Partyflock
 
­ Nederland

Vrijdag Midnight Freaks in AIR met Robert Dietz en &ME

gepubliceerd door , op
Midnight Freaks
31 juli 2012
Freaks opgelet! Het nieuwe clubseizoen is begonnen en de dagen worden korter en donkerder, kortom: de ideale omstandigheden voor een hele dikke editie van Midnight Freaks in AIR. De Freaks hebben twee Duitse artiesten op het programma staan aanstaande vrijdag namelijk een van de voormannen van Cadenza: Robert Dietz en &ME van Keinemusik. Natuurlijk is opperfreak Ferro aanwezig en AIR2 wordt gehost door Hideout & Overdraven.

1 September is het officiële begin van een nieuw clubseizoen in Amsterdam. De zomer is voorbij en alle grote artiesten hebben weer zin om in de intieme omgeving van de clubs te spelen. De Freaks hebben er weer zin in, want na een maandje vakantie kunnen ze er weer flink tegenaan. Ze willen los, ze willen feest, goede muziek en veel mensen laten dansen. Een voorwaarde die ze daarom ook gesteld hebben is dat AIR vrijdag pas dicht gaat als de laatste freak gestopt is met dansen en dat is hoogstwaarschijnlijk niet om 05:00u, ze gaan door!

Robert Dietz is zijn dj carrière begonnen in Frankfurt. Hij kwam in 2009 uit het niets zomaar in de Beatport charge terecht. Grote artiesten als Loco Dice, Karotte en Ilario Alicante werden vanaf dat moment fan van zijn muziek. Hij heeft inmiddels platen uitgebracht op verschillende labels met als meest bekende en recente Cadenza.

&ME is een van de grote opkomende artiesten van het populaire label Keinemusik. In 2004 verhuisde hij van Hamburg naar Berlijn op uitnodiging van o.a. dj Hell en dj T om samen met hen aan producties te werken. Hij maakte in Berlijn ook remixes voor Tiefschwarz en Anthony Rother, maar na zijn eerste echte eigen productie begon zijn carrière pas echt.
Opperfreak Ferro heeft afgelopen zomer bijna elke week wel op een festival gedraaid. Hij is er flink aan toe om weer lekker de club in te gaan om te rocken op Midnight Freaks dus maak je borst maar nat!

AIR2 wordt gehost door Hideout en Overdraven. Vanuit deze Amsterdamse concepten komen Julien Simmons, Daan Groeneveld, Boj Tieman en Jazz Rath laten zien dat de kleine zaal van AIR perfect geschikt is om een intieme rave-sfeer neer te zetten.

Voorverkoop: €13 via www.[location=13629].nl

AIR1:
Robert Dietz Duitsland
&ME Duitsland
Ferro

AIR2: hosted by Hideout & Overdraven
Julien Simmons
Daan Groeneveld
Boj Tieman
Jazz Rath