Partyflock
 
Nieuws · april 2014
­ Nederland
Op zaterdag 2 augustus 2014 viert Dance Valley knallend haar 20e editie. Met zo'n mijlpaal pakt Dance Valley natuurlijk flink uit! Met meer dan 40 harder stijlen artiesten verspreid over 3 area's zullen hardstyle, raw hardstyle en hardcore met een dikkere line-up dan ooit tevoren aan bod komen. Tijdens Dance Valley 2014 feesten alle artiesten mee. Zo ook in de harder styles trailer! Check de trailer hier en spot jouw favoriete artiesten.
De eerste 850 kaarten voor het waanzinnige nieuwe festival The Waterline op zaterdag 7 juni zijn inmiddels al verkocht. Dit festival op een schitterend historisch Fort met binnen- en buitenarea's wil niemand missen. Haal daarom nu je kaartjes in huis! Nog nooit in alle 4 jaar van haar bestaan heeft Full Moon op zo'n mooie locatie een festival neergezet. Het mooiste fort in de Nieuwe Hollandse Waterlinie uit 1869. Maar welk Fort dan? Lees snel verder!
Beschik je over DJ talenten, ben je 16 jaar of ouder en woon je ook nog eens in de regio Amstelland - Meerlanden?! Dan is dit de ultieme uitdaging voor jou! In juni start de DJ MIXwedstrijd in Danscafé de Praam in Aalsmeer!
Op zaterdag 10 mei komt de Engelse dj/producer Deadboy samen met supertalent en stadsgenoot Murlo naar Chicago Social Club in Amsterdam. Naast de twee Britten zullen Amsterdamse dj's mayo, Tammo en Strye de honneurs komen waarnemen.
Op zaterdag 24 mei keert i amtechno terug naar de warehouse zoals het drie jaar geleden begon. Het jubileum van dit techno event wordt gevierd met zowel nieuwe gezichten als bezoekers en artiesten van het eerste uur. Het Brits duo Dense & Pika is uitgenodigd, evenals Trus'me. De headliner is DJ-producer Kabale und Liebe, hij viert de release van zijn debuutalbum Realitivity. i amtechno resident Keith Carnal is er uiteraard ook bij in Dhoem Dhaam Warehouse.
Voor Koningsnacht heeft Stadsdeel Amsterdam Centrum dansmuziek in de ban gedaan door DJ's op straat te verbieden. Toch dansen we die avond gewoon buiten op techno, house en andere elektronische dansmuziek. Iedereen kan meefeesten op verboden muziek uit honderden luidsprekertjes tijdens Bevrijd, een onstuitbare Radio Rave die om 21 uur losgaat bij het monument op de Dam.
Laatste info Penoze live
donderdag 24 april 2014
Aankomende vrijdag is het zover: Penoze Live! De voorbereidingen op de NDSM-Werf gaan morgen beginnen, de artiesten zijn de live sets aan het voorbereiden en de kaarten vliegen de deur uit!
De verbouwing van A'DAM Toren naar de A'dam Toren loopt mogelijk vertraging op doordat er meer asbest is aangetroffen dan in eerste instantie uit onderzoek bleek. Het gebouw is hierdoor tijdelijk afgesloten.
In 2013 werd een unicum bereikt met Shock, want eindelijk maar toch kon de hardstyle liefhebber voor het eerst feestvieren in Groningen. Een vervolg kan niet uitblijven om weer duizenden liefhebbers ook in 2014 weer een plek te geven in Groningen! Beide dagen heeft Criterium Productions een gebalanceerde line-up neergezet waarmee elk type hardstyle liefhebber aan zijn of haar trekken komt.
Waar afgelopen weekend Zwolle nog helemaal blauw kleurde i.v.m. het behalen van de KNVB beker door PEC Zwolle, is dit weekend Oranje de kleur die sterk aanwezig zal zijn in de hoofdstad van Overijssel. Het is namelijk tijd voor Kingdance 2014! Ga twee dagen compleet uit je dak in twee area's met internationale house- en hardstyle artiesten, dikke lichtshows, goed geluid, top entertainment en duizenden andere dance liefhebbers!
This is it! Supertrots en met een megaharde knal kan UDC jullie de complete line-up van Dance Valley presenteren! Ze hebben de vetste feestmakers wat dance wereldwijd te bieden heeft voor jullie in de line-up gezet om deze bijzondere twintigste editie te vieren! Wil je dit feest niet missen? Zorg dan dat je erbij bent op 2 augustus en koop je ticket vóór 30 april, tot die tijd kosten ze maar €50 per stuk! Dus...
Maar één keer in de zoveel tijd lukt het om een held als deze naar je club te halen. Toffler presenteert daarom ook met gepaste trots de Italiaanse techno-held Marco Carola! Hij staat bekend als wereldwijde ambassadeur van techno en na meer dan twintig jaren van bewezen dienst is hij nog steeds een van de meest gerespecteerde artiesten binnen de scene.
Op zaterdag 26 april viert Nederland de allereerste Koningsdag! Vandaar dat Kingsday Festival extra gaat uitpakken! Yes, de organisatie gaat door waar ze gebleven was en breidt daarom dit jaar uit tot het grootste Koningsdagfestival van Nederland! Het terrein is open vanaf 12:00 en de muziek start om 13:00. Check gauw de timetable!
Nog nooit eerder vertoond! Latijnse flavour gemixt met warme en sexy soul beats en dat allemaal op één avond! Yes, partypeople, Chocolate Sunday én Lovumba hebben de handen in één geslagen. Niet één, maar twee area's met de lekkerste beats van deze zomer. Klaar voor een echte topeditie?
De lente is weliswaar pas net begonnen, maar dat belet de heren van Analog, Storm, Boogie Friday en Spunky Fraîche niet om hun krachten opnieuw te bundelen voor een vreselijk warme indoor Block-(party) in BIRD.
Nog eventjes en dan verjaagt de zon het laatste restje van de winter van onze aarde. Of beter gezegd, van 'ons paradijsje'. We nemen afscheid van sneeuwklokjes en krokussen, terwijl de bollen van de lentebloemen langzaam ontsluiten en zich versterken uit de voedzame bodem. Herinner jij je nog hoe vorig jaar een kleine maar gestaag groeiende gemeenschap in het welbekende Kiesgrube neerstreek?
Voordat in heel Nederland het eerste Koningsfeest losbarst, gooit Lose Your Mind het gas vol open tijdens Penoze – Live. Op 25 april verandert de Scheepsbouwloods op de NDSM-Werf in een ware beuktempel en staat de top van de Nederlandse hardstyle artiesten achter de knoppen. Koningsnacht vier je dit jaar dus in Amsterdam!
Wie een handbeschilderd, hardgekookt (paas)ei meeneemt naar de paas-editie van de Clubavond Burst in Paard op zondag 20 april in Paard krijgt gratis entree.
Op 24 mei 2014 transformeert de WesterUnie in een gevaarlijk laboratorium waar giftige dampen en bijtende vloeistoffen net zo aanwezig zijn als de venijnige Early beats die door de drukkende lucht vloeien. Hier komen het bekende Multigroove-sfeertje, het gevoel van broederschap en de beste zonder bullshit van de hardere muziekstijlen het best tot hun recht. Dit is het hart van Toxic City.
ONE · The Colors of ONE
woensdag 16 april 2014
The first chapter of ONE will take you on a journey through the colors of music. In a place where colors light up, the sound is pounding and you bring the energy level up. ONE will surprise you with a night of pleasure & dance. The amazing light shows, special acts, the best sound system in Europe and a great line-up featuring the world's top DJ's, will make 'The Colors of ONE' an unforgettable party and without a doubt... ONE to remember!
Philips en Armin van Buuren werken al enige tijd samen aan de ontwikkeling van producten. Vorig jaar november werd het M1X-DJ Sound System gelanceerd en tijdens de Winter Music Conference in Miami presenteerde Armin de A5-PRO DJ headphones. Deze koptelefoon is vooral ontwikkeld voor dj's en daar komt de input van Armin om de hoek kijken.
Buma/Stemra gaat componisten, tekstschrijvers en uitgevers meer keuzemogelijkheden bieden voor de exploitatie van hun auteursrechten. Het aangepaste beheer van auteursrechten is het resultaat van het onderzoeksoverleg met de Autoriteit Consument & Markt. Met deze aanpassing loopt Buma/Stemra vooruit op de eisen van de onlangs aangenomen Richtlijn Collectief Beheer.
Alle hardere stylen komen aan bod in de maanden mei en juni. Er wordt afgetrapt met Oldskool Maniacs – Taking you back to tha next millennium editie. Het tweede feest van Uptempo Events is Nitro's circus – Dj Nitro's bday bash. En het derde event is een nieuw concept: Freestylers.
ALDA en ID&T zullen ook dit jaar tijdens de aankomende editie van ADE de krachten bundelen voor een nieuwe editie van Amsterdam Music Festival. De twee internationale zwaargewichten uit de dancewereld zullen op zaterdag 18 oktober 2014 liefhebbers van over de gehele wereld samenbrengen in de Johan Cruijff ArenA om hen te laten genieten van het allerbeste dat de dance-scene te bieden heeft.
Aankomend weekend is het dan eindelijk zo ver, Hardshock Festival 2014! De voorbereidingen op het festivalterrein zijn inmiddels in volle gang, de eerste tenten staan, de tickets vliegen de laatste dagen massaal de deur uit en misschien wel het allerbelangrijkste is het weer voor een aankomend weekend er ook super goed uit ziet. De organisatie is er klaar voor, jij ook?
Zondag 20 april 2014 laat House the 90s voor de eerste maal zijn 'Freestyle Extravaganza ' neerstrijken in club Feu in Drachten. House the 90s presenteert met trots de eerste editie van het nieuwe freestyle concept: Hard Carnival.
Paris Chic
donderdag 10 april 2014
Op zaterdag 10 mei strijkt Exceptionnel weer neer in Balen, waar het nachtleven nippend van champagne onder een glimmende loep gelegd wordt. Rijkelijk gesierd met een aankleding die de adem beneemt, een ondeugende area die alle extra's biedt zoals momenteel alleen het Parijse notorious Place Pigalle kent en met peep shows, strip clubs, cabarets en danseressen die samen met jou de show stelen. Op een elegant niveau, waarbij Club Eroxx in Balen als perfecte thuishaven de lancering van 'Paris Chic' compleet maakt.
Remedy Sessions invites Belocca
donderdag 10 april 2014
Op vrijdag 25 april presenteert Remedy Sessions op koningsnacht met trots de koning van de techhouse: Belocca. Mark Junior en MC Pryme hebben deze briljante producer en dj uitgenodigd.
Loudness · latest info
donderdag 10 april 2014
Volgende week zaterdag wordt het Klokgebouw in Eindhoven overgenomen door Loudness voor een nacht vol beukgeweld! Raw hardstyle liefhebbers kunnen zich negen uur lang uitleven op de rauwste beats, geserveerd door zowel bekende namen, talenten als speciale acts uit de scene. Voordat je dit weekend naar het Klokgebouw afreist, zijn er nog een aantal praktische zaken die je vooraf dient te weten; je leest ze in dit bericht.
Met Pasen staan de sterren gunstig voor O.W.A.P., dat blijkt wel uit de line-up met RiskSoundsystem, Rush, Todd Terry, Kenny Dope, Mr. C en Miss Bunty.
Op zaterdag 10 mei 2014 keert Beukgevaar terug in het Paard in Den Haag. Met een kneiterharde line-up zal BML Events het concept nieuw leven inblazen. Voor de gelegenheid wordt deze achtste editie gehouden in de grote zaal van het Paard; een primeur!
Op zondag 20 april zullen de GhostRiders onder aanvoering van Dyna terugkeren in de Maassilo Rotterdam. Deze editie staat wederom in het teken van 'Ghostriders – The future starts today not tomorrow'. Tegendraads en eigenwijs nemen Dyna en zijn team weer mee op een acht uur durende reis die alle verwachting overtreft.
Goede vrijdag was nog nooit zo goed als op 18 april. Op die dag bewijst Must in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam dat de sky not the limit is; het is nog maar het begin. Dancegoeroe Roger Sanchez verlaat hometown New York om de Van Nelle Fabriek te laten accelereren.
Met alweer de achtste editie van Welcome to the Future festival in zicht, werd het hoog tijd voor een zomers voorproefje in een intieme clubsetting. Het gezelligste festival van Amsterdam nodigt op zaterdag 12 april een deel van haar festival line-up uit in thuisbasis Studio 80.
Jong talent A1 Bassline komt op zaterdag 12 april met zijn frisse geluid naar Toffler! Deze DJ en producer scoorde afgelopen periode een paar flinke hits op Dirtybird en Pets Recordings en belooft een grote jongen in de house scene te worden.
Op vrijdag 23 mei gaat in de Amsterdamse Club Panama het dak er meervoudig af met de dikste techno, verdeeld over twee zalen. Mute en Naked Lunch Records slaan dan de handen ineen om een gruwelijk dikke avond neer te zetten. Technohelden als Eric Sneo Duitsland, D.A.V.E. The Drummer Verenigd Koninkrijk, A.Paul (POR), Chich (LUX) en Ritzi Lee knallen in de grote zaal en in de Studio kun je uit je dak op de klanken van Baas boven Baas, Fandino en Brent Spar.
Wie deze titel ziet en van trance houdt, weet gelijk hoe laat het is! Want als John O'Callaghan op de line-up staat, weet je zeker dat je heerlijk weg kunt dromen bij de lekkerste uplifting trance beats van deze held. Op zaterdag 12 april is hij de headliner van een nieuwe editie van Trancefamily in de Matrixx Nijmegen, met ook Sneijder, RAM, Marc Simz, E&G en MC Stretch.
Op zaterdag 10 mei veegt Free2party de geluidsgrenzen met de grond gelijk en stijgen twee enorme area's met het absolute maximum aan geluid de lucht in dus wees gewaarschuwd! Deze inspirerende tijdreis door de Hardcore van 1992 tot 2002 belooft het walhalla voor de echte hardcore-liefhebber en na de eerste succesvolle editie is de organisatie gemotiveerd en gereed om het deze keer in alles te overtreffen.
Vrijdag 16 mei is er in poppodium Iduna in Drachten weer eens een ouderwets potje rammen. De echte diehard gabber kan zich dus voorbereiden op een enerverende avond met overstuurde synths, duistere melodieën en vooral veel en keiharde beats.
Een ware gekte is er aan het ontstaan in de omgeving van Rotterdam. Hét hardstyle clubconcept van dit moment wordt namelijk maandelijks in Hollywood Music Hall gehouden! Een nacht lang hrdstyle, rawstyle, freestyle en house is waar Zuid-Holland compleet voor leeg stroomt. Na vier overvolle en enorm geslaagde edities doen ze er nu wéér een schepje boven op! Nog meer, nog vetter, nog spectaculairder, nog gekker, en niet te vergeten nóg harder!
Op 17 mei bundelen UKF en SubQuake de krachten voor een gezamenlijke editie vol ratelende bassen en loodzware beats met op de line-up onder meer internationale grootheden als Loadstar en Dieselboy.
Op vrijdagavond 4 april 2014, tijdens de verjaardag van Mar, worden alle registers opengetrokken en de volumeknoppen gaan bij hoge uitzondering weer op standje burenterreur. Meer reden om tijdens deze avond achter je boxen te blijven gekluisterd kun je niet bedenken, zeker niet na het presenteren van de line-up!
E&A Events, Enter Dexter en AIR pakken groots uit dit jaar en zorgen weer voor de typische trap, hiphop- en housemuziek TIKTAK crossover tijdens het outdoor festival. Grote namen als Steve Aoki, Martin Garrix, DVBBS, Carnage, Yellow Claw, The Partysquad, MAKJ en GTA staan op 26 juli 2014 in het ArenA Boulevard in Amsterdam op de tweede editie van TIKTAK Eclectic Music Festival.
Sidney Samson, Shermanology, Gregor Salto en The Partysquad zullen tijdens het Crazy Sexy Cool Festival in de DJ booth te vinden zijn. Hiermee zijn de eerste namen van het gloednieuwe Crazy Sexy Cool Festival, dat op 20 juli plaatsvindt op het Rotterdamse Lloyd Multiplein, bekend.
Op 25 en 26 AAPril organiseert Monkey Business voor het eerst benefietevenement Oranje Apen! @ de Magere Brug te Amsterdam ter bescherming van de orang-oetan. Op zowel op Koningsnacht als -dag is het feest boven de Amstel, met artiesten als Quinten 909, When Harry Met Sally, Wannabeastar, Daniel Zuur & Florian Wolff en Anton Keurtz.
Vanwege het sluiten van Perron 55 eind april is dit de laatste editie van Titty Twister op deze locatie en die willen ze onvergetelijk maken! Daar hoor je dus zeker bij te zijn! Het thema: Krijg Tieten! Spreekt voor zich toch?!
Dream Village 2014
woensdag 2 april 2014
Dream Village heeft ondertussen bij veel festivalgangers een vaste plek in de agenda gekregen. Niet heel gek, de uitverkochte editie van Dream Village vorig jaar was een uitbundig succes en dat maakt het een van de grootste en leukste festivals in deze regio! Vanwege dit succes gaan ze op zaterdag 6 september voor een groter terrein, meer area's en nóg meer party people. Dit wil je niet missen!
Op zondag 31 augustus presenteert Encore, de meest succesvolle hiphop- en R&B-clubavond van Nederland, in samenwerking met poppodium Melkweg en concertorganisator Greenhouse Talent de eerste editie van het Encore Festival. De stijl en de sfeer van de wekelijkse Encore-avonden in de Melkweg wordt op de NDSM-Werf in Amsterdam uitgebreid met een breed scala aan sterke live acts en dj's uit binnen- en buitenland.
La Fête 040 zorgt ervoor dat jij jouw Koningsnacht én dag kunt afsluiten met hét lekkerste deep- en techhouse feestje van Eindhoven. Op 25 en 26 april kun je namelijk twee nachten achter elkaar terecht in de De Oude Rechtbank om tijdens La Fête D'Orange los te gaan.
Martin Garrix, bekend van de internationale hitsingle 'Animals', heeft vanavond een Edison gekregen in de categorie 'dance'. De vakjury, bestaande uit prominente namen uit de muziekwereld zoals Leon Verdonschot, Angela Groothuizen en Dave Minneboo van 538, noemde de 17-jarige DJ uit Amstelveen 'wereldwijd richtinggevend van het Nederlandse EDM-geluid'.
30 april 2014
The 20th Dance Valley · The Harder Styles
29 april 2014
The Waterline: Uniek festival in Fort Voordorp
26 april 2014
Danscafé de Praam organiseert DJ MIXwedstrijd
25 april 2014
Riff Raff met Deadboy en Murlo op 10 mei in Amsterdam
24 april 2014
Kabale und Liebe releaset album Realitivity tijdens driejarig bestaan I amtechno
Radio Rave op de Dam door verboden DJ's tijdens Koningsnacht
Laatste info Penoze live
23 april 2014
Mogelijk vertraging bouw A'dam Toren
Tijdens Koningsnacht- en dag in Groningen weer gratis los met duizenden hardstyle-liefhebbers
Gigantische hardstyle en house area's op Kingdance 2014 in Zwolle
Complete line-up Dance Valley bekend
Italiaanse techno held Marco Carola overmorgen in Toffler
21 april 2014
Kingsday Festival timetable en afterparty
18 april 2014
Chocolate Sunday zondag 4 mei in Cinema Rotterdam
De warmste indoor Blockparty is terug
17 april 2014
Kiesgrube opent dit weekend weer haar deuren
Penoze Live & The Prophet Louder Showcase
Met paasei gratis entree voor clubavond Burst
16 april 2014
Multigroove presenteert nieuw concept Toxic City
ONE · The Colors of ONE
Door Armin van Buuren en Philips ontwikkelde A5-PRO DJ headphones nu verkrijgbaar
15 april 2014
Artiesten mogen muziek online zonder tussenkomst van Buma/Stemra verkopen
Uptempo Events plant komende maanden drie events in 't Gooi
14 april 2014
Tweede editie Amsterdam Music Festival in Amsterdam ArenA
Aanstaande zaterdag Hardshock Festival · Laatste info
12 april 2014
Het Hard Carnival circus strijkt neer in Drachten
10 april 2014
Paris Chic
Remedy Sessions invites Belocca
Loudness · latest info
O.W.A.P. Paaszondag met international all star acid edition in Gashouder
9 april 2014
Beukgevaar viert derde verjaardag in Paard van Troje
7 april 2014
Sexed Up · Ghostriders met Pasen naar de Maassilo
Must in Van Nelle presents Roger Sanchez
Welcome To The Future keert terug naar Studio 80
6 april 2014
A1 Bassline brengt zijn frisse geluid naar Toffler
5 april 2014
Mute & Naked Lunch Invade Amsterdam
4 april 2014
Trancefamily met John O'Callaghan
Er is leven na HouseQlassics en Thunderdome: Hardcore Classics 1992-2002
Brutal Strength of the Northside in Iduna
Frontliner · All You Need is Hard in de Hollywood Music Hall
SubQuake slaat handen ineen met Engels bass-kanaal UKF
3 april 2014
Luister naar DOTF Reunion op Beatsessions
Steve Aoki, Martin Garrix, DVBBS, Carnage en Yellow Claw op tweede editie TIKTAK Festival
Eerste namen van nieuw Crazy Sexy Cool Festival bekend
2 april 2014
Eerste editie benefiet-koningsfeest Oranje Apen
The Advent op laatste Titty Twister in Perron 55
Dream Village 2014
1 april 2014
Nederlands succesvolste hiphop- en R&B-clubavond komt met eigen zomerfestival
La Fête d'Orange in Oude Rechtbank
Martin Garrix wint Edison in categorie dance