Partyflock
 
­ Nederland

A1 Bassline brengt zijn frisse geluid naar Toffler

gepubliceerd door , op
Jong talent A1 Bassline komt op zaterdag 12 april met zijn frisse geluid naar Toffler! Deze DJ en producer scoorde afgelopen periode een paar flinke hits op Dirtybird en Pets Recordings en belooft een grote jongen in de house scene te worden.

De naam A1 Bassline is er een die bekende belletjes laat rinkelen bij muziekliefhebbers over het gehele muzikale spectrum met zijn laatste EP release 'Breakaway' op Pets Recordings. Ook heeft hij inmiddels zijn sporen verdiend binnen de Dirtybird familie met zijn ritmische house producties en poogt hij een meer dieper house geluid voort te brengen op zijn eigen label 'Sourceunknwn' dat meteen zijn vermogen aanstipt om ook donkerdere techno elementen in zijn geluid te verwerken.


A1 Bassline Tighten Up Records mix for Found

Met tracks als 'Why Do You' en 'Intasound' en releases als 'Buoyancy/Falsehood EP' op Claude Vonstroke's Dirtybird label zette dit Britse talent al wereldwijd menig dansvloer in vuur en vlam. Meer recenter werk laat zien dat A1 Bassline ook prima kan samenwerken met andere talentvolle producer, wat resulteerde in een release met Bobby Champs en op dit moment werkt hij aan een project met Leon Vynehall die eind 2013 ook al in de tunnel stond. Verder wordt er nog materiaal verwacht op Dirtybird en dit toont des te meer dat A1 Bassline komend jaar naar nieuwe hoogtes gaat stijgen.


A1 Bassline – Intasound (Original) [Gruuv] 2013

Support Seethrough / Ben Fresh