Partyflock
 
­ Nederland

A-Bomb: The Underground Detonation

gepubliceerd door , op
A-Bomb
22 december 2012
FeestA-Bomb · The Underground Detonation
Datumzaterdag 30 maart 2013
LocatieGovio Site
Niet langer getreurd voor mensen in de Noorderkempen, na hun geslaagde expeditie naar het buitenland hebben de jongens van Sounds of the North hun koppen nogmaals bij elkaar gestoken voor een nieuwe editie van A-Bomb, The Underground Detonation. Dit maal in het rustige Kalmthout, gelegen niet ver van de Nederlandse grens en dus makkelijk bereikbaar voor alle fans van het betere, industriële werk. Wat deze editie extra speciaal maakt is dat het dit maal om een verjaardag editie gaat Jeffius zal namelijk op deze datum zijn 22 kaarsjes uitblazen en dat kan niet ongezien blijven.

Dat Sounds of the North niet aan hun proefstuk toe is hebben ze al meerdere malen bewezen en hun oog voor een degelijke line-up met dito locatie zal ook deze keer niet teleurstellen. Daar ze gekend zijn voor hun duistere smaak was het al snel duidelijk welke headliner er dit keer in huis moest worden gehaald, niemand minder dan The Outside Agency zullen een DJ set verzorgen en de kempen op hun grondvesten doen daveren. Deze twee pioneers in hun genre hebben geen introductie nodig, een vloeiende overgang tussen Industrial, Crossbreed en rauwe Drum & Bass zorgt ervoor dat ze nergens ongehoord vertrekken.
Een goede soldaat vecht echter niet alleen en dat is ook dit keer waar, niemand minder dan Peter Kurten zal de dansvloer op zijn grondvesten doen daveren. Meest bekend voor zijn excentrieke Drum & Bass geluid laat hij geen enkele oorschelp onberoerd.
Als aanvulling voor deze reeds gruwelijke line-up hebben ze gekozen voor iemand die het afgelopen jaar naam en faam heeft geëist met zijn magnifieke producties. U leest het goed, ook Dither zal achter de draaitafels kruipen om deze avond nog onvergetelijker te maken.

Alle voorgenoemde heren zullen worden ingeleid en vervolgd door een speciale selectie herriemakers. De avond wordt rustig opgebouwd met wel bekende namen, namelijk met Biomek, Deadly Sin, Khaoz Engine, Dazed, Krauser, Orange Bud, Ruvis en natuurlijk Jeffius. Niemand minder dan de birthdayboy himself zal nog een extra set neerzetten samen met D-fact onder The Negotiators, wat tevens hun eerste set zal zijn.

Dit alles zal doorgaan in Govio te Kalmthout voor een democratische prijs van 13€ in VVK (excl fee). Govio is makkelijk te bereiken met de trein (lijn Antwerpen - Roosendaal) en de bus (de lijn 670). So don't miss out!



Line-up:


Tickets:
Te verkrijgen aan €13 (excl fee) bij koop tickets, Primera en Free Record Shop

facebook partyflock

9 opmerkingen

Waarschijnlijk aanwezig! (Y)
Artiest Ruvis
Kom wel even kijken.
 
Kom wel denk ik wel kijken.. tis toch om de hoek :'D
Artiest Biomek
Misschien kom ik wel even kijken nadat Biomek is geweest. Flapdrop joh!