Partyflock
 
Nieuws · februari 2013
­ Nederland
Het is weer tijd voor NopeisDope XL en dit maal zal NopeisDope laten zien waarom zij de heerser van de nacht is. Na de twee megasuccessen in 2012 was het duidelijk dat NopeisDope in 2013 terug zou keren naar de dikste locatie van Nederland, de Maassilo.
Met bijna 21 jaar ervaring in het organiseren van succesvolle indoor events als Ghosttown en Eden Rave is voor Dance 2 Eden het moment aangebroken om de buitenlucht op te zoeken. Op zaterdag 1 juni 2013 presenteert Dance 2 Eden dan ook met gepaste trots de eerste editie van: Dance 2 Eden Outdoor – The Festival of the Harder Styles.
Rauw komt met BoysNoize Records nacht
donderdag 28 februari 2013
Op zaterdag 9 maart is het weer bal in Tivoli. Rauw viert de derde editie van haar tienjarig bestaan in samenwerking met Boysnoize Records, het platenlabel van Boys Noize. Het Berlijnse succeslabel stuurt twee van zijn favoriete sterren naar Rauw: Djedjotronic en SCNTST.
Op zaterdag 30 maart 2013 presenteert Radio Veronica de volgende editie van We all love 80's 90's 00's in Panama Amsterdam. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80, 90 en 00's in Panama!
In maart roert Escape zijn staart
woensdag 27 februari 2013
Ook deze maand staan er weer top DJ's in de beste club van Amsterdam! Resident Raymundo heeft namen als Billy the Kit, ROOG en Mark Junior uitgenodigd in de booth om er net als elk weekend tijdens Brainwash een groot feest van te maken!
P.O.R.N. presents Timeless Tradition
woensdag 27 februari 2013
Terug van nooit weggeweest, een traditie die nooit verouderd, een feest gericht op de liefhebbers van kicks & breaks, grensverleggend en nooit volgend: P.O.R.N. Op zaterdag 27 april kan je los gaan op no-Nonsense hardcore waar P.O.R.N. om bekend staat. In dit uitgebreide bericht update de organisatie wat je te wachten staat.
De Tijdmachine
woensdag 27 februari 2013
Nog een kleine week te gaan en dan staat De Tijdmachine weer voor de deur. Inmiddels is de machine van Professor Barabas afgestoft en worden de laatste tests uitgevoerd om aanstaande zaterdag een reis terug in de tijd te maken. De Kdanz in Schagen zal wederom het toneel zijn van deze wetenschappelijk verantwoorde fuif!
Zaterdag 2 maart 2013 neemt de nieuwe garde van Fusion Records het poppodium de Effenaar in Eindhoven flink onder handen. De krachtige beats van Code Black, energieke tracks van B-Front, rauwe kicks van Titan en vocale klanken van DV8 worden deze avond in volle vaart gepresenteerd.
Feesten met je gezicht in de zon en je voeten in de sneeuw, dat is Dutchweek Festival. Vanaf 27 april tot en met 3 mei wanen bezoekers zich geheel in oranje sferen in het Franse Val Thorens. Dan vindt Dutchweek plaats ter ere van de laatste wintersportweek van dit seizoen. Overal in het dorp zetten Nederlandse ondernemers de Hollandse gezelligheid op de kaart.
Breaking: Dance Valley is live
dinsdag 26 februari 2013
Dance Valley gaat op volle kracht vooruit: nieuwe acts, decors, line-up en look: in 2012 ging het roer volledig om. Back to the roots en wat een feest was het, jullie hebben de Valley weer ouderwets op zijn kop gezet! De 2013 editie wordt ook weer een uniek feest!
Op zondag 31 maart vieren we Metz'n allen Pasen en natuurlijk springt het stoerste feest op de zondag daar op in: Metz on the Beach in Strandclub View, Rockanje! Speciaal voor deze mooie dag zal Metz natuurlijk weer uitpakken.
De zaterdag van Club Vie is vernieuwend, fris & verrassend want ze zullen niet bekend maken welk van de onderstaande concepten er op welke datum is. Het kan dus zijn dat je binnenwandelt in de kleurrijke Neon Nights van Undercontrol of dat je welkom wordt gezongen in ROOG's House. Het enige wat je zeker weet is dat één van de roulerende concepten je een complete avond uit zal geven.
De line-up voor de kickoff van de aankomende vier edities van Gatecrasher Amsterdam in de Escape Club is bekend! Op vrijdag 22 maart zal niemand minder dan de Gatecrasher favorite, Marco V, tijdens deze eerste editie een speciale drie uurs set neerzetten
Derde editie van Mbeats in mei
zondag 24 februari 2013
Begin mei is het alweer tijd voor een nieuwe editie van Mbeats. Na twee succesvolle edities met één headliner, heeft Sound Shock nu voor iets anders gekozen, Sound Shock heeft namelijk in plaats van één headliner drie knallende artieste geregeld!
Moon Star Events presenteert jullie graag op 12 april een aantal talenten die samen met jullie tijdens deze reünie editie Pand 3 op zijn kop zullen zetten.
Flirt, Lolita Klup, Speed Freax en Superbimbo: eigenzinnige en creatieve feesten van Now&Wow die jarenlang de Rotterdamse uitgaansscene beheersten. Na een tijd van afwezigheid zijn de spectaculaire feesten gebundeld in één groot festival dat de Europese uitgaansscene twee keer per jaar op zijn grondvesten doet schudden met nieuwe secret dj's en artiesten. Op 13 april vindt weer een spectaculaire voorjaarseditie van het festival plaats.
Sensation goes into the Wild
donderdag 21 februari 2013
Op zaterdag 6 juli beleeft de Johan Cruijff ArenA de wereld-première van Sensation 'into the Wild'. De nieuwste show van 'The World's Leading Dance Event' staat helemaal in het teken van de jacht tussen man en vrouw. Het spel der verleiding begint in de prille avond en eindigt in het diepst van de nacht, als het dierlijk instinct de overhand neemt.
KNIP
woensdag 20 februari 2013
Sommige mensen hadden vorige week een onvergetelijke Valentijnsdag! Op een luchthaven ondergaan mensen een stresstest en hoe verleidelijk kan een marshmallow zijn!
Het Nachtspoor is een culturele speeltuin waarbinnen de beste dingen uit het leven gecombineerd worden op een van de meeste unieke locaties in Utrecht: Het Spoorwegmuseum. Op vrijdag 15 maart van 17:00 tot middernacht verzorgt een scala van Jonge Utrechtse muzikanten, DJs, kunstenaars en creatieven verzorgen een ultieme mix van interactieve ervaringen, nachttheater, installaties, performances, beats en visuele projecties.
Het zit er helaas alweer op! Dancefair heeft afgelopen weekend haar tweede (bijna) uitverkochte editie beleeft en is dankbaar voor de grote opkomst, de artiesten, de labels en de merken die op de beursvloer hun gear hebben laten zien. Dancefair trok in totaal 4600 bezoekers, 65 topartiesten en engineers die seminars en workshops gaven en 55 exposanten zoals Pioneer, Native Instruments en American DJ.
Het aftellen naar de vierde editie van Europa's grootste frenchcore evenement is begonnen. De kaartverkoop gaat als een trein en massa's frenchcore-, hardcore- en terrorfreaks vanuit heel Europa staan te popelen om deze nacht te mogen beleven: Maximaal losgaan in Nederlands hardste club: Crystal Venue. Lees verder voor de timetable...
Mr. Polska's eigen party-concept onder de titel 'Mr. Polska's Wildernis' was al bij de introductie een groot succes met een uitverkochte Patronaat in Haarlem. Inmiddels heeft de Pools-Nederlandse rapper besloten de Wildernis-avonden vaker te gaan organiseren en heeft hij voor de eerstvolgende editie de Amerikaanse Mad Decent artiest Riff Raff naar Nederland gehaald.
Zaterdag 16 maart 2013 organiseert NRG Events samen met DJ Ruffneck het evenement: Ravers Night. Na het succes van de eerste editie in Club Eclipse, Rotterdam kon een vervolg niet uitblijven. De beste early sounds zoals o.a: artcore, early rave en early hardcore gedraaid door de grootheden van vroeger.
Na de Bingo Players heeft nu ook Nicky Romero een Nederlands tintje gegeven aan de UK charts. De door Avicii & Nicky Romero geproduceerde hit 'I could be The One' staat nu officieel op de eerste plek in de toonaangevende charts in Groot Brittannië.
Hardcore4life latest info
maandag 18 februari 2013
Aanstaande zaterdag vindt de 2013 editie van Hardcore4life plaats. b2s is er helemaal klaar voor om in de Maassilo te Rotterdam een traditioneel snoeiharde editie neer te zetten! Hardcore4life presenteert het beste in hardcore, early rave, hardcore classics, industrial, frenchcore & terror, verdeeld over drie area's.
Na lang wachten is het dan zover, The The Dreamteam Feest in Rodenburg. Gizmo, Dano en Buzz Fuzz zullen deze avond hun oude hits laten horen en ook live optreden samen met Da Mouth of Madness. Keyboards en drumcomputers zijn weer uit de kast gehaald.
Vrijdagse nieuwstelex
vrijdag 15 februari 2013
Elke week verschijnen er wel berichten die te kort zijn om als persbericht te publiceren, maar die wel de moeite van het vermelden waard zijn. We verzamelen ze elke week en publiceren ze op de vrijdagmiddag. Kun je nog even helemaal up-to-date het weekend in!
Art is more than sound, it is expression. The ability to express oneself should never be limited to any one form. This time the path of expression takes us to near space. Noize Suppressor and StereoType take us 95,000 feet in the air to play hardcore for the first time ever in the upper atmosphere.
Vie verbouwt interieur en programma
donderdag 14 februari 2013
Groot nieuws in de dance scene: Club Vie is aan het verbouwen! En niet zomaar een verbouwing...de gehele maand februari zal de beste club van Rotterdam en omstreken haar deuren sluiten voor een complete nieuwe make-over in zowel de boven- als de benedenzaal. Wat er allemaal gaat gebeuren, blijft nog geheim en is pas te zien tijdens de Grand Opening op vrijdag 1 maart.
Op vrijdag 1 maart is het alweer tijd voor wederom een extra speciale editie van Soixante Neuf 040. De afgelopen editie waren supersterren Marques Houston en Horace Brown live on stage en ook deze keer mogen jullie zoals altijd weer iets spectaculairs van Soixante Neuf verwachten.
Na een spetterende editie in 2011, die bij iedereen nog in het geheugen gegrift staat als een onvergetelijke en gruwelijk harde nacht vol met de vetste frenchcore en terror, hebben The Sickest Squad en Noisekick wederom de handen ineen geslagen om dit op 4 mei 2013 nog eens dik over te doen.
Get ready for some Freestyle Madness
woensdag 13 februari 2013
Aanstaande zaterdag 16 februari 2013 is het eindelijk tijd voor het feest Freestyle Madness in Club Eclipse, Rotterdam. Heel de nacht de lekkerste oldschool, retro jump, early rave, early hardstyle, hardcore en meer! Beter te benoemen onder de naam; Freestyle (!) De locatie barst zaterdag letterlijk uit zijn voegen.
Zeven stages; tientallen DJ's en live acts, een flinke dosis vermaak en misschien wel de mooiste locatie van Nederland: welkom op de tiende editie van Free Your Mind Festival! Terug op de oude historische locatie Stadsblokken viert Free Your Mind op zaterdag 1 juni haar tiende verjaardag. Vandaag geeft de organisatie de eerste DJ's en live-acts prijs, want 'wie jarig is, trakteert!'
Bassball is een nieuwe dansavond. Vrijdag 22 februari vindt de eerste editie plaats in het café van het Patronaat in Haarlem. Op Bassball staat muziek met Dikke Baslijnen centraal. Hedonistische disco, scheurende drum and bass en de nieuwe slo-mo sound, allemaal hebben ze gemeen dat de muziek gedragen wordt door de bas.
Op 18 en 19 mei zal voor de tweede keer het Transformatorhuis in Amsterdam omgetoverd worden tot een spectaculair trance decor waarbij de industriële sfeer van deze prachtige locatie een groot onderdeel van de entourage is. Een locatie gelegen op het Westergasterrein waar twee dagen lang alles in het teken staat van trance, trance en nog eens trance!
Zaterdag 23 februari zal de Bla Bla madness, na het spectaculaire 6-jarig bestaan, na weer een klapper van een vervolg krijgen met wederom een line-up van internationale toppers. Naast Bla Bla's El Mundo zal de welbekende Italiaanse deep house koning Idriss D Nederland weer bezoeken.
The champagne society
zaterdag 9 februari 2013
Voel jij je thuis op plekken waar het bruist, zowel in, als buiten je glas? Dan pas jij naadloos in The Champagne Society. Soigne & Café Bon Bon vinden het hoog tijd om het Gooi weer een écht exclusieve avonden uit te bieden. Niet zomaar een feestje, maar een complete verzorgde avond voor een publiek met elegantie en stijl.
Qapital | Website & Line-up
vrijdag 8 februari 2013
We have been living a life surrounded by lies and deceit, inflicted by a system that's spinning out of control
Op vrijdag 1 februari startte de kaartverkoop van Wasted Festival 2013. Dit ging niet onopgemerkt voorbij, de eerste 200 early-bird tickets waren namelijk binnen 12 uur al uitverkocht. Vlak voor de start van de kaartverkoop maakte ITSOTC Events een groot gedeelte van de line-up bekend.
Komende zondag is het weer tijd voor het jaarlijkse carnavalsfestijn in Crystal Venue. Trek je foutste outfit aan en kom ook mee feesten op de hardste Hardcore, Frenchcore en Terror. Nodig al je vrienden uit en neem al je vriendinnen mee, dit feest is namelijk GRATIS!
A-Bomb: The Underground Detonation
donderdag 7 februari 2013
Niet langer getreurd voor mensen in de Noorderkempen, na hun geslaagde expeditie naar het buitenland hebben de jongens van Sounds of the North hun koppen nogmaals bij elkaar gestoken voor een nieuwe editie van A-Bomb, The Underground Detonation.
Citymoves is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van Nederlands meest geliefde stadsfestivals. Zorgt de Koninginnedag-editie in Leiden al jaren voor uitzinnige taferelen, ook in Den Bosch gaat het steevast los. Zodoende keert het evenement dit jaar terug in superieure vorm; een gloednieuwe locatie aan de ene kant, meer areas aan de andere.
Alda Events genomineerd voor IDMA
woensdag 6 februari 2013
Alda Events is genomineerd voor een de Internationale Dance Music Awards (IDMA) in de categorie Beste Event Promoter wereldwijd. IDMA is een belangrijke award show voor de dance en elektronische muziekindustrie
R&B All Stars
woensdag 6 februari 2013
Zaterdag 23 februari is het tijd voor een extra speciale B-DAY editie van één van de grondleggers van r&b all stars! Mister Gio himself is jarig en zal deze avond door een All stars team van deejays en mc's in de watten worden gelegd.
Afgelopen december maakte Music Made Addictz Events een belangrijke stap om hardstyle weer terug te brengen naar de Korenmarkt in Arnhem. Dit resultuurde in de XXL edities waarbij Frequencerz de taak had om het tot een succes te helpen, en dat is absoluut gelukt zowel de dj's als bezoekers hadden het enorm naar hun zin. Vanwege dit enorme succes gaat Music Made Addictz Events een stap verder.
Balans is niet alleen het technolabel van Darko Esser, maar ook een clubconcept dat hij door heel Nederland en zelfs daarbuiten organiseert. Muzikaal is de avond stevig geworteld in de diepere en rauwere vormen van techno, maar uitstapjes naar andere genres en stijlen worden ook zeker niet geschuwd. De artiesten hebben altijd een connectie met Darko. Dat kan persoonlijk zijn, maar ook bewondering of natuurlijk allebei.
Dancefair, hét evenement voor dj's, producers, dance ondernemers en muziekliefhebbers, maakt zich klaar voor haar tweede editie in de Jaarbeurs te Utrecht op 16 en 17 februari 2013. In tien hypermoderne conferentiezalen zullen een honderdtal aan workshops, panels en seminars over het dj, producer en evenementenorganisatie vak aan bod komen. Artiesten van wereldfaam zoals o.a. Nicky Romero, Laidback Luke, D-Block & S-te-Fan, Frontliner, Kaiserdisco en Marc Romboy zijn reeds bevestigd
Nooit eerder konden de Hollanders een officiële Bonzai classics beleven, maar daar komt op 27 april verandering in. Bonzai en Minority slaan de handen ineen en staan garant voor een onvergetelijke knaller in de grote zaal van de Eindhovense Effenaar.
Paksoi
vrijdag 1 februari 2013
IJs, sneeuw, kou, erwtensoep, koek & zopie, schaatsen, glühwein, Jägermeister, ijspegels, gladheid, zout, sneeuwballen, sleeën, koude handen en nog veel meer. De vorst is net afgetreden en Paksoi introduceert alweer een nieuwe vorstperiode.
BKJN Events events & Dr. Peacock presenteren het grootste frenchcore feest ter wereld. Check hierbij de line-up en allerlaatste nieuwtjes...
28 februari 2013
Spraakmakende trailer NopeisDope XL · We own the night
Dance 2 Eden Outdoor · The Festival of the Harder Styles
Rauw komt met BoysNoize Records nacht
We all love '80's '90's 00's tijdens Paasweekend in Panama*
27 februari 2013
In maart roert Escape zijn staart
P.O.R.N. presents Timeless Tradition
De Tijdmachine
ST8MENT 2 maart in Effenaar · Timetable & info
26 februari 2013
Spectaculaire feesten in de Franse sneeuw tijdens Dutchweek Festival
Breaking: Dance Valley is live
25 februari 2013
Metz neemt Rotterdamse house-koning Benny Rodrigues mee naar Rockanje
Club Vie presenteert nieuwe maandprogramma na verbouwing
24 februari 2013
Marco V draait drie uur tijdens Gatecrasher Amsterdam
Derde editie van Mbeats in mei
23 februari 2013
Moon Star Events presenteert op 12 april Turning Point
21 februari 2013
Spectaculaire voorjaarseditie Now & Wow Fest
Sensation goes into the Wild
20 februari 2013
KNIP
Het Nachtspoor: de nieuwe creatieve avondparade van Utrecht
Tweede editie van Dancefair groots succes
Frenchcore s'il vous plaît! timetable
19 februari 2013
Mr. Polska's Wildernis krijgt vervolg
DJ Ruffneck presents Ravers Night part 2
18 februari 2013
Nicky Romero zorgt weer voor Nederlands succes in UK charts
Hardcore4life latest info
I AM Entertainment en Gizmania Records presenteren zaterdag The Dreamteam in Club Rodenburg
15 februari 2013
Vrijdagse nieuwstelex
Noize Suppressor presents Hardcore off the Planet
14 februari 2013
Vie verbouwt interieur en programma
Soixante Neuf 1 maart naar Bermuda Eindhoven
13 februari 2013
The Sickest Squad vs Noisekick line-up
Get ready for some Freestyle Madness
12 februari 2013
Eerste namen tiende Free Your Mind Festival
Bassball: nieuw evenement brengt een ode aan de baslijn
Quest4Trance Pinksterweekend met veel internationale trance-artiesten
11 februari 2013
Daniel Sanchez Presents Bla Bla met Livio & Roby
9 februari 2013
The champagne society
8 februari 2013
Qapital | Website & Line-up
7 februari 2013
Wasted Festival 2013: Line-up update en DJ-contest hardstyle 2005-2010
Carnaval: Bloody Sunday · Fucking confetti
A-Bomb: The Underground Detonation
Citymoves beweegt zich op nieuw terrein
6 februari 2013
Alda Events genomineerd voor IDMA
R&B All Stars
3 februari 2013
Music made Addictz Events gaat een stapje verder
De diepte in tijdens de nieuwe Balans in de Melkweg
1 februari 2013
Internationale dj sterren bevestigd voor Dancefair 2013
Bonzai Classics in de Effenaar in Eindhoven
Paksoi
Vive la Frenchcore · We like it Hard