defected Most Rated Ibiza 2010
maandag 18 oktober 2010
De Most Rated compilaties van het Defected label beslaan altijd een bepaalde periode of event en bestaan immer uit twee cd’s met op elke cd tien volledige en ongemixte nummers. De meest recente uitgave van de reeks is Most Rated Ibiza 2010.
Project Hardcore.nl 2010
vrijdag 15 oktober 2010
'X-Terminate', 'Art Work', 'White Fluids of DNA' en 'Gucci' zijn zomaar een aantal nummers waar The Viper, Art of Fighters Negative A en Tymon grote bekendheid mee kregen. Niet voor niets dat deze mannen in het zonnetje werden gezet op de laatste editie van Project Hardcore.nl. Ze verzorgden ook de bijbehorende compilatie.
De meester doet het opnieuw. Het op fenomenale wijze aan elkaar smeden van twee waanzinnige compilaties met louter exclusieve tracks tot een verwoestend goed album. Mag ik u presenteren: Once Upon A Night, volume 2, van Ferry Corsten.
Toolroom Knights heeft de weg inmiddels helemaal in elkaar getimmerd, tijd voor Mark Knight om (wederom) over zijn zelfgemaakte weg te gaan wandelen. Voor de derde keer mixt hij een Toolroom Knights compilatie.
Vanaf 2006 tot en met 2008 bracht Dr. Lektroluv ons jaarlijks een mix-compilatie, met daarop een opname van een set welke hij dat desbetreffende jaar op een van de grote festivals gedraaid had. Afgelopen jaar bleef het echter stuur, maar de dokter is terug van weggeweest!
Altijd al willen weten wat het Ibiza gevoel inhoudt? Of ben je net terug van een onvergetelijke vakantie naar het magische eiland en snak je thuis naar representatieve beats? Check dan deze dubbelaar vol funky techhouse en warme progressive, aangeboden door local hero Java en Canada's progressive house held Ned Shepard!
Nightmare - The Anthems
woensdag 22 september 2010
Since its beginning it has become one of the most influential and legendary parts of hardcore history. You will experience a journey through the sounds of terror. Prepare yourselves for the sound of the nightmare. The loudest hardcore event of them all.
Leon Bolier - Phantasma
woensdag 22 september 2010
Het derde en vierde artiestenalbum van Leon Bolier zijn verschenen en worden aan een Partyflock luistertest onderworpen. Wie denkt iets gemist te hebben: het in september 2008 verschenen dubbelalbum ‘Pictures’ tel ik voor twee. En dat verdient deze dubbele opvolger ‘Phantasma’ ook.
Azuli presents Ibiza 10
zaterdag 11 september 2010
Als we één label moeten noemen dat heeft bijgedragen aan de opkomst van de housescene in Engeland, dan is het Azuli Records wel. Bijna twintig jaar na oprichting draait het label nog steeds op volle toeren. De meest recente compilatie die het label uitbracht is de jaarlijkse Ibiza release.
Sinds een jaar of drie kent het Welcome to the Future (WTTF) concept een jaarlijkse festival editie, voorbouwend op de vertrouwde, gelijknamige feesten in de Amsterdamse Studio 80. 'Man voor de toekomst' Boris Werner draaide de gelijknamige compilatie in elkaar.
Voor velen het hoogtepunt van het jaar en dan mag natuurlijk een cd als aandenken niet ontbreken. Q-Dance presenteert de nieuwste compilatie van de Defqon-serie, die in 2010 gemixt wordt door Wildstylez, Kamui en Mad Dog. Hardstyle, harddance, hardcore, hardtechno, techtrance, it's got it all.
Sensation - Celebrate Life
woensdag 4 augustus 2010
Na tien jaar bestaat de formule nog steeds: een stadion, duizenden mensen gehuld in het wit, spektakel, show, muziek, kortom: Sensation. Deze tiende editie staat in het teken van het thema 'celebrate life' en je krijgt twee mixen voorgeschoteld door Sebastian Ingrosso en Mr. White.
Daar is hij weer, de jaarlijkse Clubbers Guide Ibiza compilatie van Ministry of Sound. Liefst 44 tracks kent de release deze keer, verdeeld over twee cd’s.
Bloomingdale 2010
donderdag 22 juli 2010
Traditiegetrouw brengt beachclub Bloomingdale ons deze tijd van het jaar hun jaarlijkse compilatie. Deze keer is de cd zelfs uitgebracht in samenwerking met het Engelse Defected label.
Cocoon Compilation J
donderdag 22 juli 2010
De jaarlijkse Cocoon Compilation staat bij elke nieuwe editie weer garant voor kwalitatief goede techhouse, techno, electro en minimal. Met klinkende namen als Extrawelt, Reboot, Mathias Kaden, Dubfire en Loco Dice mag ook dit jaar weer de nodige kwaliteit verwacht worden.
Markus Schulz - Do You Dream?
donderdag 8 juli 2010
‘Do You Dream?’, het derde artiestenalbum van Markus Schulz. Een droomvlucht of een nachtmerrie?
Matt Darey - Nocturnal
dinsdag 29 juni 2010
Matt Darey's vermaarde radioshow Nocturnal kreeg recentelijk een tweede, tastbare release. Met deze uitgebrachte dubbelaar sleept de gelouterde Engelsman je persoonlijk de late uurtjes door.
DJ-KiCKS - Kode9
woensdag 16 juni 2010
Na de prima editie door Juan MaClean is het nu de eer aan de Britse dubstep autoriteit Kode9 om de naam van de DJ-KiCKS reeks hoog te houden. Hoe brengt de beste man het er van af?
Korsakoff - Pink Noise
woensdag 16 juni 2010
Deze blonde schone heeft geen verdere uitleg nodig. Op elke grote hardcoreparty die je kan bedenken heeft zij wel haar plaatjes gedraaid, ze heeft in verschillende bladen gestaan, veel hits op haar naam en ga zo maar door. Hoe doet ze het op haar nieuwe album?
John Askew - Rediscovered
woensdag 9 juni 2010
Na 2 albums levert niet zozeer tranceheld John Askew zelf maar zijn naaste vakbroeders de inhoud van zijn nieuwe album af. Rediscovered is een re-interpretatie van al zijn werk op zijn Discover labels, persoonlijk en in stijl aaneengeregen door de snelle en kundige mixheld zelve.
De Poolse Krzysztof Pretkiewicz oftwel Nitrous Oxide behoort tot de nieuwe sterren van het vermaarde Anjunabeats label en brengt zijn debuut artiestenalbum op de markt. Partyflock legde er de hand op en legde het oor te luisteren. ‘Dreamcatcher’. Vangen!
In een tijd waar crisis en onzekerheid de dancewereld bepalen moet een man opstaan en voor de hele wereld bepalen waar het naartoe zal gaan met de scene.
In Search Of Sunrise. Een lastiger mixcompilatie-serie om over te nemen van je voorganger is er niet. Want je voorganger is Tiësto en diens zeven delen hebben een onaantastbare heldenstatus. Wanneer jij dan deel 8 mag gaan doen, dan doe je het natuurlijk nóóit goed. Of wel?
Voor de zevende keer brengt Armin van Buuren een weerslag van de ‘A State Of Trance’ sound uit op een dubbele mixcompilatie. Krijgt hij de luisteraars wederom in de door hun zo geliefde staat?
Mr. Sam - Pop Model
zaterdag 8 mei 2010
Mr. Sam mag dan wel een ijdeltuit zijn, produceren kan de beste Fransman wel. Met Pop Model zet deze dance couturier zijn nieuwste collectie in de etalage.
Ruim een half jaar na zijn debuut presenteert Applescal zijn tweede album op het Traum Schallplatten label. Kan de jonge producer de hooggespannen verwachtingen waar maken?
The man with the plan is back! Sander van Doorn zette de Jaarbeurs in lichterlaaie tijdens de 2010 editie van Trance Energy, ook de compilatie mocht hij voor zijn rekening nemen.
DJ-KiCKS - Juan Maclean
maandag 19 april 2010
De DJ-Kicks compilaties staan al jarenlang bekend om hun eigenzinnige karakter, waarbij artiesten de kans krijgen een geheel andere kant van henzelf te etaleren. De laatste editie is verzorgd door The Juan MacLean. Kan hij het imago van de reeks hooghouden?
‘When A Banana Was Just A Banana’ was een van de interessante en goed ontvangen releases van het afgelopen jaar. Onlangs verscheen er van het album een remix versie, 'Remixed and Peeled' genaamd.
Headhunterz - Studio Sessions
woensdag 7 april 2010
Daar is ie weer, Headhunterz, een van de leading men van het machtige Scantraxx label komt ons weer verwennen met een album vol hardstylesounds.
Balance 016 - Agoria
zaterdag 3 april 2010
Will Saul was onlangs nog verantwoordelijk voor het vijftiende deel van de Balance reeks en nu ligt het zestiende deel, samengesteld door Agoria, alweer in de schappen. Deze technokoning laat zijn interpretatie van ‘Balance’ horen.
Put your hands up for Toolroom Knights, want the one and only Fedde Le Grand heeft de eer om de nieuwste compilatie van dit label te mogen mixen.
Carl Cox, Global Underground en Black Rock Desert... drie elementen die gezamelijk alleen maar goeds voort kunnen brengen.
Sergio Fernandez is terug met een tweede album op Baroque Records. Een album vol uitstekende techhouse platen van hoog niveau.
Hard Bass volume 10
donderdag 11 maart 2010
Net zoals vorig jaar, bestaat de Hard Bass compilatie ook deze keer weer uit vier cd's hardstylegeweld!
Het Renaissance label staat altijd garant voor kwaliteit en verfijnde muziek. De laatste release van het label welke we besproken hebben was de sublieme compilatie van Hernan Cattaneo. Naderhand heeft onder andere M.A.N.D.Y. nog een compilatie mogen verzorgen binnen de ‘The Mix Collection’. Uit dezelfde serie verscheen onlangs de bijdrage van de Braziliaan Gui Boratto. Renaissance en Boratto, als dat niet genieten wordt?
Van Sunlounger, het alias van Roger Shah waarin hij zo perfect de Balearische sfeer op warme en zomerse dancemuziek weet vast te leggen, verschijnt een nieuwe dubbelcd. Hoewel, nieuw...
Strictly Rhythm bestaat twintig jaar en dat wordt gevierd met een mooie dubbelaar met daarop 20 Strictly Rhythm hits in de remix.
Bargrooves - Over Ice II
woensdag 17 februari 2010
Bargrooves, een sublabel van Defected Records, brengt ons deel twee uit de 'Over Ice' compilatiereeks, welke is samengesteld door Andy Daniell.
Ripperton - Niwa
vrijdag 12 februari 2010
Ondanks dat Ripperton al een flinke poos meedraait en vele producties heeft uitgebracht, ontbrak een studioalbum nog aan de discografie van de Zwitser. Daar is nu verandering in gekomen, want op het Green label van Joris Voorn en Edwin Oosterwaal brengt Raphael Ripperton ons zijn debuutalbum ‘Niwa’
Voltt Vol. 2 - Mixed by 2000 and One
vrijdag 12 februari 2010
Na een prima eerste compilatie door Bart Skils is het nu de beurt aan 2000 And One om zijn visie te geven op de funky house en technosound van de populaire Voltt feesten. Kan Voltt 2 ons net zo bekoren als haar voorganger?
Markus Schulz - Las Vegas ’10
dinsdag 9 februari 2010
‘Wat gebeurt in Vegas blijft in Vegas’. Nou, daar kun je niet langer op rekenen, want Markus Schulz deelt het met de rest van de wereld. En gelukkig maar!
Activa - This World
dinsdag 26 januari 2010
De plaat is al een tijdje uit en eindelijk wisten we de hand te leggen op een recensie-exemplaar. Gelukkig maar, want het debuut artiestenalbum van Activa ‘This World’ is het bespreken meer dan waard!
Greg Parker, samensteller van deze mixcompilatie, gaat al ruim 10 jaar mee in de dancescene. Hij is tegenwoordig één van de protegés uit de Plastic City stal en eind 2009 heeft hij een mixcompilatie uitgebracht op hetzelfde label.
Chuckie - Dirty Dutch Outsiders
zaterdag 9 januari 2010
Op de nieuwe Dirty Dutch compilatie ('Outsiders') laat Chuckie twee totaal verschillende kanten van zichzelf zien en dat bevalt uitstekend.
Defected Most Rated 201030 dec 2010
Defected in the House - Tokyo '1116 dec 2010
Size Matters - Mixed by Steve Angello & AN219 dec 2010
Mr. Oizo & Gaspard Auge - Rubber Soundtrack22 nov 2010
International Hard Dance Sessions - Mixed by Phil York & Fausto27 okt 2010
Defected Most Rated Ibiza 201018 okt 2010
Project Hardcore.nl 201015 okt 2010
Ferry Corsten - Once Upon A Night Vol. 212 okt 2010
Toolroom Knights - Mixed by Mark Knight 3.09 okt 2010
Dr. Lektroluv - Live at Lowlands 20104 okt 2010
Privilege Ibiza - Mixed by Java & Ned Shepard1 okt 2010
Nightmare - The Anthems22 sep 2010
Leon Bolier - Phantasma22 sep 2010
Azuli presents Ibiza 1011 sep 2010
Welcome to the Future 2010 - Mixed by Boris Werner1 sep 2010
Defqon.1 Festival 2010 - No Time To Waste4 aug 2010
Sensation - Celebrate Life4 aug 2010
Ministry of Sound - Clubbers Guide Ibiza 201031 jul 2010
Bloomingdale 201022 jul 2010
Cocoon Compilation J22 jul 2010
Markus Schulz - Do You Dream?8 jul 2010
Matt Darey - Nocturnal29 jun 2010
DJ-KiCKS - Kode916 jun 2010
Korsakoff - Pink Noise16 jun 2010
John Askew - Rediscovered9 jun 2010
Nitrous Oxide - Dreamcatcher30 mei 2010
Lucien Foort - Heroes of House Music16 mei 2010
In Search Of Sunrise 8: South Africa - Mixed by Richard Durand13 mei 2010
Armin van Buuren - A State Of Trance 201010 mei 2010
Mr. Sam - Pop Model8 mei 2010
Applescal - A Mishmash of Changing Moods8 mei 2010
Trance Energy 2010 - Mixed by Sander van Doorn8 mei 2010
DJ-KiCKS - Juan Maclean19 apr 2010
Josh Wink - When A Banana Was Just A Banana Remixed & Peeled9 apr 2010
Headhunterz - Studio Sessions7 apr 2010
Balance 016 - Agoria3 apr 2010
Toolroom Knights - Mixed by Fedde Le Grand30 mrt 2010
Global Underground 38: Black Rock Desert - Mixed by Carl Cox27 mrt 2010
Sergio Fernandez - Angel or Demon19 mrt 2010
Hard Bass volume 1011 mrt 2010
Renaissance: The Mix Collection - Gui Boratto5 mrt 2010
Sunlounger - The Downtempo Edition2 mrt 2010
Strictly Rhythm Est. 1989 - 20 Years Remixed22 feb 2010
Bargrooves - Over Ice II17 feb 2010
Ripperton - Niwa12 feb 2010
Voltt Vol. 2 - Mixed by 2000 and One12 feb 2010
Markus Schulz - Las Vegas ’109 feb 2010
Activa - This World26 jan 2010
Conception Of The Shape - Mixed by Greg Parker24 jan 2010
Chuckie - Dirty Dutch Outsiders9 jan 2010