Partyflock
 
­ Nederland

Nicky Romero zorgt weer voor Nederlands succes in UK charts

gepubliceerd door , op
Nicky Romero zorgt weer voor Nederlands succes in UK charts
18 februari 2013
ArtiestNicky Romero Site
Het was een kwestie van tijd, maar de door Avicii & Nicky Romero geproduceerde hit 'I could be the One' staat nu officieel op de eerste plek in de toonaangevende charts in Groot Brittannië. Eerder doorbrak de track al de magische grens van 12,5 miljoen views op YouTube/VEVO, het lijkt erop dat de Zweeds-Hollandse collab steeds grotere golven begint te maken.

Symbolischer kon het niet. Precies een jaar nadat de originele track door Pete Tong werd opgepikt in zijn Essential Selection-radioshow breekt het nummer nu groter door dan ooit. Destijds getiteld 'Nicktim' was het in februari 2012 een opvallend nieuwe productie, gemaakt door de Zweedse hitmachine Avicii en Nederlander Nicky Romero. Beide dj's wisten hun energie en gevoel voor een groot, meeslepend geluid perfect samen te brengen, resulterend in een ultiem anthem voor de hedendaagse EDM. Nadat Zweedse popzangeres Noonie Bao haar vocalen toevoegde kon de zegetocht van 'I could be the One' beginnen, momenteel is de track één van de grootste cross-over hits in de charts.

Nicky Romero beleefde in 2012 ongetwijfeld het beste jaar uit zijn carrière. Romero scoorde vorig jaar flink met de track Wild One Two (samen met David Guetta en Sia), werkte samen met Rihanna aan haar nieuwe album Unapologetic, hij kwam binnen als hoogste notering in de DJMag Top 100 (nummer 17) en schitterde op festivals als Tomorrowland (België), UMF (Miami), Energy (Amsterdam), EDC (Las Vegas), Electric Zoo (New York) en zijn ook zijn aanstaande residency in The Light in Las Vegas, in het prestigieuze Mandalay Bay Casino. Nu is er dus 'I could be the One', een track waarmee de dj het nieuwe jaar ambitieus is gestart, er lijkt voorlopig geen einde te komen aan de stootkracht van deze grensoverschrijdende hit.

Officiële videoclip:

4 opmerkingen

 
- Fuck School (verzonnen titel)
- Nicktim (instrumentale mix)
- Stranger (vocale mix)
- I Could Be The One (vocale mix)

:lol:

Anyway.. Erg tof dit voor beide heren! :D En natuurlijk ook een beetje voor de Nederlandse muziek ;)
De Vocals van 'Fuck School' blijf ik nog steeds meezingen hahaha
Goed bezig (Y)
 
Wat een baas is het ook.