Partyflock
 
­ Nederland

The champagne society

gepubliceerd door , op
The Champagne Society
4 februari 2013
Secretive, Sophisticated, Confident and Elegantly Done is The Champagne Society
Voel jij je thuis op plekken waar het bruist, zowel in, als buiten je glas? Dan pas jij naadloos in The Champagne Society. Soigne & Café Bon Bon vinden het hoog tijd om het Gooi weer een écht exclusieve avonden uit te bieden. Niet zomaar een feestje, maar een complete verzorgde avond voor een publiek met elegantie en stijl.

Al een aantal weken gaan de geruchten over een samenwerking tussen event organizers Soigne en Café Bon Bon.

De heren achter deze twee succesvolle concepten zijn; Marc Evenhauz, Marcus Huijzer en Niels Perier.

"Marc; Marcus en ik vormen al geruime tijd samen een dj duo en zijn de founders van het dance concept Café bonbon. Vanuit een boeking op Superstars kwamen we in contact met Niels. Al meteen hadden we een klik met zijn drieën en spraken we over 't Gooi. Met name het hedendaagse uitgaan klimaat kwam ter sprake, wij vonden dat het er nogal stil was voor de 25 plussers. We misten gezamenlijk een avond waar we zelf graag naar toe zouden gaan."

Niels haakt hierop in: "De Soigne avonden die ik vroeger met veel succes in Musk organiseerde, deze avonden miste ik. Een avond waarbij vrouwen special nieuwe kleding gingen kopen en mede hierdoor de mannen ook extra moeite gingen doen om er tip top uit te zien om zo indruk te kunnen maken op de klasse vrouwen welke Soigne elke keer weer bezochten. Het was een avond die ik organiseerde, maar het beleefde als de beste avond in 't Gooi waar ik elke keer als bezoeker graag naar toe wilde gaan."

Marc vult hierop aan; dat ook Café Bon Bon is ontstaan uit een honger naar een avond waar ze zelf graag naar toe zouden willen gaan als bezoeker, met een hoog niveau qua publiek en gericht op de 25 plussers.

Door verschillende omstandigheden had het publiek even niks meer vernomen van beide concepten. En juist door de vraag vanuit beide achterbannen, begonnen de kriebels weer.

Marcus: "Tijdens de gesprekken die we onderling telkens hadden merkte we steeds meer het enthousiasme om 't Gooische publiek weer een klasse avond te bieden. Niels melde telkens hoe enthousiast hij is over Shore Club. Dat hij een locatie vind die het Musk gevoel geeft. Een locatie waar je niet met je standaard spijkerbroek binnen stapt. En dus al gauw ontstonden er plannen en ideeën om gezamenlijk 't Gooische uitgaan weer op te laten bloeien. Vol klasse, exclusiviteit en fashion."

The Champagne Society
En zo na veel geruchten presenteren Soigne & Café Bon Bon vol trots The Champagne Society in de Shore Club te Huizen op zaterdag 2 maart. Een exclusieve avond van 22:00 uur tot 04:00 uur, vol met entertainment, top acts en uiteraard heel veel Champagne. Begin je al terug te denken aan de succesvolle Soigne & Café Bon bon avonden, zorg dan dat je alvast je planning begint te maken, koop je tickets, want er zijn er maar 200 tickets te koop. Maak je afspraak bij de kapper, zorg voor een nieuwe outfit, pak een extra zonnebank, kortom zorg ervoor dat je er Secretive, Sophisticated, Confident and Elegantly Done uit ziet zaterdag 2 maart. Tickets zijn online te koop via koop tickets of via Shore Club zelf.

Diner&Dance&Stay
The Champagne Society is een complete avond beleving. Wil je voordat je met je glas champagne op de dansvloer staat eerst een hap eten? Bel dan met Shore Club, vermeld The Champagne Society en diner volgens The Champagne Society richtlijnen. Na The Champagne Society geen behoefte om het prachtige Nautisch Kwartier te verlaten, reserveer dan een hotel kamer bij het Fletcher Hotel, welke naast Shore Club gelegen is.

It's a Society, It's Secretive, Sophisticated, Confident and Elegantly Done

2 maart | 22.00 – 4.00 u | Shoreclub Huizen | leeftijd: 25+ |