Partyflock
 
­ Nederland

Eerste namen van nieuw Crazy Sexy Cool Festival bekend

gepubliceerd door , op
Sidney Samson, Shermanology, Gregor Salto en The Partysquad zullen tijdens het Crazy Sexy Cool Festival in de DJ booth te vinden zijn. Hiermee zijn de eerste namen van het gloednieuwe Crazy Sexy Cool Festival, dat op 20 juli plaatsvindt op het Rotterdamse Lloyd Multiplein, bekend. Het Crazy Sexy Cool Festival is onderdeel van Robin Rotterdam Unlimited. Verder zullen ook Jay Hardway, Billy the Kit, Franky Rizardo, Mitch Crown, Apster, Bobby Burns en Roul and Doors aanwezig zijn tijdens het festival. Tijdens Robin Rotterdam Unlimited zal met het Crazy Sexy Cool onderdeel een complete belevingswereld verrijzen die alle zintuigen prikkelt, met een mix van diverse stromingen binnen de dance-muziek. De complete line-up van het Crazy Sexy Cool Festival zal de komende weken bekend worden gemaakt.

Crazy Sexy Cool Festival
Crazy Sexy Cool staat voor een uitbundige mix van diverse stromingen binnen de dance-muziek, een samensmelting van verschillende sub-culturen en top entertainment. In de wereld van Crazy Sexy Cool is niks te gek. Crazy Sexy Cool daagt creatievelingen, kunstenaars en alle feestgangers uit om zich op 20 juli uit te dossen in de meest uitbundige outfits. Hoe gekker, hoe beter!

Offical Trailer: Step inside our World


Sidney Samson
Van R&B en hip hop naar 100% house music! Zo is de muzikale loopbaan van Sidney Samson in het kort te omschrijven. De Nederlandse DJ heeft al vele indrukwekkende hoogtepunten op zijn naam staan. De samenwerkingen met o.a. Steve Aoki, Afrojack en de Amerikaanse superster Will.I.Am bewijzen dat Sidney Samson een DJ is die zeker tot de Nederlandse top behoort.

Shermanology
De unieke sound van het DJ collectief Shermanology is te herkennen aan de vele invloeden van funk, jazz, soul in de mix met pakkende electronische dance. Shermanology heeft al op vele grote dance-festivals, in binnen- en buitenland, in de DJ booth gestaan en weet altijd het publiek in een staat van extase te krijgen met een energieke performance.

Gregor Salto vs Franky Rizardo
Met twee van de meest talentvolle DJ's samen achter de tafels van de DJ booth tijdens het Crazy Sexy Cool festival is het 100% zeker dat dit geldt als een absoluut hoogtepunt van het festival. Gregor Salto en Franky Rizardo zullen samen in een volledige set het publiek trakteren op de ultieme Crazy Sexy Cool beleving.

The Partysquad
Het Nederlandse DJ duo The Partysquad (Ruben Fernhout en Jerry Leembruggen) zorgt op elk festival voor een muzikale sensatie die een boost van energie loslaat op het publiek. Al ruim tien jaar zijn de mannen in de verschillende hitlijsten te vinden met ijzersterke hits.

Naast de eerder genoemde namen is ook de sound van Jay Hardway, MC Roga Billy the Kit, MC Mitch Crown, Apster, Bobby Burns en Roul and Doors op het Lloyd Multiplein te horen tijdens het Crazy Sexy Cool onderdeel van Rotterdam Unlimited.

De early bird tickets voor Crazy Sexy Cool Festival zijn nu voor €20 verkrijgbaar via koop tickets]. Na de early bird periode geldt het reguliere tarief van €27,50

Robin Rotterdam Unlimited
Het city event Rotterdam Unlimited is ontstaan uit twee pijlers van de Rotterdamse festivalagenda (Zomercarnaval, Dunya Festival) en kende in 2013 haar eerste editie met ruim 900.000 bezoekers. Het festival zal in 2014 plaatsvinden op 18, 19 en 20 juli en viert o.a. 30 jaar Zomercarnaval. Met Crazy Sexy Cool heeft Rotterdam Unlimited een nieuw onderdeel van toegevoegde waarde en kan een nog bredere doelgroep bedienen. Het overige programma van Rotterdam Unlimited wordt de komende maanden nog verder bekend gemaakt.

Robin Rotterdam Unlimited wordt georganiseerd door DUCOS Productions. DUCOS Productions is onder meer verantwoordelijk voor de organisatie van Parkpop, Night at the Park en DanceFloat