Partyflock
 
Nieuws · september 2012
­ Nederland
Zaterdag 10 november strijkt Dirty House dan ook neer in de Matrixx te Nijmegen, waar de eerste editie van 'Dirty House – 5 year anniversary' zal plaatsvinden.
24 september startten de GGD Amsterdam, Jellinek/Unity, Adviesburo Drugs en de dance-scene de GHB-campagne Out gaan is nooit ok. Een belangrijk risico bij GHB-gebruik is out gaan (bewustzijnsverlies). De campagne moet dan ook leiden tot beter geïnformeerde GHB-gebruikers met als doel verantwoord gebruik van GHB om zo out gaan te voorkomen.
Dirty Dutch Exodus zal Zaterdag 8 december de O2 Academy Brixton in London aandoen. Dat maakten organisatoren Dirty Dutch, ID&T en Lock 'n Load gisteren bekend.
Awakenings is voor het eerst te vinden in het ADE-programma en opent het ADE op woensdag 17 oktober met een absolute knaller van een feest. De party staat in het teken van Global, de wekelijkse radioshow van Carl Cox met wereldwijd veertien miljoen luisteraars. De show bestaat tien jaar bestaat en de vijfhonderdste aflevering word deze nacht live uitgezonden vanuit de Gashouder.
Sander van Doorn gaat los in Escape
vrijdag 28 september 2012
Met Sander van Doorn @ Escape brengt onze dance-grootheid op woensdag 17 oktober een spetterend vervolg op zijn jarenlange uitverkochte clubavonden. Hier presenteerde hij steevast de nieuwste muziek op en rond zijn label Doorn Records, excursies makend langs de meest uiteenlopende stijlen, van house tot techno, altijd een frisse blik werpend op de hedendaagse EDM.
Hell's Basement
donderdag 27 september 2012
Vrijdag 5 oktober zal er een nieuwe editie van Amersfoorts hardste hardcore-evenement plaatsvinden. Hell's Basement heeft in de afgelopen jaren vele succesvolle edities gehad. De trouwe bezoekers weten dan ook wat ze op Hell's Basement kunnen verwachten: goede artiesten, een gevarieerd programma, een topsfeer en goed geluid.
Dat B.I.T.C.H populair is kun je nu wel weer merken. Alle online tickets waren gisteren al uitverkocht. Dus via internet zijn de kaarten niet meer te krijgen, maar er zijn nog kaarten bij de bekende voorverkoopwinkels. In dit bericht een lijst met de bekende voorverkoopwinkels door heel Nederland. Bel ze, want de kaarten liggen klaar voor jullie!
Het is ongelooflijk maar waar; de allerlaatste super early bird tickets zijn al uitverkocht! Iedereen wil profiteren van deze mooie prijs en iedereen wil er bij zijn. Alle early bird tickets waren in een razend tempo uitverkocht! Om iedereen na alle dure festivals toch nog een kans te geven om voordelig naar dit fantastisch feest te gaan, zijn er nog 100 extra vroegboekkortingskaarten beschikbaar gesteld
Aanstaande zaterdag, 29 september, is het eindelijk zover, dan gaat het dak eraf in sportcomplex Merwestein. De allergrootste dj's verzamelen zich om in dit splinternieuwe concept hun dikste sets neer te zetten en Immortals – Rise of the Gods op de kaart te zetten als het hardcore event van de provincie Utrecht en omstreken.
Na deze zomer twee uiterst succesvolle area's te hebben gehost op Ultrasonic- en een uitverkochte Summerlake Festival, is PT Events druk bezig met de voorbereidingen van het spectaculaire Grotesque Indoor Festival 2012. Op zaterdag 10 november gaat het gebeuren. Grotesque haalt met haar driejarig jubileum het festivalgevoel naar de Rotterdamse Maassilo.
Na twee uitverkochte edities op het Westergasfabriekterrein, verhuist Chateau Techno naar een nieuwe locatie, slechts tien minuten vanaf Amsterdam Centraal. Door uit te wijken naar een oude fabriekshal kunnen op vrijdag 16 november honderden feestgangers hun hart ophalen aan een hoogstaand technofeest met een dito line-up en aankleding.
Get on Down in de Kring & Club Up
dinsdag 25 september 2012
Na twee feesten in Pand14 en Hem Kelder is G | O| D III in Up & De De Kring op zaterdag 6 oktober. Thou Shall Dance' is het eerste gebod van G | O | D.
Hardcore-heads opgelet. De QORE 3.0 website is online! Om je voor te bereiden op de chaos die zich op 3 november in de legendarische Heineken Music Hall zal voltrekken, heeft een aantal QORE 3.0 artiesten hun duistere intenties in een minimix vertaald.
Thrillogy 2012 update
maandag 24 september 2012
Over iets meer dan een maand zullen de hallen van de Jaarbeurs het zwaar te verduren krijgen tijdens Thrillogy. De gehele nacht zullen de drie helden van dit jaar samen met hun zorgvuldig samengestelde line-up het beste op het gebied van hardstyle, raw hardstyle en Hardcore laten horen. Zatox, Crypsis en Mad Dog kijken er enorm naar uit en b2s natuurlijk ook!
Darkraver & Nosferatu B-day party
zondag 23 september 2012
Steve Sweet, in de weekenden beter bekend als The The Darkraver, is jarig en dat zullen we weten ook! De jubilaris is 25 jaar actief op de zaak en dat verdient een bedrijfsfeestje. Wie jarig is trakteert dus de hij pakt de gelegenheid met beide handen aan om zijn verjaardag samen met Nosferatu te vieren met een supergezellig feestje in het zuiden!
De Lichtfabriek laat er geen gras over groeien en heeft een prachtig programma samengesteld. Feesten met een knipoog en een dosis humor, zo luidt het devies bij het vieren van het oktoberfest.
In de trailer van Ghosttown 2012, dat op 3 november in de Utrechtse Central Studios plaatsvindt, hoorde je er al een preview van het door Dr. Rude geproduceerde Ghosttown anthem van dit jaar. De track is een schoolvoorbeeld van 'retrocore': early hardcore, geproduceerd met behulp van de soft- en hardware van vandaag. De echte early sound, het productieniveau van nu.
What the fuck is this?
donderdag 20 september 2012
De afgelopen dagen verspreidde een onbekend virus zich over festivals, feestjes en het internet. What the fuck is this greep om zich heen en liet feestgangers in verwarring achter. Vandaag krijgen jullie het antwoord, het medicijn: This is Hardcore, het grootste en meest diverse hardcore-collectief dat de wereld ooit gekend heeft!
Prspct XL 16
donderdag 20 september 2012
After the mega successful XL 15 indoor festival edition in May of this year at the Maassilo, Rotterdam. PRSPCT heads back to the Factory 010 club on the 10th floor of this amazing building to bring you: Prspct XL 16 – The Apocalyptic Uprising.
De tweede editie van het Heart for Hardstyle evenement komt er weer aan! Robots, electronica, verroeste kettingen. Dit is allemaal nog maar het begin! Vrijdag 21 September gaat iedereen weer genieten met deze nieuwe editie van dit hardstyle feest.
Vorig jaar werden er vele mysteries en raadsels onthult in de tempel van Heart for Hard: Elements. Dit jaar staat er weer iets te gebeuren. De geheime taal die de teksten deden verhullen in een eerder gevonden poster, zijn ontcijfert.
Aanstaande zaterdag 22 september zal Beachclub Fuel weer keihard schudden op zijn grondvesten tijdens de eerste editie van NRG Festival. Van 12:00 tot 00:00 zullen de rauwste hardstyletracks voorbij komen. Geniet nog van de laatste zonnestralen en ontsnap nog even aan het dagelijkse leven! Koop gauw je kaartje en ga knallend de zomer uit!
Na zonneschijn komt r_AW
maandag 17 september 2012
De doorgewinterde bezoeker kan zijn klok er op gelijk zetten, eind september is het tijd voor de hardste club avond van Nederland, Club r_AW!
Wil jij deze zomer knallend afsluiten?! Duhhh! Wie niet?! Zet vrijdag 21 september dan maar vast in je agenda. Dit belooft de heetste Starfuckerz editie óóit te worden.
Goed nieuws! Volgens alle weerberichten wordt zondag de mooiste dag van de week. De temperatuur komt boven de 20 graden en er zijn veel zonnige periodes. Dit is dus het ideale moment om te genieten van één van de laatste zomerse strandfeestjes van dit jaar.
Met nog een dikke maand te gaan stevenen we af op een nieuwe editie van Indicator en deze editie zal anders zijn dan jullie gewend zijn. Er was al aangegeven om voor deze editie dikker uit te pakken als ooit te voren en de reden daarvan is de viering van het vijfjarig bestaan van Indicator.
Een volle twee weken geleden vond de negentiende editie plaats van Mysteryland op het voormalige Floriade terrein in Haarlemmermeer, waar 60.000 bezoekers konden genieten van een groot aantal acts verdeeld over veertien podia. De afgelopen twee weken is Mysteryland druk bezig geweest met de algehele nabeleving van het festival en met trots presenteren ze dan ook vandaag de aftermovie van 2012.
BED opent haar deuren in Brabant
donderdag 13 september 2012
Al meer dan tien jaar is BED een begrip in Rotterdam. Het publiek weet de hotspot inmiddels moeiteloos te vinden voor een heerlijke lunch, uitgebreid diner, sfeervolle borrel of voor een gezellige avond uit. Vanaf volgende week kan ook Brabant kennis gaan maken met de kwaliteit, sfeer en beleving die kenmerkend zijn voor BED.
Shocking act op Bizarre: man met vagina
donderdag 13 september 2012
Na de mooie zomervakantie heeft de organisatie van Bizarre besloten om iedereen nog een laatste kans te geven om voor een mooie prijs naar Bizarre te komen. Denk niet dat de tickets niet goed lopen, want de tickets gaan nog veel harder als de vorige edities!
Op vrijdag 19 oktober vindt de zesde Amsterdamse editie van Brainburst plaats. En om dit evenement extra speciaal te maken is ervoor gekozen om deze in de favoriete locatie van Strength of Unity, Societeit De Lax te geven.
Summer ain't over until sunset
donderdag 13 september 2012
'Summer ain't over until Sunset!' Wie zijn festivalseizoen goed wil afsluiten, kan er op zaterdag 22 september maar bij zijn op De Lilse Bergen. Sunset Festival bereidt zich immers voor op een topeditie. Met een van 's werelds populairste dj's van dit moment: Afrojack! Maar dat is lang niet alles!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 12 september 2012
Terwijl we wachten op wie ons landje zal gaan besturen de komende jaren, doden we de tijd met onze KNIP! Deze week zie je een viral voor Tic Tac, zie je doelpunten met juichen in special effects en beantwoordt Trimbos de vraag waarom sommige mensen 'out' gaan van drugs. Uiteraard ook weer een ontdek je plekje en Ten seconds of sound.
VIP uitnodiging Creations Deluxe
woensdag 12 september 2012
Champagne en sushi, gezellige mooie mensen, muziek verzorgd door Nederlands beste deejays, ondersteund door prachtige danseressen en altijd spontane gastvrouwen. dit alles op een zeer stijlvolle intieme locatie!
et techno genre en haar subgenres zullen op passende wijze worden vertegenwoordigd op vrijdag 19 oktober 2012 in de fameuze Melkweg in Amsterdam, door een van de meest gezaghebbende techno pioniers wereldwijd: Dave Clarke.
Solar Weekend geeft kunstwerken uit het festivaldecor een nieuw leven op Magneet Festival. Co-creatie en hergebruik staan immers voor beide organisaties hoog in het vaandel. Dat maakten de organisaties Extrema Network en Magneet zojuist gezamenlijk bekend.
Aanstaande vrijdag 14 september is de kick-off van de maandelijkse Loesoe avond in LUX! Elke tweede vrijdag van de maand nodigen Mr. Loesoe en Doe//rak Events alle rave-teefjes en -neefjes uit om te komen dansen en springen op de beats van Nederlands eigen house pioniers in the making!
Hardwell schrijft een wedstrijd uit onder zijn fans. Zij mogen zelf creatief aan de slag om een akoestische versie te maken van zijn hit single '(Call Me A) Spaceman'. De winnende inzending krijgt bovendien een prominente plek in Hardwells Electric Zoo aftermovie dat afgelopen weekend plaatsvond in New York. Dit zal veel aandacht geven voor de maker van de akoestische versie, op wereldwijd niveau. Hardwell beoordeelt zelf alle inzendingen en kiest de uiteindelijke winnaar.
Volledige line up Moments bekend
zaterdag 8 september 2012
De line-up voor Moments op 10 november in de Factory 010 is compleet! Kosten nog moeite worden gespaard om er over twee maanden een memorabele avond van te maken.
Het Rotterdams Philharmonisch Orkest, technoproducer Secret Cinema en Ted Langenbach (NOW & WOW) slaan op 13 oktober de handen ineen voor het Advanced Music Fest Blown Away.
Apenkooi presenteert Beestenboel
vrijdag 7 september 2012
Apenkooi viert Dierendag 5 oktober met jullie in een grote Beestenboel editie. De WesterUnie en WesterLiefde worden volledig omgetoverd tot een beestachtige plek om helemaal los te gaan.
Nothing Harder
donderdag 6 september 2012
20 oktober 2012 wordt een gedenkwaardige datum voor Etten-Leur en omstreken. Want na de opening van Eventcenter Raggazzi in september is het dan eindelijk tijd voor het eerste echte harde feest in het mooie gebouw wat de meeste mensen nog kennen als de voormalige club Zalinaz: Nothing Harder 'the true definition of frenchcore'.
Na vier succesvolle edities, vindt de allerlaatste Ibiza Expressions van dit jaar plaats tijdens het internationale Amsterdam Dance Event 2012. Voor deze allerlaatste editie zijn speciaal uit Ibiza deejays The Gee & Tommaso Favretto overgevlogen.
Freaks opgelet! Het nieuwe clubseizoen is begonnen en de dagen worden korter en donkerder, kortom: de ideale omstandigheden voor een hele dikke editie van Midnight Freaks in AIR.
Op 21 september zullen DVS1 en Peter Van Hoesen hun debuut gaan maken in Rotterdam. Deze twee heren zullen gaan neerstrijken in de beste underground locatie die Rotterdam te bieden heeft, namelijk Perron.
Tieners op Plafonddienst
woensdag 5 september 2012
Het komt niet vaak voor dat op een avond de gemiddelde leeftijd achter de knoppen onder de 20 jaar ligt. 15 September is dat wel het geval in Club Up tijdens Plafonddienst.
Fuel haalt twee trance-zwaargewichten naar het Bloemendaalse strand voor de official Closing van Beachclub Fuel op zondag 23 september. Het gaat hier natuurlijk over niemand minder dan Aly & Fila & Sied van Riel.
Aanstaande zaterdag is het weer tijd een helemaal uit je plaat te gaan in Harders Plaza! Met de uitverkochte vorige editie nog vers in het gehouden, zal ook deze editie weer een lekkere klapper worden. Het gaat namelijk niet zomaar een editie worden, nee dit maal gaat Restylerz 2.0 voor raw hardstyle! Check hier de trailer, het officiële anthem en de laatste info voor aanstaande zaterdag!
Mono is het absolute nu
dinsdag 4 september 2012
Wat de de freak-a-zoyd beatmachine van Almere is? Dat is een uiterst dansbaar feestje: Mono. Op dit met synths doorspekte bliepjesparadijs komen vrijdag 7 september 2012 vanaf 21.00 uur alle beatfreaks en samplesnuffelaars in de BG-22-24 bijeen voor een ratjetoe aan elektronische smakelijkheden.
Hardshock Festival 2013
maandag 3 september 2012
April 2012, de maand waarin High Energy Events Hardshock Festival heeft gelanceerd. Een nieuw rauw hardcore festival op een van de mooiste festivalterreinen die Nederland rijk is, de Wijthmenerplas in Zwolle. Hardshock Festival, wat staat voor vernieuwing, biedt eenieder die van de hardste stijlen houdt een unieke festivaldag. Aan het begin van het festivalseizoen, met een line-up waar je U tegen zegt, was Hardshock Festival het ultieme festival op de juiste datum en locatie.
Time flies when you're having fun! Zaterdag 29 september viert Crazy Sexy Cool alweer haar vierjarig bestaan. Met een line-up om van te watertanden zal Crazy Sexy Cool wederom laten zien waarom het al lang meegaat op hoog niveau. In de afgelopen jaren is Crazy Sexy Cool internationaal gegaan in Antwerpen, heeft het een eigen (main)stage gehost op Ultrasonic Festival en was Beachclub Bloomingdale decor voor de spetterende strandedities.
29 september 2012
Vato Gonzalez viert vijf jaar Dirty House
28 september 2012
Dance-scene en hulpverleningsorganisaties in Amsterdam lanceren GHB campagne
Dirty Dutch Exodus naar de Brixton Academy in London
Carl Cox & Fatboy Slim op Awakenings in Gashouder tijdens ADE
Sander van Doorn gaat los in Escape
27 september 2012
Hell's Basement
26 september 2012
Kaarten voor B.I.T.C.H alleen nog offline te krijgen
Nog maar bijna tien weken te gaan naar Full Moon
Immortals: hèt hardcore event van aanstaande zaterdag
25 september 2012
Spectacular Indoor Festival by Grotesque
Laatste kaarten voor Chateau Techno presenteert La Fabrique
Get on Down in de Kring & Club Up
24 september 2012
QORE 3.0 website en eerste minimixen online
Thrillogy 2012 update
23 september 2012
Darkraver & Nosferatu B-day party
21 september 2012
Oktoberfestkoorts waait over naar Nederland
Ghosttown anthem als gratis mp3 te downloaden
20 september 2012
What the fuck is this?
Prspct XL 16
Heart for Hardstyle timetable en livestream
17 september 2012
Wetenschappers ontcijferen line-up Heart for Hard te Mezz Breda
Timetable en laatste info NRG Festival
Na zonneschijn komt r_AW
16 september 2012
Beleef de ultieme after summer party tijdens Starfuckerz
14 september 2012
Dit sexy strandfeest ga jij toch niet missen aanstaande zondag?
Indicator viert vijfjarig jubileum met internationale line-up en een extra dikke show
13 september 2012
Mysteryland released 2012 aftermovie en kondigt internationale plannen aan
BED opent haar deuren in Brabant
Shocking act op Bizarre: man met vagina
Amsterdam Dance Event krijgt dit jaar flink portie early en frenchcore
Summer ain't over until sunset
12 september 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
VIP uitnodiging Creations Deluxe
Dave Clarke keert terug naar ADE met Melkweg showcase
Decor Solar Weekend krijgt derde leven op Magneet Festival
10 september 2012
Swing je been uit de kom in Loesoe's jungle
9 september 2012
Hardwell daagt fans uit om akoestische versie te maken
8 september 2012
Volledige line up Moments bekend
Secret Cinema meets het Rotterdams Philharmonisch orkest in industriële loods
7 september 2012
Apenkooi presenteert Beestenboel
6 september 2012
Nothing Harder
Ibiza Expressions loves Amsterdam Dance Event
Vrijdag Midnight Freaks in AIR met Robert Dietz en &ME
DVS1 en Peter van Hoesen maken debuut in Cultuurpodium Perron
5 september 2012
Tieners op Plafonddienst
Beachclub Fuel sluit seizoen af met 4 uur sets van Aly & Fila en Sied van Riel
Restylerz gaat voor raw hardstyle aanstaande zaterdag in HardersPlaza
4 september 2012
Mono is het absolute nu
3 september 2012
Hardshock Festival 2013
2 september 2012
Het vierjarig bestaan van Crazy Sexy Cool komt eraan